oleyyy, harikaaa!!! hehe süpermiş eşinin itirafı da, yapsaydın doya doya
kızlar en büyük sorun aniden yola atlayan yayalar şu an için, çıldıracağım, sağına soluna bakmadan rap rap 2 ye bölünmüş yol 4 şerit :84: ben karşıdan karşıya geçerken çok dikkat ederim, korkarım nereden bu deli cesaretini buluyorlar bilmiyorum ki:84:
aynen ya ben de sinir oluyorum bu yayalara atlıyor arabanın önüne araba öyle hemen duramaz ki niye atlıyorsun çarpsan al başına belayı bir de benim en çok sinir olduğum şey şu bazen yayalara hiç yol vermem o dursun derim durmaz geçerler bazen durur yol veririm bu sefer de inadına geçmezlerEki Görüntüle 263840 aslında trafikte ne yayalara ne de sürücülere hiç kızmamak gerekiyor zor tabi :26: ve en önemlisi inatlaşmamak gerekiyor ben ne zaman inat yapsam başıma birşey geldi bırakın yayaya da şoföre de yol verin geçsinEki Görüntüle 263840
ya bide hem önüne atlıyolar bide sanki biz hatalymışız gibi arabanın içine ters ters bakmaları yokmu
evet ya bön bön bakıyorlar suratına hatta bir keresinde adamın biri arabama yumruk atmıştı manyak
Bence 2 3 saat yeterli.Ben ehliyetimi aldığım hafta dayımla ankarada 3 4 saatliğine çıktım dışarı yeterli oldu benim için. Tabi park edemiyorum onu bi öğrenemedim o ayrı
oleyyy, harikaaa!!! hehe süpermiş eşinin itirafı da, yapsaydın doya doya
kızlar en büyük sorun aniden yola atlayan yayalar şu an için, çıldıracağım, sağına soluna bakmadan rap rap 2 ye bölünmüş yol 4 şerit :84: ben karşıdan karşıya geçerken çok dikkat ederim, korkarım nereden bu deli cesaretini buluyorlar bilmiyorum ki:84:
aşağı yukarı 1 senedir haftada en az 1 defa direksiyon başına geçmişliğim var.
ehliyet alayım dedim. kursa kaydoldum.
yazılı sınavı geçtim, buraya kadar güzel...
peki bu gün ?
direksiyon dersim vardı sabahtan.
niyetim derse girmeden sınav tarihinde direk sınava katılmaktı.
ama bugün derste elim ayağım birbirine dolandı. arabayı 2 kez ard arda istop ettirdim.
yolu ortaladım, çok zorlandım.
kabus gibi bir dersti.
yarın yine gel dedi hoca.
gideceğiz artık
bende ehliyet almak istiyorum ama araba kullanmaktan korkuyorum cokmu zor yaaa
bende ehliyet almak istiyorum ama araba kullanmaktan korkuyorum cokmu zor yaaa
canım ben genellikle mah aralarında dolaştığım için (anneme giderken) yaya çoluk çocuk zor oluyo sürekli kornaya basıyorum ne yapayım ...:)))
kızlar hafta sonu biraz uzak bir yere giderken eşim geç direksiyona hadi dedi bende hayır ben sensiz kullanırım 2 yıl önce burnumdan getirdin dedim hadi geç geç dedi sizlerden aldığım cesaretle geçtim :26: oğlumda rakada daha bi telaşlıydım ...ama beğendi direksiyonumu dönmeleri durup kalkmaları felan ışıklarda çok tedirgin oluyorum kalkamazsam felan diye birkere istop ettirdim zaten ...
sonra alışveriş mağazasını otoparkına dön dedi telaşlandım hiç park etmedim ki ben bir arabanın tam arkasnda direk frene bastım debriyaja basmadan :26: kızdı yine :18: sadece okadar.... ama genel olarak beğendi ...2/3 satte bu iş tamam dedi ...
ama ben onsuz kullanmak istiyorum ama vemiyor :84:
evet oğlum arkadaydı 4.5 yaşında ....yine bu hafta sonu düz otobanda verdi 45dk sürdüm ....ama önemli olan dönemeçli virajlı taşlı kalabalık yolda sürmem lazım benim ya bakalım bu pazar çocuğu anneme bırakıp tek başıma kaçmayı düşünüyorum habersiz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?