Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bos yerde bol bol arabayi kaldirma calismalari yapin
ondan sonra cikin trafige allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin
ay banada eşim öğretti araba sürmeyi amaburnumdan getirdi .normalde sakin olan adam ben direksiyon başına geçince canavara dönüşüyor .bizsabah çok erken trafik yokken çıkardık onun bağrışıyla mahalle sokağa çıkardı.tamam sürmicem al arabanı deyincede inada girerdi hayır süreceksin diye .sonunda öğrendim yarabbi şükür.bende hep babam daha sabırlı babam öğretse ben daha çabuköğrenirim diyodum.bir gün babamla trafiğe çıktık önümdeki araba kaplumbağa hızıyla gidiyordu bende sollayım dedim babamdaki oturuş tarzını görseniz sanki ölüme gidiyoz dur kızım dur yapma yavaş dur dedi bende o panikle durdum nerde diyeceksiniz yolun ortasında tabi rezil oldum allahtan kaza filan yapmadım
Arkadaşlar, ben de bu konuda bir dokun bin ah işit konumundayım![]()
Babadan öğrenilmez !!!
Kocadan çok sancılı ve zor öğrenilir !!! Bunu başarmaya çalışıyorum...
O kadar büyük bir keşkem var ki ; KEŞKE bekarken ne yapıp edip: araba kiralayıp, özel hoca tutup, bir bilen arkadaşa filan gerekirse yalvarıp yakarıp öğrenseymişim ah kafam ah!!! Benden bekarlarınıza öğüt: bekarken öğrenmeye bakın .
Evlenince zaten yemekti ,ev işiydi , ütüydü , yok çamaşırdı bulaşıktı, iş hayatıydı derken bir de araba kullanmayı öğrenmek çok da keyifli olmuyor. Hele hele aslında araba kullanmanızı istemeyen, sizi daha çok yan koltuğa yakıştıran bir eşe sahipseniz gerçekten çabanın tümü size kalıyor, eğer öğrenmeye cesaretiniz varsa tabiii...
Ama ben yapmayı çok istiyorum , hayırlısıyla , benim fendim eşiminkine galip gelir inşallah :Saruboceq:
mrb arkadaşlar araba kullanmayı bilen arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum 2008 şubatta ehliyet aldım ama henüz trafiğe çıkmadım sürüyorum tenha yerlerde geçen gün babama söledim beni biraz çalıştır filan tamam dedi dün çıktık dolaştık tabiki bi ton azar vay efendim sen ilkokul mezunumusun ne alakası var araba kullanmayla ilkokul mezunu olmanın henüz bunu anlamış değilim :mymeka: :bbo:
herşeyi tam yapıyorum vites değiştirmedir direksiyon hakimiyetidir yalnız arabayı kaldırırken biraz zorlanıyorum oda yokuşta dün babam beni getirdi dimdik bi yokuşa hadi bakalım kaldır kaldıramadım sölemediği kalmadı tabi... ve o bagırdıkça ben iyice stres oluyorum elim ayagıma dolanıyo napcam ya kör şeytan dio çık kendin sür yoksa babam bana öğretmiyo iyice korkutuyo off araba kullanmak istiyorummmm sizce napmalıyım şimdi balkondan bakıyorum araba aşagıda arabada bana bakıyo git bin nolcak dio bi tarafım dur yapma dio bi tarafım offf yaaaa bişe olursa babam beni öldürür tabiii kaydirigubbakcemile3
2005 yılından berı ehlıyetım var ve araba kullanıyorum
babam cok ı bır surucudur.cok ıstemıstı ehlıyetımın olmasını benı kursa kayıt ettırınce aglamsıtım yapamam ben dıye:) ne salaklık yaa
sonra kursa basladım koca koca teyzeler amcalar hevesle ogrenmeye calsıyolar dedım "kızım kendıne gel" okula gıdıcem yada kursa beklıyorumkı bırı gotursun araba var evınonunde ama yok ıste cesaret bende
sınavı gectım ılk dıreksıyon dersınde kaldırıma cıktım:)
aglaya aglaya babamın ısyerıne gıttım :) yapamıyom nıye benı yazdırdın kursa dıye ıste ogun son gun oldu
babam kendı arabasınla ogretmeye basladı oyle sabırlıkı saolsun canım babam nelerıme gozyumdu
ısın sırrı pes etmemek ve sureklı kullanmak her fırsatı degerlendırın kullanmak ıcın babanız sınırlımı ozamn hoca tutun kendınıze kurun arabaları daha guvenlı onlardada fren gaz varya rahat rahat ogrenırsınız
sonra araba aldı babam bana ehlıyetımle beraber geldı aktıf olarka kullanıyorum
kızlar erkeklerde oyle bısı varkı ıstemıyolar bızı trafıkte
cunku hayatın her yerınde kadınlar var trafık onların ılgı alanı arabalardan onlar anlıyolar tamam anlamaya devam etsınler ama yollarda bızde varız:)
kocadan hoca olmaza cok guldum:)
sevgılım begenır benım kullanmamamı ama sırf gonlu olsun dıe bazen ona bısıler soruyom ayy bı gorsenız nasıl havalana havalana anlatıyo:)
işin özü pes etmeyın araba kullanmak harka bısey benım gıbı on koltukta oturmaktan korkan bırı yazıyosa bunu dusunun artık:):)[/QUOTE]
erkekler idare edilmesi gereken büyük çocuklar değil mi zaten, benzer şeyleri ben de yaşıyorum
çok çok iyi anlıyorum aynı şekilde önde oturamayan ben artık trafiğe çıkıyorum yavaştan da olsa:)))
bende araba kullanmayı çok istiyorum ehliyetimi daha alamadım haftaya direksiyon sınavım eşim ögretmeye çalışıyo sagolsun bildiğim herşeyi unutuyorum panikliyorum hocayla geçtiğimiz yerleri yapmadıgım hatayı eşimin yanında yapıyorum çünkü daha arabayı çalıştırmadan başlıyo yanlış yapıyorsun öyle değil böyle ordan gitme burdan git e hoca böyle yaptırıyoama duymuyo tabi arkadaan araba geliyorsa yandım çek saga durdur arabayı niye dedigin an bagırır iyice paniklersin daha bugün parkurda dur dur diye bagırınca (dönüş yaparken ) resmen çıkıyordum kaldırıma tabi ne oldu beni kızdırdı sinir etti bende yolun ortasındda bıraktım arabayı sen kullan dedim bu sefer yine fırca ben bu işi kıvıramazmışım herkes ögrenecek diye bişey yokmuş rezil olmuşum herkese hoca ve diger kurs arabaları vardı ama bende hırs yaptım zaten eşim olmadan daha ii kullanıyorum özel ders alıp daha ii kullancam uzattım ama demek istediğim sinirli bagıran çagıran insandan bişey ögrenilmiyo bildiğinide unutup panikliyosun
bence çok doğru karar vermişsiniz, umarım uygulamışsınızdır! sinirli insanla kesinlikle olacak iş değil, basit işleri bile zorlaştırıyorlar. allahtan benimki gayet sabırlı böyle konularda, yine de bir profesyonelden ders aldım ben.
araba kullanmayı ogrenmek ıcın basta dur kalk olayına baslayın. durmaktan korkmazsanız arabayı ıyı kullanırsınız sonrası basıt. araba eger ucukse ogrenmek cok daha kolay. basta bende soyleyyımkı erkekler araba kullanmak ogrenılmıyor. araba kullanmayı bılen bır kadın bulun.
ben tek basıma ogrendım kullanmayı. arabayı durdurmaktan cok korkuyordum cunku arabayı kaldırmak bana cok zor gelıyordu. yokus yukarı arabayı kaldırmaktansa hıc bahsetmeyelım ama ılk zamanlar el frenını kullanarak arabayı kaldırabılırsınız.
araba kullanmayı bılıyor gıbı kullanın yoksa ay ben bunu nasıl kullanacagım ay araba durmasın bır daha kaldıramam dersenız olmaz .
kesinlikle haklısınız, durunca kalkarken istop ederim diye frene basmaktan korkuyor bazıları, kontrol elde olunca çok rahatlıyor insan.
artık trfikte bende varım
1 yıl oldu ehliyetimi alalı ancak hep çok korktum panik oldum elim ayağıma dolştı ben yapamam dedim ama bir o kadar da istedim araba kullanmayı hem korktum hem zevk aldım değişik bişeymiş araba kullanmakbazı zamanlar kaldırıma çıktım arabayı kaldıramadım vs ama hep korksamda kullanmaya çalıştım...benim için çok zordu çünkü yapı olarak aşırı heyacanlı biriyim...ama bu son bir ay benim için dönüm noktası oldu...tatile çıkarken yolun yarısını ben kullandım..okullar açıldı toplantı ve sınav dönmlerinde ben götürmeyi denedim...vs hala acemiyim..ama eskiinden daha az heyecanlıyım..ışıklardan sollamalardan hızdan daha az korkuyorum....hala çoğu kişiye göre çok acemiyim ama başarmaya az kaldı
korkmayın kızlar...
![]()