• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba arkalarında ilişkiye girmiş :(

ayri yasiyor canim esiyle sorunlari var ben niye suclu oldum ki anlamadim
Şaka mısınız siz?
Evli adamla birlikte oluyorsunuz adam zaten ahlaksız gidip başka evli kadınla birlikte oluyor 2 tane çocuğunuz var buraya konu açıyorsunuz bir de ben neden edepsiz oldum anlamıyorum diyorsunuz yok yok bence şakasınız siz evet midem bulandı!

Ya yapmayın Allah aşkına,
Ergenlik bizlere bile fazla:işsiz: siz 30 yaşında 2 çocuklu anne olarak hala adamın söylediklerine inanmak istiyorusunuz.
Şimdi affederseniz bidakine nerede bulursunuz acaba. Kamyon altı falan..:işsiz:

Gülüm bu kadın ayrılmış sevgilisi ayrı yaşıyormuş önceden görüştüğü bir kadınla evlendikten sonra da görüşmeye başlamışlar iki taraf evli sonra adam boşanmış güya bu kadınla sevgili olmuş diğeriyle yine görüşmüş hatta arabada diyim sen anla bu da diğer kadının mesajıyla anlamış bunu durum bu işte

Hayır yani, "aldatıldığından" (!) bile mesajla haberin oluyor adamın ayrı yaşadığından ne kadar eminsin? Onu geçtim kendisi de ayrıyım diyor ama o da kağıt üzerinde hala evli mi o da belli değil. Valla Kadınlar Kulübü sayesinde hiçbir şeye şaşırmamayı öğrendim, burası olmadan gerçek hayatta şunları duysam baya afallardım.
vallahi pes diyorum başka da bişey demiyorum. haa bide adamın (!) eşi hamile çıkarsa şaşırmam... zira bu konular hep aynı sonla bitiyor :D

30 lu yaşlarda iki cocuk annesiyim...40 yaşında bir adamla tanıstık hersey süper gidiyordu taa ki aldatıldigimi ögrenene kadar.Gençlik aşkı varmış.Her ikiside evlendikten sonra yine gorusmeye devam etmisler.Bir donem ayrilmislar o donemde benimle tanisti iste...Ama tekrar msj atinca buluşmuslar.Ben adamin agzindan msj attigimda kadina aynen sunlari yazdi ben seninle artik gorusmek iatemiyorum iki kelime konusmadan hadi arabanin arkasina gec dedin bana yaptigimiz sey cok cirkindi sen beni yureginle degil nefsani sevmisin bitti...Bunu sordugumda beyefendi tamamen farkli seyler anlatiyor birinin gormesinden rahatsiz oldugunu o yuzden arkaya gecmesini soyledigini sadece konusmak icin bulustugunu kadinin psikolojik sorunlari oldugunu benim sacimin teline degismeyecegini vs vs beni ikna etmek icin bir cok sey soyledi ama icim rahat degil gorusmeye ara verip dusunmek istedim ne yapiyim ben simdi beraber olmadigini iddia ediyor canım cok acıyor hanımlar ben çok seviyorum bu adamı ne olur yardım edin kafam cok karisik....
Bu tarz konularda ne yapayım diye sormak çok komik oluyor, ne yapacaksın ne duymak istiyorsun onu yazayım, haklı adam konuşmak için arka koltuk daha müsait herşeyin altında kötülük aramayın uzatmadan barışın

Ya evet o kadar mutlu oldum ki anlatamam o cumleyi nasil kurdugumu bbile anlamadi bayan arkadaslar hic bir sey demiyorum yasayan bilir anca

30 lu yaşlarda iki cocuk annesiyim...40 yaşında bir adamla tanıstık hersey süper gidiyordu taa ki aldatıldigimi ögrenene kadar.Gençlik aşkı varmış.Her ikiside evlendikten sonra yine gorusmeye devam etmisler.Bir donem ayrilmislar o donemde benimle tanisti iste...Ama tekrar msj atinca buluşmuslar.Ben adamin agzindan msj attigimda kadina aynen sunlari yazdi ben seninle artik gorusmek iatemiyorum iki kelime konusmadan hadi arabanin arkasina gec dedin bana yaptigimiz sey cok cirkindi sen beni yureginle degil nefsani sevmisin bitti...Bunu sordugumda beyefendi tamamen farkli seyler anlatiyor birinin gormesinden rahatsiz oldugunu o yuzden arkaya gecmesini soyledigini sadece konusmak icin bulustugunu kadinin psikolojik sorunlari oldugunu benim sacimin teline degismeyecegini vs vs beni ikna etmek icin bir cok sey soyledi ama icim rahat degil gorusmeye ara verip dusunmek istedim ne yapiyim ben simdi beraber olmadigini iddia ediyor canım cok acıyor hanımlar ben çok seviyorum bu adamı ne olur yardım edin kafam cok karisik....
Sen bu adamı seviyosun ve bazı şeylere inanmak istemiyosun

Devam ederseniz daha çok konu açarsınız buraya.öbürüyle ara kötü olunca sizi kandırmak için süslü sözler söylemesine şaşırmadım.onunla kopamaz. İkinizi de idare eder.pisliğin teki.uzak durulması gereken biri.

Ben sana başka bir olay anlatayım belki ne durumda olduğunu daha rahat anlarsın.
Seninki varoşmuş bi de.bu zengin kariyerli de bi adam.adam evli.sevgilisi var.sevgilisini aldatıyor.sevgilisi onu affediyor.bu arada adam bana yürüyor.jarımla mğnasebetim bitti ayrı ev tuttum sadece çocuklarım için eve gidiyorum diyor.seni seviyorum vs vs...ben de ben bunlara inanmam benimle bu şekilde konuşmayın deyince dedi.bana herkes güvenir sevgilimi aldattığım hakde hala bana güvenir sen nasıl güvenmezsin diye.
Neyse velhasılı kelam ben adamdan yakayı kurtardım ana adam benden sonra evli bir kadına aşık oldu.eski sevgilsinden de ayrıldı.şu an evli sevgilisinin kahrından içmeye vurmuş vaziyette.kadın hamile.bu olaylar duyuldu vs be halt ediyorlar bilmiyorum.işten çıkarıldı hem kadın hem adam.rezilliğin dibindeler.
Bu işler heyecanlı geliyor insanlar küçük dünyalarını hareketlendiriyorlar sanırım bilmiyorum ama bu işlerin sonu genelde vahim bitiyor.bil istedim

Adam evli farkında mısınız? Isterse onbinlerce kilometre uzakta olsun karısından ki kesin aynı evdelerdir ( bakın karısı diyorum) aralarındaki nikah bağı onu evli kılıyor.

He haysiyetsizliği ayrı konu. Sevgililerinden birine ev tutuyor, diğeriyle araba fantazisi.. Kim bilir başka kaç sevgilisi var?

Özetle sizi başka bir kadınla aldatan haysiyetsiz adam, sizinle de karısını aldatıyor. Peki siz aldatıldığınıza neden şaşırdınız?

Back
X