tanıyorum zaten ama bu evlilik konuları için öyle oturup konuşmuşuğumuz yok. daha yeni araba aldım evlenmeyi düşünmüyorum diyomuş çevresineDaha telefonla bile görüşmediğiniz biriyle evlilik mi düşünüyorsunuz?
Yanlış mı anladım görüştünüz mü hiç?
Olay sadece araba borcu mu?
Hani evlenmek için herşey tamam bir araba borcu mu kaldı?
Sorular sorular..
tanıyorum zaten ama bu evlilik konuları için öyle oturup konuşmuşuğumuz yok. daha yeni araba aldım evlenmeyi düşünmüyorum diyomuş çevresine
bende böyle düşündüm o borcunu öderken bizde sevgili olmayı denseydikLütfen 1-2 ay cıkıp evlenmeyin şu adamlarla. Sonra burda ne konular acılıyor şaşıp kalıyoruziyice tanımadan evlilik düşünmeyin. Bırakın borcunu ödesin, o ara zaten isterse cıkmaya başlarsınız.
Beğenmediyse zaten hiç üstelemeyin. Belki o sizin kısmettiniz değildir.bende böyle düşündüm o borcunu öderken bizde sevgili olmayı denseydikgaliba beğenmedi beni
Şu Face denen illet olmaz olsun diyesim geliyor böyle konuları gördükçe.kızlar evlilik için çok uygun bulduğum çok beğendiğim biri var. sadece facede ekliyiz numarası falan yok. ama bu kişi araba aldığı için evlenmeyi düşünmüyomuş borcumu ödeyim diyomuş. sizce beni beğenmediği için mi böyle söylüyo? bende çalışıyorum beraber öderdik o borcu yaa :)
not: ben evlilik teklif ettim gibi düşünülmesin arada görücü aracılar var
hiç oturup konuşmadan neden bu kanıya vardın?bende böyle düşündüm o borcunu öderken bizde sevgili olmayı denseydikgaliba beğenmedi beni
öyle valla ya iyisi beni bulmuyokiÇocuğun kendine göre hayalleri var sanırım o hayallerin içinde sen yoksun ,kendini naza çekiyor
zamane erkekler artık böyle , etrafta adam gibi adam kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?