Alıcam yapıcam:)tlşk ederimO yüzden al arabayı,kullan tenhalarda ama kendi başına :)
İnş o kadar çok istiyorum ki:)Zamanla korkun gecicek mmerak etme sonra güleceksin ilk baştaki hallerine
ahhh ya bende çok istiyorum, şimdi tutturdum özel ders alıcam diye, bizimkide gülüyo pis pis.İnş o kadar çok istiyorum ki:)
arkadaslar 6 ay once araba aldık ve ben arabayı kullanamıyorummmehlıyetım var fakat 8 sene once aldım ve esımbana arabayı cok tenha yerlerde kullandırdı su ana kadar 10 defa kullanmısımdır gecen gun tartıstık bana yıne tenha yerde eve yaklasmıstık vereyım mı sen kullan dedı bende geldık zaten dedım sen bılırsın senın ıcınde kullanma ıstegı yok dıyo bende sen benım hevesımı kırıyorsun dedım benı alıp tamamen ogretmıyo yaa bana guvenemıyo oda bana guvenmeyınce benımde kendıme olan guvenım gıttı ne yapıcagımı sasırmıs durumdayım yaa ne olur yardım edın arabayı alıp tek basıma sokakta kullanıyorum ama az araba olan yer trafıge daha cıkmadım guvenım nasıl yerıne gelıcek ınanaın ona da dedım para olsa gıdıp hoca tutucam dedım guldu bana yaa ne olur yardım edın kendıme guvenım nasıl yerıne gelıcek
Aynen bende ya eşimin yanında resmen titriyorum ben özel ders aldım çok faydası var ama yınede korkuyorum.ahhh ya bende çok istiyorum, şimdi tutturdum özel ders alıcam diye, bizimkide gülüyo pis pis.
ya benim kocamın öyle bi araba öğretmesi varki inan bildiğimide unutuyorum, Allah yardımcımız olsun.
Bi kere çarptım diye çok korkuyorum yıne çarparım diye.O yüzden al arabayı,kullan tenhalarda ama kendi başına :)
Aslında ben de o kazadan sonra korkuyorum ama bikaç kere aldın mı alışırsın canım.Bi kere çarptım diye çok korkuyorum yıne çarparım diye.
Aslında ben de o kazadan sonra korkuyorum ama bikaç kere aldın mı alışırsın canım.[/QUOT
Geçmiş olsun sizede ama dediğiniz gibi yapmalıyım tekrar arabayı sürmeliyim
arkadaslar 6 ay once araba aldık ve ben arabayı kullanamıyorummmehlıyetım var fakat 8 sene once aldım ve esımbana arabayı cok tenha yerlerde kullandırdı su ana kadar 10 defa kullanmısımdır gecen gun tartıstık bana yıne tenha yerde eve yaklasmıstık vereyım mı sen kullan dedı bende geldık zaten dedım sen bılırsın senın ıcınde kullanma ıstegı yok dıyo bende sen benım hevesımı kırıyorsun dedım benı alıp tamamen ogretmıyo yaa bana guvenemıyo oda bana guvenmeyınce benımde kendıme olan guvenım gıttı ne yapıcagımı sasırmıs durumdayım yaa ne olur yardım edın arabayı alıp tek basıma sokakta kullanıyorum ama az araba olan yer trafıge daha cıkmadım guvenım nasıl yerıne gelıcek ınanaın ona da dedım para olsa gıdıp hoca tutucam dedım guldu bana yaa ne olur yardım edın kendıme guvenım nasıl yerıne gelıcek
hehhhh işte olay bu işte "sıcağı sıcağına"deli cesaretine sığın ben çarpışan arabaya bile binmemiştim ehliyet aldım bi hafta sonra araba aldım aynı gün en işlek caddelere sanayiyie falan çıktım. zaten 1 hafta ongün sürsen alışıyosun sıcağı sıcağına
aynı şeyi söylüyorum eşime tenhada kullanayım arabanın sağını solunu direksiyonunu hesap edebilmeyi öğreneyim önce diyorum, dalga geçiyor benimle ne gerek varmış, yapan her yerde yaparmıi, bende diyorum bize erkekler gibi kundaktayken direksiyon verilmiyor diyorum offff Allah ım kazasız belasız bizlerede araba kullanabilmeyi nasip etsinAyni sorunu başlarda ben de yasamistim. Hocaya falan gerek yok bence sadece inatci olacaksin trafikte kullancam de esine diret. Ama cesaretin yoksa neden yok sebebini bul mesela ben kırmızı ışıkta durunca stop ediyordum arabayi kaldiramiyordum baslarda. Bunun icin ayağının pedallara alismasi lazim bunu da bos pazar yerine gittik esim kirmizi yesil dedi ben ona gore dur kalk dur kalk derken bi kere bunu yapmak yetti ayagim alıştı. Geri kacirmayi da el freni yardimiyla cozdum onda da ayak alismasi gerek zaten. Bir de tenhada surmeyi küçümseme oyle oyle aracin sagini solunu hesap edebilmeyi ogrenirsin trafige cikacak cesaret gelir
bende 5 yıl önce yedim o naneyiBi kere çarptım diye çok korkuyorum yıne çarparım diye.
Darısı başıma inşallahhhhEvett uzun aradan sonra yasadiklarim ozel ders aldim ve hocanun bana dedigi herseyi yapiyorsun yanuna tecrubeli birini al ve surekli pratik yap peki esimden baska kinse yok ki :) aradan 1 ay gecti ve 1 hafta okulumun servisinin gelmeyecegini ogrendim okul ev arasi 2 aracla 1.30 saat suruyo dedim boyle olmuycak aksam esime dedim ki sabah arabayi bana birak sasirdi tamam dedi ben arabaya bindim ama buldiginiz o sogukta ter attim yoldan 2 arkadasi aldim ve kullanmaya basladim inanin tek basiniza kullanmak kadar rahatlik yokmus evet hala yogun trafige giremedim inslh onada el aticam desteginiz ve cesaret verdiginiz icin hepinize tesekkurlerrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?