Ara verelim diyen sevgili

Aranızda bi sorun oldu mu? Eğer ortada bi sebep yoksa bunu düşündürecek önce sebebini sorun sonra bişey yapmayıp tamam deyin bence. Ama normal hayatınıza gayet iyi devam ettiğinizi de bilsin bi sorun yoksa.

Ara verelim nedir ya?
Sevgiliyken cok agir seylermi yaşadiniz..
Evlenince ne yapar bu tipler acaba..
Durumlar sevgiliyken olduğu gibi olmuyor cünkü.
Senim sevgili bilet almiş uzun seyehatlerde gozü.. bence ara verelime cevabin
Bu iş bitmistir olmali..
Moladan sonraki işler başta tatli gelir sora raydan çikar cünkü.

Ara vermek ayriligin provasidir. Yerinde olsam derhal yol veririm.. demek ki duygularindan emin degil beyefendi.

Lise 2’deyken kanmıştım en son böyle bir söze . Onun deyimiyle ilişkimize “nokta değil virgül” koymuştuk. İletişimimiz devam etmişti. 2 yıl sonra bir gece “sana bir şey söylemem lazım” dedi, o gece beni uykusuz bıraktı sonraki gün “unuttum” dedi sıyrıldı. O gün çok sinirlenip noktayı kendim koymuştum.

bir kaç yıl önce çok kavga ettiğimiz dönemlerde sevgilim ara verelim demişti. ara vermem defol git gideceksen dönme, bir ağlarım iki ağlarım sonra düzelirim demiştim. demiştim ama canım da yanmıştı belli etmemeye çalıştım. gitmedi hala duruyor. sorunlarımız vardı evet ama bunları ara vererek çözmek yerine birlikte çözdük yavaş yavaş. restinizi çekin, biterse kaybeden siz olmazsınız.

Verdiği arada kafa mı dinleyecek gözü mü kayacak amacı ne yani. Çok darladınız vs.kş genelde ayrılalım ara verdiğimiz süreçte çok daha iyş anladım moduyla devam ediyor bu cümleler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…