- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
- Konu Sahibi Ferdane3834
Araba arkası nedir yahu, varosluga bak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka mısınız siz?ayri yasiyor canim esiyle sorunlari var ben niye suclu oldum ki anlamadim
Ay gerçekten öyle bir de yaptığımda ne var havalarında utanmada yok yaNato kafa nato mermer neden yoruyorsunuz ki kendinizi arkadaslar.boyleleri de olmasa kimlere gülücez.daha konusulanlari bile idrak edemiyor ne yaptim ki diyor![]()
Ayri sehirlerdeyizO zaman neden seni ailesiyle yasadigi eve davet etmedi de günlük ev tuttu ??
Gülüm bu kadın ayrılmış sevgilisi ayrı yaşıyormuş önceden görüştüğü bir kadınla evlendikten sonra da görüşmeye başlamışlar iki taraf evli sonra adam boşanmış güya bu kadınla sevgili olmuş diğeriyle yine görüşmüş hatta arabada diyim sen anla bu da diğer kadının mesajıyla anlamış bunu durum bu işte
vallahi pes diyorum başka da bişey demiyorum. haa bide adamın (!) eşi hamile çıkarsa şaşırmam... zira bu konular hep aynı sonla bitiyorHayır yani, "aldatıldığından" (!) bile mesajla haberin oluyor adamın ayrı yaşadığından ne kadar eminsin? Onu geçtim kendisi de ayrıyım diyor ama o da kağıt üzerinde hala evli mi o da belli değil. Valla Kadınlar Kulübü sayesinde hiçbir şeye şaşırmamayı öğrendim, burası olmadan gerçek hayatta şunları duysam baya afallardım.
Bu tarz konularda ne yapayım diye sormak çok komik oluyor, ne yapacaksın ne duymak istiyorsun onu yazayım, haklı adam konuşmak için arka koltuk daha müsait herşeyin altında kötülük aramayın uzatmadan barışın30 lu yaşlarda iki cocuk annesiyim...40 yaşında bir adamla tanıstık hersey süper gidiyordu taa ki aldatıldigimi ögrenene kadar.Gençlik aşkı varmış.Her ikiside evlendikten sonra yine gorusmeye devam etmisler.Bir donem ayrilmislar o donemde benimle tanisti iste...Ama tekrar msj atinca buluşmuslar.Ben adamin agzindan msj attigimda kadina aynen sunlari yazdi ben seninle artik gorusmek iatemiyorum iki kelime konusmadan hadi arabanin arkasina gec dedin bana yaptigimiz sey cok cirkindi sen beni yureginle degil nefsani sevmisin bitti...Bunu sordugumda beyefendi tamamen farkli seyler anlatiyor birinin gormesinden rahatsiz oldugunu o yuzden arkaya gecmesini soyledigini sadece konusmak icin bulustugunu kadinin psikolojik sorunlari oldugunu benim sacimin teline degismeyecegini vs vs beni ikna etmek icin bir cok sey soyledi ama icim rahat degil gorusmeye ara verip dusunmek istedim ne yapiyim ben simdi beraber olmadigini iddia ediyor canım cok acıyor hanımlar ben çok seviyorum bu adamı ne olur yardım edin kafam cok karisik....
Sahte uydurma hikaye demek kk daFake nedir
Sahte uydurma hikaye demek kk da
Bana da öyle gibi geldi. Bana ev ayarladı onu arabada yapmış ve buna sevinecek gibi olmanız
Ezikliğe bak hahahaahEvet nerdeyse buna sevinecem bana ev ona araba arkasi diye ey allahim krndimi kotu hissediyorum ya![]()
Evet bu kadar ezigim işte oldumuEzikliğe bak hahahaah
Sen bu adamı seviyosun ve bazı şeylere inanmak istemiyosun30 lu yaşlarda iki cocuk annesiyim...40 yaşında bir adamla tanıstık hersey süper gidiyordu taa ki aldatıldigimi ögrenene kadar.Gençlik aşkı varmış.Her ikiside evlendikten sonra yine gorusmeye devam etmisler.Bir donem ayrilmislar o donemde benimle tanisti iste...Ama tekrar msj atinca buluşmuslar.Ben adamin agzindan msj attigimda kadina aynen sunlari yazdi ben seninle artik gorusmek iatemiyorum iki kelime konusmadan hadi arabanin arkasina gec dedin bana yaptigimiz sey cok cirkindi sen beni yureginle degil nefsani sevmisin bitti...Bunu sordugumda beyefendi tamamen farkli seyler anlatiyor birinin gormesinden rahatsiz oldugunu o yuzden arkaya gecmesini soyledigini sadece konusmak icin bulustugunu kadinin psikolojik sorunlari oldugunu benim sacimin teline degismeyecegini vs vs beni ikna etmek icin bir cok sey soyledi ama icim rahat degil gorusmeye ara verip dusunmek istedim ne yapiyim ben simdi beraber olmadigini iddia ediyor canım cok acıyor hanımlar ben çok seviyorum bu adamı ne olur yardım edin kafam cok karisik....
Kadin evli adam ayri yasiyor
Bence hiçbir sorun yok. Dert bile yok konuda. Pompidap dı pompidap. Devam abla. Amca da 3lemiş hanımları maşallah.