- 17 Haziran 2014
- 732
- 121
- 133
- Konu Sahibi voodoobebegi
-
Kızlar merhaba
Allaha şükürler olsun bende artık depresif konular dışında konu açıyorum :)
Mezuniyet hediyesi nurtopu gibi bir arabam var :)
Ehliyetimi alalı 4 5 sene oldu ama hiç araba kullanmadım ehliyetten sonra .
Haliyle unutmuşum .
Bugün babamla 2 saate yakın çalıştık .
Yani dur kalk da sıkıntı yok dönmelerde falan da yok anladım gibi .
Şimdi sıkıntı şu yarın trafiğe çıkacağız .
Araba kullanan hatun kişiler siz kaç çalışma sonucunda nasıl evrelerden geçerek tek başınıza kullanmaya başladınız ?
Fikir ve tecrübelerinizi bekliyoruuuuuum .
Öperim güzel yanaklarınızdan :)
biraz pratikten sonra çıktım trafiğe. .
Cesaret ve dikkat kafidir ..
3 yıldır araba kullanıyorum. .
Başarılar
Valla bi gün mecbur kaldım, izmirin en çetrefilli yollarına girdim. Giriş o giriş 5 senedir canavar gibi kullanıyorum. Kendini rahat hissetmiyorsan özel ders alabilirsin birkaç saat.
Bildiğim birşey varsa ana baba kocayla çalışılmaz. Tek çık.ben annem varken süremiyordum sürekli bağırdığı için.tek çıktım 7 8nkereden sonra maksimum kendine güvenin gelir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Siz naaptiniz gorusebildiniz mi?
Bende ehliyeti cebe attiktan sonra hic surmedim sonra bir gece disari gitmem gerekliydi özel bir geceydi ve babamla 3 gün calistim ve 4ncu gün yoldaydim:)
Tabi mükemmel değildim ama kazasiz belasiz getirdim eve :)))
ilk iki gun yanimda oturdu sonra arka koltuğa geçti yanimda babam var bir şey olursa durdurur guvenimi atmam için çok faydasi oluyor bunun deneyin:)
Süper bir yöntem .
Peki ilk çıktığınızda sizde benim gibi debriyajla sıkıntı yaşamış mıydınız
Ay ne sehir disiymis donemedi bi turlu. Dagitmaya gitmis galiba bu. Aman bosverin. Siz unutmaya bakin gercekten. -mış gibi yapmaktansa gercekten unutmak daha guzeldir. Sursun esegini nigdeye.[/QUOTE]Hala şehirdışındaymış . Güneş gözlüğüm onun evinde kalmıştı .
Az önce aynen şu mesajı attım
X güneş gözlüğüm sende kalmıştı . Artık kör olucam ne zaman alabilirim?
Hemen cevap geldi
X :haftaiçi orada olucam o zaman olabilir
E : Gerekirse dershaneme bırakırsın oradan alırım ben dedim . ( Öğretmen olduğum dershaneyle işyeri çok yakın )
X tutuşur veee : Ne yani görüşmekten vazgeçtik heralde
Eksisonsuz durur mu yapıştırır cevabı
E:Fırsat olursa görüşürüz . Fırsat olmazsa dershaneden alırım ben gidip .
X:Tamam haber veririm gelince ben
Son durum bu
Evet çok fazla hem de en büyük sorunumdu... Ben debriyaji dur kalkta hic anlamazdim..
Babam beni bos bir yola cikardi sürekli dur kalk yaptirdi 10 kez ustuste mesela doğru yapana kadar eğer yalnis yaparsam bir daha bir daha denettirdi..o gün sonunda dahi sorun hallolmustu.. İkinci gün hatasiz gitti..
Ben kavsaklari hala tehlikeli dönüyorum maalesef ama siz 3 4 güne sigdirmazsaniz bir haftaya olur bu is:)
Süper bir yöntem .
Peki ilk çıktığınızda sizde benim gibi debriyajla sıkıntı yaşamış mıydınız
Debriyajla sıkıntı yaşamamak mümkün mü. İlk üç ay her ışıkta acaba stop eder mi diye kokmakla geçti. Bir de ben renaultla başladım araba kullanmaya.mdebriyajı çok yukarda kavrar. Her gören " manyak mısın sen, ilk araba için seçecek başka marka bulamadın mı?" dedi. İnat ettim, kullandım.
Sana benden bi yöntem. Kamyoncu amcaları düşün. Onlar koca koca kamyonları kullanıyorsa sen küçücük arabayı niye kullanamayasın ki? Eksiğin yok fazlan var
bende aldım ehliyeti ama pratik yapamadım hiç
bir iki defa otobanda babam yanımda otururken kullandım bi kerede şehir içinde o yani
1 haftada trafiğe bombe gibi çıkanları duydum
bende başarırım inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?