Araba kullanmak miiii

Bunun neresi şımarıklık anlamadım. Korkuyor kadın. Bende aynı durumdayım. Eşimin isteğiyle aldım ehliyeti ve sürekli sürmemi istiyor. Ama arabada kızım varken korkuyorum. Kaza yapıp kızıma zarar vermekten korkuyorum. Kızımıda bırakacak kimse yok. Şımarıklık ve korku çok başla şeylerdir yani
Ahh iste ayni dusunceyi paylasan birini buldum..benimde cocigu var ve en cok yanimdakilere zarar vermekten korkuyorum...bu yorumu yapan arkadas bizi anliycak degil gibi...simarmak bu sekilde mi olur ne alakaysa boyle bi yorumda bulunmus...insan canindan bi parca olunca daha bi urkek oluyor bu durumda...

"kapida sen hep beni bekle bi yere gitmek icin diye soylenmelere basladi..ailem uzakta kullansan istedigin zaman git gel yaparsin beni beklemezsin diyor..kullananlardan neyim eksikmiss herkes kaza yapip araba kullanmaya devam ediyormus..bunaldim valla.."

Bu şekilde ifade ediyor kendisini. Sizin anlatımınız ve bu üyenin bir değil. Benim şımarıklık olarak görme sebebim eşinin tavrını eleştirmesi. Siz normal görüyor olabilirsiniz ben görmedim.
Esimin tavrini elestirmemde simariklik olarak algilanmasin...herkes bir degil bu farkli bi durum siz bu sekilde anladiysaniz saygi duyuyorum..

Kizlar sagolun hepiniz...iyi bi kendime geldim konustuk esimle bi hoca bulup bikac ders alicam.olmazsa zorlamazsin kendini dedi ama olucagina inaniyorum diye destegini eksik etmedi sagolsun...

Bende çok korkuyorum araba kullanmaktan.
Eşimin ısrarı ile ehliyet aldım
Otomatik araba aldık. 5 gün 1er saat özel ders aldım. Korkumu bir nebze yendim. 1 aydır 5km. Uzaklıktaki bir yaz okuluna çocuğumu getirip götürüyorum. Bende 2 kaza yaşadım. Biri ehliyet için eğitimdeyim ( kaldırıma çıktım..baya yüksek bir kaldırım ...araç devrilebilirdi Allah korusun) hocam L parkı yalnız yapmamı istemişti...yaptım yola çıkarken bir anda kaldırıma çıktım. İkinci kazamda kendi aracımla özel ders aldığım ikinci gün kapalı otoparktan çıkarken kolona çarptım. Yine hocam yanımda değildi, yalnız çıkmamı istemişti. Aslında iki kazada da hocam yanımda oturuyor olsaydı hiç birşey olmayacaktı. Ama bana tecrübe oldu. Bende vazgeçmeyi düşünmüştüm bunları yaşadığımda. Ben beceremiycem bana göre değil araç kullanmak diyordum. Hocam hep destek oldu, eşimde vazgeçememe izin vermedi. Şu an tek sorunum park. Onuda zamanla hallederim inşallah.
Özel ders almanız doğru bir karar bakın nasıl değişecek trafiğe bakışınız .... kazasız belasız sürüşler...

Acemilikte kaza yapma orani sifira yakin aslinda. Anca saga sola surter vurursunuz ondan da bi sey olmaz :KK53:
Asil onemli kazalar acemilikten cikinca insanin kendine guveni geldiginde oluyor, hiz yapiyosun daha az dikkat gosteriyosun cunku.

Araba kullanmakta bi sey yok gercekten, bi anda super sofor olmayacaksiniz zaten gozunuzu korkutmayin.
Ben acemiyken mesela sollama yapmiyodum, onumdeki araba 20yle de gitse pesine takilip gidiyodum bosver napcam gecip risk almaya deger mi :KK53:
Park etmeyi dogru duzgun beceremiyodum bomboş bi yer bulana kadar turluyodum
Serit degistirmiyodum en sag seride takilip yavastan gidiyodum
Zaten surdukce pratik kazaniyorsun direksiyonu tutuşun bile değişiyor ondan sonra ozguvenin geliyor kendine

Esin sonuna kadar hakli. Bir yerlere gitmek icin esini beklemek zorunda kalmazsin. Kazayi herkes yapiyor. Daha dikkatli olursan sorun ortadan kalkar. Ben istanbulun gobeginde araba hemde motor kullaniyorum.

Slm kizlar..buda dert mi bilmiyorum ama derdim araba kullanmak artik buyuk ihtiyac farkindayim.esim bu ara beni cok bunaltiyor.cok araba kullanma merakim kalmadi diyebilirim.az cok kullandigim bi donem ufak bi kaza yaptim ve ondan sonra hic kullanmadim.ama esim su ara bak araba kapida sen hep beni bekle bi yere gitmek icin diye soylenmelere basladi..ailem uzakta kullansan istedigin zaman git gel yaparsin beni beklemezsin diyor..kullananlardan neyim eksikmiss herkes kaza yapip araba kullanmaya devam ediyormus..bunaldim valla...korkuyorum sanki her an carpicam gibi geliyor istemiyorum anlatamiyorum...ders alsam bu korku gider mi sizce?yoksa benim araba kullanmaya becerim yoktur belkideeee

Eşin haklı, niçin hemen pes ettiniz ki? Bir kere kaza yaptım diye, bu işten vazgeçerseniz, sürekli hep kaza yapacağım derseniz bu iş olmaz.
Hadi hemen anahtarı alın, çıkın, çalıştırın arabayı bir tur atın ;)
Eminim, yaparsınız. ;)
Pes ederseniz, kaybedersiniz

Eşini alkışladım burdan. Bunu her erkek demiyor. Ben daha sevgiliyken eşimin arabasını kullanmaya başladım o verdi. Vurdum da kaç kere sağa sola tek laf etmedi. Bana da cesaret geldi şimdi her işimi kendim yapıyorum. Beni şuraya götür getir demek olmuyor. Ben ilk koltuğa oturduğumda ellerim titredi kendini öyle sıkmışım ki kaslarım o gece sabaha kadar ağırdı ama zamanla alıştım buna. Şimdi çok rahatım. Mutlaka sürün. Otura otura o korkuyu yeneceksiniz

Slm kizlar..buda dert mi bilmiyorum ama derdim araba kullanmak artik buyuk ihtiyac farkindayim.esim bu ara beni cok bunaltiyor.cok araba kullanma merakim kalmadi diyebilirim.az cok kullandigim bi donem ufak bi kaza yaptim ve ondan sonra hic kullanmadim.ama esim su ara bak araba kapida sen hep beni bekle bi yere gitmek icin diye soylenmelere basladi..ailem uzakta kullansan istedigin zaman git gel yaparsin beni beklemezsin diyor..kullananlardan neyim eksikmiss herkes kaza yapip araba kullanmaya devam ediyormus..bunaldim valla...korkuyorum sanki her an carpicam gibi geliyor istemiyorum anlatamiyorum...ders alsam bu korku gider mi sizce?yoksa benim araba kullanmaya becerim yoktur belkideeee
Eşiniz sizin şoförünüz mü?

Back
X