uygun fiyatlarla direksiyon dersi verilir
derslerin sonucunda bmw ile kapışmassan adımı değiştiririm :)
makaslara girersiniz animallah
Kızlar benim derdim, dertten sayılmaz.
Sadece bilinmezlik korkusu var üzerimde.
Ben temmuzda sürücü kursuna yazılıyorum, ehliyet alacağım.
Ve açıkçası , korkuyorum galiba.
Sonuçta , caddeye çıkacağım.Ve orada, çocuklar, yaşlılar,sokak hayvanları, başka başka arabalar var.
Yani trafik akışından korkuyorum. Dikkatim açıktır benim aslında.
Her zaman sürücünün yanına oturur, yolu takip ederim. Ve genellikle ani hareketlerden çok korkmam.
Ama sürücü koltuğuna oturduğumda ya nutkum tutulursa, kısıtlarsam kendimi diyorum.
En çok korktuğumsa, yokuş ve rampalar. Bir de umarım aynaları iyi kontrol edebilirim.
Lütfen yazın, ehliyet almak değil de, araba sürmek zor mu? Kolay mı sizce?
Sizin de ilk araba kullandığınızdaki korkularınız nasıldı ve zamanla nasıl bir hal aldı ? Bunlardan bahseder misiniz ?
12 13 yaşımda babam trafiğin olmadığı yerlerde öğretmişti. Öyle olunca korkmadım açıkcası :) Hiç otomatik vites kullanmadım hep düz vites kullandım şimdiye kadar. Şu an 18 yaşıma yeni bastım ve nerdeyse her gün araba sürüyorum eve geliş gidiş yollarında :) Ama ehliyetim olmadığı için babam trafiğin çok yoğun olduğu için çarsı gibi yerlerde sürdürmez.(Doğru olanı da yapıyor) İnanın çok kolay araba harekete geçtiği anda korkularınız son buluyor. Ben aştım artık kendimi park ediyorum geri geri arabayı çıkarıyorum falanBu yaz ehliyetimi alıcam inşallahhh.
İlk zamanlar alışana kadar yavaş kullanırsınız zaten bir süre sonra farkında olmadan kendiniz hızlanıyorsunuzÇocuklara ve hayvanlara karşı her zaman dikkatli olmak gerekiyor yolmuş vs kavramları çok yok çünkü atlayıveriyorlar. İnşallah hiç korkmadan hayırlısıyla alırsınız ehliyetinizi
Zor değil kesinlikle :) 2 yıla yakın oldu ehliyeti alalı ve artık tek başıma kullanıyorum babam gözü kapalı anneni şuraya götür kardeşini okula bırak beni şurdan al diyebiliyosa ben bu işi öğrenmişim demektir :) Hiç korkmayın benim başta hiç deneyimim olmadığı için zorlanmıştım ama zamanla aşılıyor bunlar:)
ne zoruuuuu çoookkkk zevkli arabayı bana verseler diye 4 gözle bekliyorum..ilk başta tabiki zor gelir ama öğrendikten sonra bırakamıyosun..erkeklerdeki araba merakınıda çok net anlamış bulunmaktayım..
ben de çok korkuyorum...:18::18:
sanki bütün arabalar bize çarpacak yayalar yola fırlayacak gibi geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?