• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

araba kullanmak istiyorummmm

dilaraela

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
643
155
123
arkadaslar 6 ay once araba aldık ve ben arabayı kullanamıyorummm :( ehlıyetım var fakat 8 sene once aldım ve esımbana arabayı cok tenha yerlerde kullandırdı su ana kadar 10 defa kullanmısımdır gecen gun tartıstık bana yıne tenha yerde eve yaklasmıstık vereyım mı sen kullan dedı bende geldık zaten dedım sen bılırsın senın ıcınde kullanma ıstegı yok dıyo bende sen benım hevesımı kırıyorsun dedım benı alıp tamamen ogretmıyo yaa bana guvenemıyo oda bana guvenmeyınce benımde kendıme olan guvenım gıttı ne yapıcagımı sasırmıs durumdayım yaa ne olur yardım edın arabayı alıp tek basıma sokakta kullanıyorum ama az araba olan yer trafıge daha cıkmadım guvenım nasıl yerıne gelıcek ınanaın ona da dedım para olsa gıdıp hoca tutucam dedım guldu bana yaa ne olur yardım edın kendıme guvenım nasıl yerıne gelıcek

arkadaslar 6 ay once araba aldık ve ben arabayı kullanamıyorummm :( ehlıyetım var fakat 8 sene once aldım ve esımbana arabayı cok tenha yerlerde kullandırdı su ana kadar 10 defa kullanmısımdır gecen gun tartıstık bana yıne tenha yerde eve yaklasmıstık vereyım mı sen kullan dedı bende geldık zaten dedım sen bılırsın senın ıcınde kullanma ıstegı yok dıyo bende sen benım hevesımı kırıyorsun dedım benı alıp tamamen ogretmıyo yaa bana guvenemıyo oda bana guvenmeyınce benımde kendıme olan guvenım gıttı ne yapıcagımı sasırmıs durumdayım yaa ne olur yardım edın arabayı alıp tek basıma sokakta kullanıyorum ama az araba olan yer trafıge daha cıkmadım guvenım nasıl yerıne gelıcek ınanaın ona da dedım para olsa gıdıp hoca tutucam dedım guldu bana yaa ne olur yardım edın kendıme guvenım nasıl yerıne gelıcek

Canım boşver bu erkek milletini, inan hepsi aynı, araba kullanıbiliyorlar diye bir halt becerdiklerini sanıyorlar. Dinleme, mutlaka bir hoca tut, 1 hafta trafiğe çıkarsan hocayla bu iş tamam. Onlar bu işin uzmanı, çok sakin olup sana da güven veriyorlar, üstelik paralel parktı falan çok iyi tüyolar veriyorlar.

.

Canım boşver bu erkek milletini, inan hepsi aynı, araba kullanıbiliyorlar diye bir halt becerdiklerini sanıyorlar. Dinleme, mutlaka bir hoca tut, 1 hafta trafiğe çıkarsan hocayla bu iş tamam. Onlar bu işin uzmanı, çok sakin olup sana da güven veriyorlar, üstelik paralel parktı falan çok iyi tüyolar veriyorlar.

.

ahh eb canım para olsa hıc dusunmeden tutucam hocayı su guven patlamasını yasamk ıstıyorum yahuuu :)

Kullanmak ve öğrenmek istediğini kararlı bir şekilde eşine söyle...
Eşinin sana arabayı vermesini bekleme...
Ben yanlız çok rahat kullanıyorum ama eşim kasıyor beni de...
Yavaş yavaş kullandıkça kendine güvenin geliyor zaten...

canım hıc ıtıraz etme eve az kalmıs olsun esın verırse hemen gec zaten sen ılerletmeye calısıuorsun ufak tefek hataların muhakkak olacak bısure. onemlı olan pratık yapman hergun yapabılsen pratık valla bır ay sonra gayet guzel kullanırsın yeterkı ıste

ahh eb canım para olsa hıc dusunmeden tutucam hocayı su guven patlamasını yasamk ıstıyorum yahuuu :)

Çevrene sor bir canım, çok uygun ücretli bayan hocalar oluyor. Değer inan, parasını da eşin versin :52:
.

al arabayı kaçır eşinden ziyade sen kendine güvenmelisin :34: birde kaçırınca zaten mecbur sürecem psikolojisine giriyorsun onun için hiç yapamam edemem deme al anahtarı çık :34:

Kocadan hoca olmaz cicim. Ordan burdan kısıp para ayırıp ders almalısın. 5 saat ders aldıktan sonra trafiğe çıkmaya başlamıştım ben. Saati şu an 30 lira civarı, kendi ders aldığım hocamı yeğenim için ayarladım bu hafta ordan biliyorum. 150-200 lira bişey, gözden çıkarman lazım.

istediğin kadar öğrenmek konusunda kararlı ol eşinden öğrenemezsin...özel ders alman lazım gerçekten istiyorsan

Mutlaka 1 hafta lik özel ders al.çok büyük mebla değil.biraz da pazarlık yaparsin.sonra şöyle yapacaksin her sabah hava ağarmadan arabayla önce 10 dk.diğer günler 20 dk gibi trafiğe CIK sokakta kimseler olmaz.çok rahat ben öyle yaptim.yada pazar sabahlari çok uygun kimseler olmaz sokakta.unutma korkmak normal.yavaş yavaş korkularin i yenersin.kolay gelsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cins bu erkekler yaa yemin ederim. Sen bekleme arkadaşım onun verip öğretmesini. Kısa mesafelerde mutlaka kullan. Mesela alışveriş için markete arabayla gitmek gbi. Çok zorda kaldın diyelim sıkıştın bi yerde in arabadan bi yardım istersin en fazla ; ama mutlaka çık. Benim de hiç deneyimim yoktu üstelik hamileyken aldık arabamızı kalbim çarpa çarpa öğrendim sürmeyi. O zaman öğrenmesem şimdi bebekle eşimi bekleyecektim biyere giderken.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar cok sagolun ciddi guven verdiniz hemen hoca bulmaya basliyim ben saat 100 tl falan biliyodum acikcasi ondan istemiyodum ama bu soylediginiz fiyatlar uygun arastirayim

Kocadan hoca olmaz cicim. Ordan burdan kısıp para ayırıp ders almalısın. 5 saat ders aldıktan sonra trafiğe çıkmaya başlamıştım ben. Saati şu an 30 lira civarı, kendi ders aldığım hocamı yeğenim için ayarladım bu hafta ordan biliyorum. 150-200 lira bişey, gözden çıkarman lazım.

Canim bu hoca ist da mi

Canim bu hoca ist da mi

Yok canım izmirde. Aynı şehirde olsak ben yardım ederdim sana aslında. Şu an tek tavsiye verebilirim, sürücü kurslarıyla değil direkt hocalarla görüş. Zaten özel ders verenler kurstan saat başı ücret alıyor. Kurs 50 lira fiyat veriyorsa 20si hocanın cebine giriyor. Biraz daha yüksek bir teklifle gidince kabul ediyorlar.

Güvenini kendin kazancksn canim içine o heves düştümu gerisi boş öncelikli arabaniz manuel sanirim ben.ilk arabayi manuel öğrendim tenha yerlerde kullanydm snra otomatk vites araba aldık ve ben trafge ckmaya başladım otomatik.vtesin rahati hc bseyde yok heryrre rahatca gidip gelebliodum trafk yol pazar snra o arabayi sattk ve manuel var.smdi manuel kullanamaz oldm sakin otomatk araba sürme cok alisiysn.manuel süresin bile gelmio ilk basta tenha yerlerde öğren ki kendne gerckten gvendgnde esin mahalle arasi lamba olan byerlerde sürdürsn.snra alisirsin trafge cikarsn

Arkadasim esinin hevesini kirmasina izin verme cunku biz ne zaman esimle araba kullanmaya ciksak tartisip donuyorduk.Benim son derece yeteneksiz oldugumu iddia ediyordu ki ben merak edip ozel bi hocaya bir gunlugune basvurdum.Adam sen niye bana geldin ki surebiliyorun zaten gerisi pratik dedi!!! Demekki neymis kocalarin cogu eslerinin araba kullanmasindan hoslanmiyormus :-)

Aynennn bu kocalar neden boyle yaa yolda kullaniyorum sagina soluna baktin mi dikiz aynasindan arkaya bak surekli laf soyluyo baktim diyorum oyle hemen yola cikilmaz diyo ayyy kafayi yememek elde degildi en sonumda sinirlendim bi gun indim araban hevesim kirilmisti o gunden sonra kizimizi parka goturuyoruz orda ben arabayi aliyorum tenha yerde biraz suruyorum ama daha fazlasi yok burdaki desteginizle basliycam arkadaslar oto manuel oldugu icin biraz tedirginlik var olucak tabii ki yaa :)

Bende kullanamıyorum ehliyetim 8 yıllık ama cesaret edemiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizin en azindancehliyetiniz var kizlar. Benim o da yok. 7-8 ay oldu araba aldik bizde. Esime bana da ogret en azindan ehliyete yazilinca hemen geceyim direksiyonda diyorum. Ben daha arabanin borcunu odemedim valla korkuyorum sana vermeye dedi. Bi kere denedik soylendi durdu onu yapmadin bunu yapmadin vs. Tartistik. Bi daha da istemedim :(

Canım ben de ehliyet alalı iki yıl oldu ama son 1 yıldır direksiyona oturmadım başka şehre gelince...
Babam ehliyet al veririm diyordu ki veriyordu da ama şöyle git bunu yap dikkat et diye diye panik yapıyordu sonra bana kızıyordu burada arkadaş var çok güzel sürer ama sabırsız o yüzden ben de arabam olana kadar kimseden beklentiye girmiyorum
Bence al arabayı çık çarşıya falan, tenha yerlerde güzel kullanıyorsa trafikte de kullanırsın
bak ben bu acemi halimle arabam olsa korkmam çıkarım trafiğe, ha millet 100le giderken ben 40la giderim ama sonuçta sürerim, önce kendine güven zamanla o acemiliği de atarsın zaten üzerinden:34:

Back
X