- 19 Kasım 2013
- 18.859
- 34.058
- 798
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Anladim canım.i30 sıfır fıyatı degıl oda 2.el :) suanda banka bana 1.30 kredı verıyor cok yuksek oran bırde 36 ay
60 ay olsaydı caktırmadan oderdım ama bırde ev fılan alınacak hıc 10 bıne bulasmak ıstemıyorum bırde yenı bebek gelebılır yanı suanda hersey ust uste
Diğer konumla alakalı olarak artık bir araç almak istiyorum rahat rahat gezmek dolaşmak için ama çok uçuk ikinci el burdada bulamıyorum denk gelemiyorum ne önerirsiniz kızlar
belkı karnımda bebek vardır bılmıyorumAnladim canım.
Aaa bebek fikri mi var harika haber buinşallah gönlünce olur.
bırde su var ama sıfır aracı aldın dıyelım 2 sene sonra dırek zararına satacaksın ama 2. ellerde o sekılde olmuyor ya cok az bır farkla altına ya da ustune satabılıyorsun ama sıfır arac deger kaybedıyor dıye dusunuyorum
hem cızılecek kaldırıma bındırılecek daha
bu sefer bende oyle umuyorum acıkcasıİki yılda bir niye değiştiryosunuz ki Ben sorun olmadıktan sonra değiştirmem pek.
bu sefer bende oyle umuyorum acıkcası
sızın polo otomatıkmı
Aaaaa ,hadi bakalım, dilerim gönlünce olur,ikinci kez anne aday adayıbelkı karnımda bebek vardır bılmıyorum
O fiyata km daha azda araç bulursunuz diye düşünüyorum. Çok daha iyileri sizin olsun inşallah. Kazasız belasız sağlıkla kullanın.valla ben vercem ya
en az yakan araçmış
e bi de istediğim kadar küçük
biner gezerim 3-5 sene
ilk arabam 25 yaşında ve 3.500 tl ye aldığım bi arabaydı
bu bana lüks bile
O fiyata km daha azda araç bulursunuz diye düşünüyorum. Çok daha iyileri sizin olsun inşallah. Kazasız belasız sağlıkla kullanın.
canım oyle olmus bıraz ama kısıtlı yazmıssın butceyı soranlar oldu sana ama gormedın sanıyorum ne arıyorsun ozellıklerı ne bılmıyoruz kıBenden çok cutemom arkadaşa yazılmış benim konum ama buu
Reklama girer adını yazamıyorum ama herkezin bildiği bir site var arama motoruma 2. El yazdığında seçeneklerde çıkar hatta S........... N eşim iki arabamızıda ordan aldı en iyi arabalarında alman arabaları olduğunu söyler hani şu tospağa modeli vardırya ww aynı sebepten yine yazamıyorum işte onlar iyidir bakabilirsinDiğer konumla alakalı olarak artık bir araç almak istiyorum rahat rahat gezmek dolaşmak için ama çok uçuk ikinci el burdada bulamıyorum denk gelemiyorum ne önerirsiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?