Ara vermek ne ya?
Çok saçma cıks olmaz öyle şey.
Hakikaten nişanlıyken ne arası?
Nasıl bir rahatlık veriyorsunuz da ara verelim diyebiliyor hiç mi korkmuyor bunlar..
Sana kendimden örnek vereyim.
Ben sevgiliyken ara verelim çok bunaldım demiştim. Şimdiki eşim o zamanki sevgilim yani
şiddetle karşı çıkmıştı ben öyle entel dantel ara verelimlere gelemem ya tam sürer ya tam biter
saçma sapan konuşma diye.
Ben neye güvenerek ara verelim demiştim biliyor musun?
Onun benimkinden fazla olduğuna emin olduğum aşkına...
Şımarmıştım yani.. Sanırsam çok şımartmamak lazım
Ayrıca bunaltan o olmuş işten çık baskılarıyla.
Çalışmaya alışmış bir bayan için evde durmak işkence gibidir..
Hiç kusura bakmasın..
Ara versin bakalım.
Siz hiç yazmayın yapamıyorum diye sakın.
Döndüğünde de iyiydi böyle ya nefes aldım biraz niye aradın ki diye burnundan getirin.
Her istediğinde ara vermeye kalkmasın.
Evlenince de ara mı verecek tövbe tövbe!
bende dün buna benzer bişey yaşadım. erkek arkadaşım ara vermek istediğini söyledi bende kabul etmedim o zaman ayrılalım dedi ben istemediğimi söyledim ama yine de ayrıldık
ara verseydik daha mı iyi olurdu bilmiyorum ama bana göre değil ara vermek falan
Üzülme güzelim iyi yapmışsın. Ayrılacağı varsa ara mara çözüm olmaz!
Allah bilir ağlamıştır daGüle başka ad konunca farklı kokmaz deseydin. Ne kadar görüştünüz ki?
bende dün buna benzer bişey yaşadım. erkek arkadaşım ara vermek istediğini söyledi bende kabul etmedim o zaman ayrılalım dedi ben istemediğimi söyledim ama yine de ayrıldık
ara verseydik daha mı iyi olurdu bilmiyorum ama bana göre değil ara vermek falan
ben sunu anlamadım adamlar nerden cesaret bulup size ahlaksız teklifte bulunabiliyorlar nişanlı olduğunuzu bilmiyorlar mı ?
ahlaksız teklif derken sizinle yatmakmı istiyorlar
Ara vermek:26: Sen hazırda bekle senden daha iyisini bulamazsam döncem gibi bişey demek sanırımSen sakın kendine yenik düşüp arama onu canım. Ailelerin haberi varmı böyle bişey olduğundan?
Ben hep kesinimdir.
Ya devam edeceğim yada onsuz devam edeceğim yani. Öyle ara vermek mesafe almak falan bana göre şeyler değil.
Ayrıca siz nişanlısınız ya birbirinize dahada sıkı sıkıya bağlanmanız gereken bir süreç.
madem bu yola girdiniz bence karşı taraf aramadan sen arama arkadaşım.
ki sanıyorum aradığını bulamadığında şahıs tıpış tıpış dönecek
Candan olana ,canana az öteye git denir mi..hani seviyordun hani aşıktın..böyleyse eğer sevginiz bırakın hiç de biraraya gelmeyin.
ayrı kalmak bazen ilşkiye iyi gelir evet..ama bunu bu şekilde yapmak bence kesinlikle doğru değil..nasıl mı olmalı?kendine ,ailene ,işine daha fazla vakit ayır..baktın sevdiğin sana eskisi gibi bakmıyor,sende işlerine yoğunlaş..bu şekilde daha az vakit gecirin.sende düzelip düzelmemesin bak buarada. sevdiğine az öteye git zihniyeti ve bunu kabul eden taraf için sevgiden bahsetmek imkansız..seven sevdiğinden niye ayrılsın..Aşkı anlamıyor ,Sevmeyi beceremiyoruz,yanlış tanımlıyoruz beynimizde ve kalbimizde..COK YANILIYORUZ ÇOK..
Bence ara vermek, takkeni önüne alıp, nerelerde yanlış yapıyoruz, ne yapsak daha iyi oluru düşünmek her zaman iyidir. Ay herkese söyledik, ay elalem ne der diye diye mutsuz evlilik yapmak bana çok yanlış geliyor. Eğer hep alttan alırsanız eş ya da nişanlınız pek değer vermiyor malesef.. Diyorum ya,kendimize değer vermezsek, kimse değer vermiyor. Alltan almak tabi ki şart ama yerine göre..
ben heeeeep alttan aldım, 5,5 senelik evliyim kimse madalya takmadı valla:) biraz da kendi için yaşamalı insan.
Ara verelim mi dedi, hay hay demeli. Zorlamamalı bence.. O dönemde de öz eleştiri yapmalı...Seven insanlar mutlaka bir noktada birleşir zaten.. Sevgi paylaştıkca ve saygıyla çoğalır. Saygı çerçevesinde bence ara vermek her zaman iyidir.
kaç yıllık bir ilişkiniz vardı bilmiyorum ama çiftler bazen evlilik öncesi her şeyi çok çabuk tüketiyorlar, dolayısıyla cicim ayları çabuk geçiyor ve kimi zaman kavga kimi zaman da kaprisler, soğumalar oluyor haliyle. ama ben geçici bir durumdur diye düşünüyorum evlilik öncesi stres, kaygı artıyor çünkü. yalnız siz artık nişanlısınız ve nişanlın bu sorumluluğu bütün yönleriyle üstlenmeli. bir daha aradığında ona kırgın olduğunu belli ederek karşında sorumluluk sahibi birini görmek istediğini söyle ve eskisine nazaran daha mesafeli ol. umarım bu süreci çabuk atlatırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?