Acquaa Y❀ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Kasım 2010 5.272 5.197 398 9 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi belinay24 #41 Rahat evlenmek istiyordur buyuk ıhtımalle borcsuz harcsız kafası rahat.
La Que Sabe Atanamamış Kapıönüteyzesi Kayıtlı Üye 22 Ocak 2010 7.158 19.671 498 9 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi belinay24 #42 Adamın haberi olaymış iyiymiş. :) Şaka mısınız kuzum? Lütfen canım sıkıldı da o yüzden böyle bir konu açtım, deyin. Selamlar, sevgiler, iyi günler...
Adamın haberi olaymış iyiymiş. :) Şaka mısınız kuzum? Lütfen canım sıkıldı da o yüzden böyle bir konu açtım, deyin. Selamlar, sevgiler, iyi günler...
belinay24 sen varsan heryer huzur tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2015 365 163 23 9 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi belinay24 #43 zmfaze .!.: canım senin sevdiğin birisi vardı ırk olarak sorun yaşadığın ne oldu ayrıldın mı ondan? Genişletmek için tıkla... evet ayrıldık bittiburaya konusunu da açmıştım. artık kendi ırkımdan olanlara bakıyorum ne yapayım kader. olmayacağını anladım annem çok ayıldı bayıldı
zmfaze .!.: canım senin sevdiğin birisi vardı ırk olarak sorun yaşadığın ne oldu ayrıldın mı ondan? Genişletmek için tıkla... evet ayrıldık bittiburaya konusunu da açmıştım. artık kendi ırkımdan olanlara bakıyorum ne yapayım kader. olmayacağını anladım annem çok ayıldı bayıldı