• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ara vermek evliligi bitirir mi

Bence bitirmez. Yani sevgili olsanız bitirir derdim ama evlilik daha ciddi bişey. Bazı çiftler biraz uzak durunca kıymet bilmeye başlayabiliyor ama kesin cevap vermek mümkün değil. Kişiden kişiye de değişir. Ara vermek değilde irtibatı koparmadan uzak kalmak iyi olabilir diyelim. İletişimi koparmak ilişkiyi zedeleyebilir. Yüzde 50-50

Gercekten bazi uyeler icin uzuldugume uzuluyorum.
Annesi babasına da ayrı üzüldüm. Kızlarının arkasinda duruyorlar buna ragmen kadin kendini ateşe tekrar atma derdinde. Surada bilmem kac kisi bir isi , ailesi arkasinda olmadigi icin o eziyetlere mecbur katlanirken bu kadın gönüllü durumda. İnsan gerçekten hayret ediyor

Böyle adamlara nasıl aşık olunuyor onu anlat sen bize :KK14:

Son düzenleme:
Annesi babasına da ayrı üzüldüm. Kızlarının arkasinda duruyorlar buna ragmen kadin kendini ateşe tekrar atma derdinde. Surada bilmem kac kisi bir isi , ailesi arkasinda olmadigi icin o eziyetlere mecbur katlanirken bu kadın gönüllü durumda. İnsan gerçekten hayret ediyor
Birkaç ay sonra yine başka dayak konusu açacak.
Bazen insanlar başlarına gelenleri kendileri seçiyorlar, diyecek bir şey yok.

Filmlerde olur o ancak,bir süre ayrı kalalım lafı.Hiçbir sorun yokken ayrı kalınca birbirine karşı özlem olur da,arada anlaşmazlık varsa,tekrar bir araya gelindiğinde eski haline devam eder,başa sarar.

Yani ben tercih etmezdim neden diye sorarsanız gözden ırak olan gönüldende ırak olur.
Konuşarak görerek problemlerimiz neyse anlaşmaya uzlaşmaya çalışırdım
Tartışsamda rahatlardım ve yanımda olduğunu hissederdim.

Konularini okudum acikcasi ailen ayri esin ayri dert.Ben bosanmanin da sana iyi gelmeyeceğini düşünüyorum..Yasadiklarin zor seyler ama annenin ev isini yapmakla ömür geçireceksin gibi geliyor.Tavsiyem iyi dusunun karar verin tabiki siddet gosteren bir kocan var tasvip etmem imkansiz ama annen de ayri dert.Hakkinda hayirlisi

bana çok mantıksız geldi ara vermek değilde birlikte geçireceğiniz sakin uzak bir ortam iyi gelir en azından konuşmanız adına.

Eğer boşanma aşamasında bir evlilikse söz konusu bence resmi olarak boşanmadan, bir süre ayrı yaşamak birbirinizin değerini anlamak adına faydalı olur. Belki boşanmadan eşler hatalarını farkedip düzeltebilirler. ama ufak tefek sorunlar olan bir evlilikte ara verip ayrı kalmak doğru bir davranış olmaz.

Kizlarrrrr evlilikte biraz kafa dinlemek ara vermek evliligi bitirir mi ? Olumlu etkileri olur mu ? Olumsuz etkileri olur mu ? Bir cevaplasaniz tecrubeli olanlar
Öyle şey mi olur??
Oldu o zaman, arada sıkıldıkça başkalarıyla görüşün ikiniz de sonra tekrar bir araya gelin.
Çocuğunuz varsa psikolojisi alt üst olur!
Kesinlikle saçmalık ötesi!!

Back
X