Bende çocukluğumdan beri araba kullamayı çok istemişimdir.ehliyetimi 19 yaşında aldım.am kursa vs gitmeden.arabada olmayınca öylece kaldı.zaman içinde kendi kendime kullanma çabalarım oldu.bir gün kullandım,6 ay hiç kullanmadım.öylece içimde uhte olarak kaldı.hep çok özenmişimdir araba kullanan bayanlara.en sonunda özel ders aldım.bu hafta bitti.şimdi kendime güveniyorum bakalım.en büyük korkum yokuşta kalkmaktı onuda yendim ve hiç sorunsuz kalkıyorum.şimdi iş trafikte tek başıma kullanmaya geldi..özellikle düz vites öğrendim..zoru öğreneyeim,diğerini nasılsa yaparım diye.arkadaşım düz kullanıyorsan otamatikten bencede hiç korkma..
hadi kendine güven ve çık yollara..
evet canım kursa yazıldım ama ne derslere nede deireksiyon dersine devam ettim.sadece sınav..benim bahsettiğim 1992 yılı..ozaman bu şekilde çok verildi ehliyetler.bende hem iş,hem okul olunca öyle aldım.aldımda ne oldu.18 yıl cüzdan bekledi...
evet canım kursa yazıldım ama ne derslere nede deireksiyon dersine devam ettim.sadece sınav..benim bahsettiğim 1992 yılı..ozaman bu şekilde çok verildi ehliyetler.bende hem iş,hem okul olunca öyle aldım.aldımda ne oldu.18 yıl cüzdan bekledi...
Ben de kaç yıldır araba kullanıyorum şehirler arasında beceremiyorum. Bir kere erkek arkadaşımla Eskişehir'e gidiyoruz arabayı ben kullanıyorum uzun yolda hızı bir türlü sabitliyemiyorum ya 200 hızla gidiyorum erkek arkadaşım ne yapıyorsun radara gireceğiz diyor bu seferde 60 ile gidiyorum. Hız sabitliyeciyi kullanıyorum o zaman frenler tutmayacakmış glbi bir hisse kapılıyorum. En güzel karışık şehir trafiği[/QUOT
canım benim gittiğim yolu bi görsen dümdüz yol.sakin oluyo çok rahat kullunıyorum.Şehir içi sürmek daha zor sen zoru başarmışsın canım :)
bu arada otobanda kullanmak cok daha kolay hele ankara yolu akıyo gidiyo cankurtaranı gectınmı tamam radar falan yok
en son 200 de gördüm ibreyi kuş gibi hissediyo insan kendni
off kizlar yarama tuz bastiniz 2yildir ehliyetim var ama araba kullanamiyorum.hemde isvicre gibi kurallara uyan söförlerin oldugu biyerde.kimse kimseyi sikistirmaz asiri hiz yapmaz.offf ama ben cokrkuyorum ya carparsam ya park edemezsem kac kere alim gidim dedim ama inanin hep ter icinde kaldim hemde sadece düsünürken.neyapcam benya burasi cok soguk bi ülke kisin oglum ve ben donuyoruz yok otübüs yok tren cok yoruluyorm.bende diger bayanlar gibi cocugumu arkya atip gitmek istiyorum ama nasil yapcam bunuya.hic güvenim yok kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?