Araba kullanmaktan vazgeçmek

Niye bu önyargı kadinlara .Cokta mal mal kullanan erkek var .Sinyal yok, serit takibi yok,direksiyon hakimiyeti yok .
Adam sola dönecek 3 km onceden gecmis sol serite kafa kafaya geliyoruz hiiiiic umru degil.
Yolun ortasına ikinci sira parketmis ,trafik sıkısmış umru degil .En onde 30 la giden var arkasindaki solla dimi ip gibi niye bizi diziyorsun .Oda erkek .
Ara yolun önunde kırmizıda diziliyorsun ara yolun önünü açik birakta karsidan gelen dönerse aksin trafik zaten bekliyorsun .Az beynini kullan dimi .
Döneceğiz uzaktan geliyor yol verme sakın basiyor gaza .
Kirmizida bekliyoruz ikisıra .Arkadan sollayıp geliyor son gaz he paşam gel biz malız bekliyoruz.
Konu sahibi ögrenenler üstün zekalı yada otonom sinirlerini muhteşem kullananlar deģil .
Biraz rahat olun ,dua edin,kendinize telkin verin .Tecrubeyle usta olunacak isler bunlar .Araba kullanamayanların yorumlarını sallayın gitsin .Sıkışınca yakın dörtlüleri yavaşlayın .Canınız sıkılırsa pencereden bagirin acemiyim uzak durun diye .
Bide haberlerde kadin şoför kaza yaptı demiyorlarmı ifrit oluyorum .Erkek şoförler daha cok kaza yapiyor o ne olacak .

hem kadınlara araba kullanın diye telkin ederler hem de trafikta aşağılarlar bu erkekler sinir oluyorum hiçç aldırmayacaksın yokmuş gibi davranacaksınız işin özü bu aslında

Böyle stresle kontağı çalıştırırsanız daha çok vurursunuz arabayı .. ya kimler kimler kullanıyor saçmalayın .yarın tedırgin olmadan tekrar sür canım . Sana bişey olmadı umarım çarpınca

Şuan oturdum agliyorum. Apartmanin bahçe kapısına vurdum on tamponu.
Neden bu kadar zorlanıyorum.
Trafik yoğundu bugün.
Uzun yolda sıkıntım yok hiç ama sehir içi trafik beni benden etti bugün.
Dolmuş, otobüs ve çılgın taksiciler.
Beceremiyorum bu işi lanet olsun.
Kullanmıyorum araba felan.
Malim ben mal !
Eşim yaparsın dedikçe cildiriyorum olmuyor işte olmuyor.
Hele park facia !
Çok salakca ama ben nereden döneceğimi, nasıl döneceğimi bile karıştırıyorum
Insan sagini , solunu karıştırır mi ?
Karistiriyorum !
Ne kadrdr kullaniyorsunuz ki? Yeniyseniz cok norml. Ama senelerdir kullanmanza ragmen olmuyorsa ara verin bi sakinleyin istersenz

Psikiyatrisim, psikologum ve 2 farklı direksiyon hocam bile şu kurduğunuz cümlelerin onda birini kurmazken hangi sıfatla bu yorumu yaptığınızı anlayamadım. Kadın kadının kurdudur sözüne ne güzel örnek olmuşsunuz.ben korkularımı çok şükür yeniyorum da siz insanlara olan bu çirkin tavrınızi nasıl yeneceksiniz acaba....bense sizin aksinize sizin gibi sevgisiz insanlara sinirlenmek yerine çok üzülüyorum. ..
Bi laf var, ağlayacaksan oynamayalım. Öncelikle sakin ol, ben senin ücretli destek aldığın biri değilim, seni tanımayan objektif biriyim.
Bir araba kullanmak için bi araba insanı seferber edip her türlü profesyonel yardım alıyorsun, gülünç. Sevgisiz insan derken? Seni tanımam etmem ne sevgisi? Ama sen kendinle barış, araba kullanmayı hırs haline getirmeye gerek yok böylesine elverişsiz biri iken. Bilmediğim yola girince şuurumu yitirecek gibi oluyorum diyen insansın seni kim niye teşvik etsin burda şimdi.

Şehiriçi stresine alışmak için bol bol pratik yapmanız lazım. Sağı solu karıştırmanız falan hep o stresten kaynaklanıyor. Yavaş yavaş mesafeyi büyüterek kendinizi alıştırın, önce markete kadar gidin bir süre, artık daha iyi olduğunuzu anlayınca yakın semtlere, derken bir bakmışınız ki şehir içi trafiğinde usta olmuşunuz. Aynısı park için de geçerli. Pratik yaptıkça oturur.

Bi laf var, ağlayacaksan oynamayalım. Öncelikle sakin ol, ben senin ücretli destek aldığın biri değilim, seni tanımayan objektif biriyim.
Bir araba kullanmak için bi araba insanı seferber edip her türlü profesyonel yardım alıyorsun, gülünç. Sevgisiz insan derken? Seni tanımam etmem ne sevgisi? Ama sen kendinle barış, araba kullanmayı hırs haline getirmeye gerek yok böylesine elverişsiz biri iken. Bilmediğim yola girince şuurumu yitirecek gibi oluyorum diyen insansın seni kim niye teşvik etsin burda şimdi.
Sen'li ben'li ağıza geçerek seviyenizi koymuşsunuz ortaya.daha fazla muhattab olmak istemiyorum sizinle... Dengim değilsiniz.

Öncelikle geçmiş olsun. Hepimiz ufak tefek yapıyoruz trafikte hatalar. İstanbul hele de Ümraniye trafiğinde araba kullanabiliyorsanız olmuştur o iş. Trafiğe çıkıp da sinirlenecek bir durum olmadığı olmadı benim için hiç. Önüne atlarlar yol vermezler saniye beklemez kornaya asılırlar vs. En iyisi rahat olmak. Bırak beklesinler korna çalsınlar falan. Ben sürücü eğitimi aldım trafiğe çıkmadan iki saat. Adam kaçın kurrasıymış ki öyle bir öğretti ki en daracık iki araba arasına şak diye park edebiliyorum. Ders almasaydım asla olamazdı. İstersen bir danış sen de. Kadıköy Kuşdili sürücü kursundandı hoca.

Sen'li ben'li ağıza geçerek seviyenizi koymuşsunuz ortaya.daha fazla muhattab olmak istemiyorum sizinle... Dengim değilsiniz.
Elbette denk değiliz.:) destek almaya devam etmelisin, bu kadar stres sıkıntı bünyeye zarar. Hayret birşey buraya gelmiş araba kullanamıyorum me yapsam olmuyor diye ağlanıyor, evet sen kullanma deyince ona da ağlanıyor. Toplumun alt kesiminde araba kullanmak bir statu göstergesi olduğu için sanıyorum. Titreye titreye devam:)

Elbette denk değiliz.:) destek almaya devam etmelisin, bu kadar stres sıkıntı bünyeye zarar. Hayret birşey buraya gelmiş araba kullanamıyorum me yapsam olmuyor diye ağlanıyor, evet sen kullanma deyince ona da ağlanıyor. Toplumun alt kesiminde araba kullanmak bir statu göstergesi olduğu için sanıyorum. Titreye titreye devam:)
tarzınız hoş değil. birbirimizi ezikleyip kırmaya değecek bir konu hiç değil.
ben pes etmek istemedim, bana destek olabileceğini düşündüğüm kanallardan da destek aldım. çok şükür çok daha da iyiyim şuan.
ayrıca ağlanmıyorum da. hepimizin bir konuda sıkıntısı olabilir. burada birbirimize omuz vermeye çalışıyoruz.
konuyu uzatma taraftarı değilim. yazdıklarımı okuyunca kırıcı olmuş olabileceğimi de düşündüm. sadece kırıldığım için kırmaya çalıştım sanırım. sizi kırdıysam kusura bakmayın.bu tarz ağız dalaşlarını sevmiyorum ve içinde yer almak istemiyorum...

tarzınız hoş değil. birbirimizi ezikleyip kırmaya değecek bir konu hiç değil.
ben pes etmek istemedim, bana destek olabileceğini düşündüğüm kanallardan da destek aldım. çok şükür çok daha da iyiyim şuan.
ayrıca ağlanmıyorum da. hepimizin bir konuda sıkıntısı olabilir. burada birbirimize omuz vermeye çalışıyoruz.
konuyu uzatma taraftarı değilim. yazdıklarımı okuyunca kırıcı olmuş olabileceğimi de düşündüm. sadece kırıldığım için kırmaya çalıştım sanırım. sizi kırdıysam kusura bakmayın.bu tarz ağız dalaşlarını sevmiyorum ve içinde yer almak istemiyorum...
Bende siZe hakaret olsun diye yazmadım, araba kullanmak çok matah bişey olsaydı onca kıro beceremezdi. Çok da önemli değil çok sıkıntı yaşıyorsabız ısrar etmek tehlikeli olabilir demek istedim. Siz de kusura bakmayın.

Bende siZe hakaret olsun diye yazmadım, araba kullanmak çok matah bişey olsaydı onca kıro beceremezdi. Çok da önemli değil çok sıkıntı yaşıyorsabız ısrar etmek tehlikeli olabilir demek istedim. Siz de kusura bakmayın.
:KK200: teşekkür ederim. siz de haklısınız. ben mesajımı yazarken biraz abarttım sanırım. tabi ki şuurumu yitirip delirmiyorum sadece bilmediğim yollarda güvende hissetmediğimi belirtmek için yazmıştım.siz de benim yazdıklarımdan yola çıkarak yaptınız yorumunuzu. geriye dönüp baktığımda hak veriyorum size. maalesef yapı olarak mükemmeliyetçi bir insanım.kimseye maddi manevi zarar vermemek adına çok titizleniyorum. yoksa araba kullanmakta ne var, hele ki otomatik aracı. ben kurallara tamamen uyup mükemmel olayım ki gerisi Allah'a emanet ;) yoksa haklısınız bu kadar basit bir mevzu için onlarca insanı işin içine sokmak dışarıdan bakınca oldukça saçma duruyor :))))))

Sanki erkekler hiç kaza yapmıyor. Adamlar arabayı pert ediyor etkilenmiyor, ertesi gün trafikte, biz aynayı kırsak drama yapıyoruz sorun bu.

Şuan oturdum agliyorum. Apartmanin bahçe kapısına vurdum on tamponu.
Neden bu kadar zorlanıyorum.
Trafik yoğundu bugün.
Uzun yolda sıkıntım yok hiç ama sehir içi trafik beni benden etti bugün.
Dolmuş, otobüs ve çılgın taksiciler.
Beceremiyorum bu işi lanet olsun.
Kullanmıyorum araba felan.
Malim ben mal !
Eşim yaparsın dedikçe cildiriyorum olmuyor işte olmuyor.
Hele park facia !
Çok salakca ama ben nereden döneceğimi, nasıl döneceğimi bile karıştırıyorum
Insan sagini , solunu karıştırır mi ?
Karistiriyorum !

Ahh canim ya aglıycak başka bir sebep bulamadın mı kendine. Allah beterinden korusun böyle böyle ögŕeniceksin. Ilk zamanlar stresli olsa da sonrasında araba kullanmak inanılmaz eğlenceli. Ben ilk zamsnlar park ederken arkamda konvoy olusuyodu. Simdi istanbul trafiğinde arabamla girip çıkmadığım yer kalmadi diyebilirim. Üstelik küçük minnoş bir arabamda yok bildiğin makam arabası ayarında çok korkmama rağmen şimdi oyuncağım gibi :))

Şimdi bu yaşadığınız durum üzerine kenara çekilirseniz başarısız kodu işlenecek beyninize bu yüzden biraz derin nefes alıp tekrar tekrar denemelisiniz tıp kazanmış bitirmişsiniz ötesi var mı !yapabilirsiniz.Sadece buna İnanın
Hiç unutmam bir gün parkta küçük bir delikanlı gördüm babasıyla gelmişler.Tırmanma demirleriyle karşıdan karşıya geçmeye çalışıyordu babası yapabilirsin vs destek veriyordu çocuk tam yolun ortasında düştü ve yaralandı .Çok korkmuş,utanmıştı kalabalıktan. ağlayarak babasının elinden tutup koşa koşa uzaklaştılar parktan.Ben tam yazık çocuk hiç unutmayacak bu anı diye iç geçirirken bir baktım dimdik babasının elinden tutmuş geliyor ufaklık.(babası tekrar denemeye ikna etmiş)
Hadi oğlum bu sefer yapacaksın ben inanıyorum,yapamasanda o anıyla hatırlamamalısın ,çabalamalısın sonrası olmazsa olmaz dedi .Ve çocuk koca koca adamların geçemediği yerden nasıl bir güvenle geçti anlatamam .Kendime ders çıkardım bu küçük ama benim için doğru,anlamlı durumdan
Ve şimdi izin verirseniz tüm kalbimle size söylüyorum yapabilirsiniz.Sıcağı sıcağına üzerine gidin daha dikkatli ,daha emin.Park olayı içinse simülatörler, cidden işe yarıyor :) Güzel haberlerinizi bekliyor olacağım

Back
X