- Konu Sahibi voodoobebegi
-
Çok yüreklendirdiniz beni .
Bizde bütün gün dur kalk yaptık en sonuncuda sorunsuz kalkıyordum .
Bakalım yarın neler gelecek başıma
Hiç ara vermeden çarşambaya kadar çalışacağız . Ramazanda çok daha zor oluyor .
Hazır oruç tutamıyorken ciddi bir yol katedeyim ki bayramda memlekete giderken otobanda falan sürdürsün bana :)
Ben daha taze ehliyetliyim ama malesef araba yok şuan resmen araba hayaliyle yanıp tutuşuyorum.
Ben 12 ders aldım şuan araba olsa anında çıkarım herhalde trafiğeDiğer araçlardan ilk trafiğe çıktığımda bile korkmadım hatta hocam sen kendi yolunda git Allah'ın izniyle hiç bi'şey olmaz bak herkes kendi yolunda herkes senin gibi dikkat ediyo canına demişti.
Benim tek korkum yokuş çıkarken kırmızı ışığa yakalanmak geri kaydırırım diye feci ötesi tırsıyorum. Sınavda bile oraya denk gelmesin diye hep mesafeyi korudum.
Genel olarak kolay araba kullanmak, oldukça da zevkli ama araba alabildiğim an otomatik araba alıp keyfime bakmak istiyorum
arada erkek arkadasım caalıstırıyo boş alanda 20 yi geçemedim daha benden olmcak galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende Renault Lagunayla çalışıyorum :)
Kendi arabam Polo 1,6 ama babamınkiyle çalıştırıyor ki en zorunu öğreneyim diye .
Ayy evet kamyocu , tırcı amcaları düşünücem bende kullanırken :)
gençliğimden beri ralli yapmak istemiştimKızlar merhaba
Allaha şükürler olsun bende artık depresif konular dışında konu açıyorum :)
Mezuniyet hediyesi nurtopu gibi bir arabam var :)
Ehliyetimi alalı 4 5 sene oldu ama hiç araba kullanmadım ehliyetten sonra .
Haliyle unutmuşum .
Bugün babamla 2 saate yakın çalıştık .
Yani dur kalk da sıkıntı yok dönmelerde falan da yok anladım gibi .
Şimdi sıkıntı şu yarın trafiğe çıkacağız .
Araba kullanan hatun kişiler siz kaç çalışma sonucunda nasıl evrelerden geçerek tek başınıza kullanmaya başladınız ?
Fikir ve tecrübelerinizi bekliyoruuuuuum .
Öperim güzel yanaklarınızdan :)
Bos alanda olmaz lola eğer temel şeyleri bos alanda ogrendiysen çok çok az trafik olan şehirden uzak bir yola cikin orada başla surmeye... Bos alanda bir ay sursende yolda öğreneceklerini ogrenemezsin..
Sevgilin sabirliysa tabi yap bunu yoksa sonu bagris kavga oluyor:)))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben daha taze ehliyetliyim ama malesef araba yok şuan resmen araba hayaliyle yanıp tutuşuyorum.
Ben 12 ders aldım şuan araba olsa anında çıkarım herhalde trafiğeDiğer araçlardan ilk trafiğe çıktığımda bile korkmadım hatta hocam sen kendi yolunda git Allah'ın izniyle hiç bi'şey olmaz bak herkes kendi yolunda herkes senin gibi dikkat ediyo canına demişti.
Benim tek korkum yokuş çıkarken kırmızı ışığa yakalanmak geri kaydırırım diye feci ötesi tırsıyorum. Sınavda bile oraya denk gelmesin diye hep mesafeyi korudum.
Genel olarak kolay araba kullanmak, oldukça da zevkli ama araba alabildiğim an otomatik araba alıp keyfime bakmak istiyorum
Araba kulanan bayanlar boylede soru sorulmaz ama hic kaza yaptinuzmi?benim korkum birine carpmak bir yere vurmak arabayi cizmek bir baskasi yada kendi yuzumden kazaya dahil olmak.birde arabada giderken soforun yanindaki on koltukta oturuken bile trafikteki diger araclardan korkuyorum icinde bulundugum aracin ustune cikacaklarmis gibi geliyor.siz korkuyormusunuz bu seylerden?yada bu korkularinizi nasil yendiniz?araba kullanan bayanlara hayranim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?