- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
sevindirici gelişme gecen hafta cumartesi yani 2 nisan itibariyle yalnız başıma kullanmaya başladık.işe gidip gelirken kullanıyorum cok mutluyum:)arkadaşlar korkmayın azmin elinden bişey kaçmaz...
uff son zamanlardaki benim de derdim bu . ehliyet kursuna yazıldım ama şimdiye kadar hiç sürücü koltuğuna dahi oturmadım.çok korkuyorum. pratik yapabileceğim arabamız da yok. kursta sınavdan geçebilecek kadar öğrenebilir miyim kızlar? sınavdan sonra özel ders alacağım zaten. ama ya geçemezsem diye dert ediyorum.
ah ahh 5 yıldır ehliyetim var,18 yaşına girince almıştım ama halen kullanamıyorum.ilk düz viteste öğrendim uzunca kullandım.ama şimdi otomatik vites araba aldım ve 12 gün içinde tam istanbul trafiğine alışmam gerekiyor.çünkü işe başlıyorum ve evimle işyerim arasında gelecek bir vesait yokeşime göre 1 haftada pilot olurmuşum ama cok tedirginim bacaklarım titiriyor
Herkese selam.
Ben de 2 ay önce otomatik vites araba aldım. Nişanlım öğretti ama ne öğretme en ufak yanlışımd sinir yaptı. Strese girip bağırdı vs... Neyse zaten toplamda 10-12 saat araba kullanbildim onunla birlikte. Geçen cesaret geldi onsuz trafiğe çıktım. Okul yoluna girdim yanlışlıkla ve çocuklar dağılmıştı. Yavaş gitmeme ve korna çalmama rağmen çocuklar malum yoldan çekilmedi. Hepten stres oldum gittim duran arabaya sürttüm. Çok moralim bozuldu.Bir de park yerinden çıkamadım otoparkta , karşı caddeye geçerken durdum. Sağa sola bakmak için ki tali yoldan anayola geçicem bu sefer arkamdaki araba korno çaldı sinir yapıp beni solladı. Bi başıma trafiğe çıkmakla bunlar oldu . Şimdi kendime güvenim sarsıldı bu işi beceremeyecek miyim ben ?
:) selam, esiniz ,nizanliniz, sevgiliniz olmayan birinden ogrenmeyi deneyin, hatta bu is icin ozel dersler veren egitmenler var ,denemenizi tavsiye ederim, bu konuyu uzmani olan birinin ogretmesi lazim, malum her erkek yeteri kadar sabir gosteremiyor,kolay gelsin:80: gelismeleri bizimle paylasin lutfen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?