• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba arkalarında ilişkiye girmiş :(

Abowww adam hem evli ayrı hem size ev tutmuş hem sen iki çocuklu kadınsın hem adamın başka dostu var oda araba arkasında. Adam daha ne istesin ki maasaallah bu ne bolluk :oha:

Son düzenleme:
30 lu yaşlarda iki cocuk annesiyim...40 yaşında bir adamla tanıstık hersey süper gidiyordu taa ki aldatıldigimi ögrenene kadar.Gençlik aşkı varmış.Her ikiside evlendikten sonra yine gorusmeye devam etmisler.Bir donem ayrilmislar o donemde benimle tanisti iste...Ama tekrar msj atinca buluşmuslar.Ben adamin agzindan msj attigimda kadina aynen sunlari yazdi ben seninle artik gorusmek iatemiyorum iki kelime konusmadan hadi arabanin arkasina gec dedin bana yaptigimiz sey cok cirkindi sen beni yureginle degil nefsani sevmisin bitti...Bunu sordugumda beyefendi tamamen farkli seyler anlatiyor birinin gormesinden rahatsiz oldugunu o yuzden arkaya gecmesini soyledigini sadece konusmak icin bulustugunu kadinin psikolojik sorunlari oldugunu benim sacimin teline degismeyecegini vs vs beni ikna etmek icin bir cok sey soyledi ama icim rahat degil gorusmeye ara verip dusunmek istedim ne yapiyim ben simdi beraber olmadigini iddia ediyor canım cok acıyor hanımlar ben çok seviyorum bu adamı ne olur yardım edin kafam cok karisik....

Bu adamı mı buldunuz sevecek :KK57:

2 çocuk annesisiniz yahu. Yazık. Aşktan önce onlar gelmeli. Olsa olsa en fazla 10 yaşındadır büyüğü. Kendinizi geçtim çocuklarınıza yakıştırıyor musunuz bu hayatı? Biraz ayaklarınız yere bassın. Biz burdan anladık siz ordan anlayamıyor musunuz adamın ne mal olduğunu?

Ayyy bu neeee
Nereye düştüm ben , demin birinin derdini okuyordum aşkı memnu ya kadar gelmişim.

Arkadaşım okuyomusun bunu bilmem ama böyle adamların eline oyuncak etmeyin kendinizi yaa ne sevgisi boyleleri sevmez bunlar uckurdan başka bişey düşünmez
Rabbim gerçekleri ayan etsin size ne diyim

millet azmış ayol bu ne. benzer bir olay amerikada oluyor kadın kocasının arabada birileriyle birlikte olduğunu öğreniyor arabasını yakıp adamı evden atıyordu. :D bu kadarını tavsiye etmem de yol verin gitsin arabasına da binmeyin bir daha yer mi kalmadı gerçekten reşit erişkin insanlar otel de mi tutamamışlar.

• Devam ederseniz size de arabanın arkasına gec diyeceği mümkün bence !

Back
X