temiz sıkıntı çıkarmayan gözü gibi baktığı arabayı kimse 25 bine satmaz ülkenin durumu bu haldeyken hanımlar. o yüzden istisnalar olsa da %95 sıkıntı çıkarır o araçlar.
nissan micra peugeot 206 falan bakabilirsiniz başlangıç için ufak araç daha kolay oluyor öğrenmek için park etmesi kolay trafikte sınırlarını biliyorsun arabanın hantal hantal yolu tıkamıyor hem kadınlar için gayet kullanışlı oluyor. az da yakar hem hafif olur motoru da temiz olmalı tabi.
ford ka da fazla minik ama tek kişi kullanacaksanız çoğunlukla başlangıç için güzel bir araçtır. fiyat olarak da uygun hem
Ailende arabadan çok iyi anlayan, servis ve parçacı çevresi olan biri yoksa o fiyatlara düz vites bile alma. Eşim eski yedek parçacı bu konularda çok geniş bir çevresi var o olmasa almazdım arabamı, c4 kullanıyorum düz vites, 2006 model ve dünya iş çıkardı hele otomatiğin hiç altından kalkılmaz
Düz vites zor olmuyor mu? Park ederken falan nasılsınz püf noktaları neler hala korkuyorum hemde otomatik ile
Niye korkuyosun? Gaz fren ayaginin altinda:)Düz vites zor olmuyor mu? Park ederken falan nasılsınz püf noktaları neler hala korkuyorum hemde otomatik ile
Düz vites zor olmuyor mu? Park ederken falan nasılsınz püf noktaları neler hala korkuyorum hemde otomatik ile
Merhabalar :) 25-30 bin civarı araçlar illa kötü olacak diye birşey yok. Km sine bakarsınız, büyük kazası olmamalı, bir de ekspere sokarsınız arabayı öyle alırsınız. Bizde daihatsu sirion var 2005 model otomatik. İki senede tek bir arıza bile vermedi. Kendimiz de bakım vs aksatmıyoruz tabi. Araştırmanızı tavsiye ederim çok keyifli bir araç, ben hala bu arabada öğreniyorum kullanmayı :) o yüzden daha pahalı araba istemedik. Aldığımızda 25 bindi, şimdi 30 bine alıcısı var. Yani bulursunuz ama güzel araştırın bence. Bunlar dışında getz, micra, yaris, corsa veya 206lar olabilir. İnşallah gönlünüze göre bulursunuz :)2-3 yildir para biriktiriyorum.su anda 10 bin kadar param var. aslinda 15 bin kadar biriktirmistim ama telefonum bozuldu aldim. kisisel harcamalarimi vs yine ordan yaptim. yani hazira dag dayanmaz. turk lirası olarak kalsa paranin degeri iyice düşüyor. dolar altin vs yapsam su asamada yapilmaz.
annem araba alacaksan biraz da ben katarim diyordu ama istememistim kendim halledeyim diye.
ama esimde aklımı karistiriyor. daha dogrusu herkes. normalde ben 20 binlik otomatik dusunuyordum. herkes dedi ki o araba gitmez. sonra hadi dedim az daha biriktireyim 25-30 arasi birsey olsun. esim de sorusturmus o da cok masraf çıkarır demis arabadan anlayan arkadaslari.
iyi kotu bir araba alsam mi. arac tecrubem yok. yolda kalmadigi surece iyi arac kotu arac takintim yok.
25-30 bim arasi otomatik araci olan var mi. sıkıntı çıkarır mi. yoksa az daha para mi biriktireyim. cok ugrastim didindim biriktirmek icin. elimde avucumda eridi resmen para.
Niye korkuyosun? Gaz fren ayaginin altinda:)
Alışmaya bağlı aslında
Otomatik araba büyük rahatlık ama bana araba hissi vermedi hiç, yeni öğrenme döneminde park herkes için sorun ama sonra alışıyorsun. Ha profesyonel miyim asla değilim, eşim gibi iğne deliğine park edemiyorum:) püf noktası aracına hakim olmak, o da bol pratikle oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?