Araba park kavgasi..

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Diyeceksinizki ammada kavgaci bu kiz yahu
Boyle durumlarda resmen icimden bir canavar cikiyor halbuki bir cok seyde susmayi tercih ederim birde etmesem ne olacak bilemiyorum
Aksam iki,saat evvel arabayi park etmeye calisiyoruz bizim kapinin onu dolu diye 3 bina yanda evin onune park etmeye calistik su bidonlari vardi birini cekerek derken adam geldi
Ayni memleketliyiz belki uzaktan akrabalikta olabilir direk burasi bizim bizim araclar gelecek dedi nasil sizin dedi esim bidonu yerine koyup arabaya arkadan eliyle _ ikile _ der gibi vurdu bu sirada tartismaya tutustular bende dahil oldum sussam sasiricam kendi ev onlerini tutmuslar ayretten yan binanin bahce kapisi onunude bidonlamislar oraya park etmeye calisiyoduk burasi sizin evin onu bile degil nasil tutarsiniz burayi derken is alevlendi cocugumuzda yanimizdaydi tuttu adama terbiyesiz diye bagirdi adamda bize daha cok bagirdi burayi kiraladik burada polis benim diyo _ buralarinda hurremi benim _ demedim tabi esim mecburen arabayi baska mahalleye birakti o arada surekli konusuyo bende tuttum polisi aradim boyle bi haklari yok sahiplenemezler dedi ekip yollucaz dedi baya bi,takip ettim gelen giden olmadi
Sonrada takip etmedim
Sizce bu,adamla ugrasmaya degermi dedim bizim arabayi filan cizerse :D
Boyle aramizda kapi onunu sahiplenen kisilerle ugrasan birileri varmi
Bize sizde bidon koyun sizinde yeriniz olsun dedi adam
Dip not: yan binanin bahce kapisinida tutmuslar dedim ya o apartmanda bizim akrabamizin onlari aradim dedim o,sizin bahceyi kiraladinizmi onlara boyle boyle oldu yok dedi kitli kapi filan herkeze oyle yapiyolar dedi

Oyle yani kizlar adimda kavgaciya cikacak baska biriyle daha kavgaya tutusmasam iyi olur mahallede ..

Her mahallede var böyle çıkıntılar. Adamların sanki galerileri var tonla araba yığacaklar her akşam oraya bidonla yer belirlemişler bi de..

Polisi çağırın arkadaşım.
Bizim kapının önüne servis minibüsü mü otobüsü mü ne çektiler kocaman, 3 tane peşpeşe.. Biz de 2. hattayız. Adam minibüsün üzerinden zıplamadan eve girebilecek neredeyse. O kadar yukarıda.
İnsan gibi uyardım. Bakın hırsızlar girebilir, ileride park var lütfen oraya çekin diye.
Adam balkona çıkıp dövecekti beni neredeyse, gir l*n içeri falan dedi.
Bende direk polisi aradım; anlattım. Zaten konu komşu şahit olaya.
Sanırım araçlar büyük diye, bir daha çekmediler. Sokakta da görmedim arabaları gerçi.
Eğer sizin de karşı tarafın aracı büyükse; onlara bir park alanı sağlanıyor sanırım, belli bir kira bedeliyle, oraya çektiriyorlar.
Ama adamlar pislik, erkek kardeşimle atışmaları oluyor o günden beri.

Yok arabalar kendi arabalari bile degil kardesinin geliniyle oglunun arabasi binek
Orada yerler bidonlu biz gidiyoruz baska yerlere arabayi park ediyoruz oyle buyuk degil aksine opek corsa araclar kucuk

Yok arabalar kendi arabalari bile degil kardesinin geliniyle oglunun arabasi binek
Orada yerler bidonlu biz gidiyoruz baska yerlere arabayi park ediyoruz oyle buyuk degil aksine opek corsa araclar kucuk

Bi şekilde kendilerini haklı çıkartabilirler.
Kapanın elinde kalacak boş yerler sanırım bundan sonra. :)

Diyeceksinizki ammada kavgaci bu kiz yahu
Boyle durumlarda resmen icimden bir canavar cikiyor halbuki bir cok seyde susmayi tercih ederim birde etmesem ne olacak bilemiyorum
Aksam iki,saat evvel arabayi park etmeye calisiyoruz bizim kapinin onu dolu diye 3 bina yanda evin onune park etmeye calistik su bidonlari vardi birini cekerek derken adam geldi
Ayni memleketliyiz belki uzaktan akrabalikta olabilir direk burasi bizim bizim araclar gelecek dedi nasil sizin dedi esim bidonu yerine koyup arabaya arkadan eliyle _ ikile _ der gibi vurdu bu sirada tartismaya tutustular bende dahil oldum sussam sasiricam kendi ev onlerini tutmuslar ayretten yan binanin bahce kapisi onunude bidonlamislar oraya park etmeye calisiyoduk burasi sizin evin onu bile degil nasil tutarsiniz burayi derken is alevlendi cocugumuzda yanimizdaydi tuttu adama terbiyesiz diye bagirdi adamda bize daha cok bagirdi burayi kiraladik burada polis benim diyo _ buralarinda hurremi benim _ demedim tabi esim mecburen arabayi baska mahalleye birakti o arada surekli konusuyo bende tuttum polisi aradim boyle bi haklari yok sahiplenemezler dedi ekip yollucaz dedi baya bi,takip ettim gelen giden olmadi
Sonrada takip etmedim
Sizce bu,adamla ugrasmaya degermi dedim bizim arabayi filan cizerse :D
Boyle aramizda kapi onunu sahiplenen kisilerle ugrasan birileri varmi
Bize sizde bidon koyun sizinde yeriniz olsun dedi adam
Dip not: yan binanin bahce kapisinida tutmuslar dedim ya o apartmanda bizim akrabamizin onlari aradim dedim o,sizin bahceyi kiraladinizmi onlara boyle boyle oldu yok dedi kitli kapi filan herkeze oyle yapiyolar dedi

Oyle yani kizlar adimda kavgaciya cikacak baska biriyle daha kavgaya tutusmasam iyi olur mahallede ..

Adam haklı beyler. Biri gelip benim binamın önüne arabasını koysa ben de bozulurum.

Adama bağıramazsınız, müsaade etmezse koyamazsınız. Haaa adam da terbiyesizlik yapmış ama 8 de 2 kusurlu.

Adam kapi onunde surekli kimse yoktu adam cat diye cikyi bidonlari yerine koydu kimseye park ettirmiyolar hep boyls biz arabayi yeni aldigimiz icin simdi fark ediyoruz durumu halbuki yillardir boyleymis.
Polis kapilari apartman kapisindan ciktiklari anda biter onlara ait degul orasi dedi ama poliste gelmedi yani

Elm ayretten kendi kapi onude degil tuttugu bizimde koymaya calisyigimiz yer yan binanin bir kismiydi
Sinir etme beni elm :D

Elm ayretten kendi kapi onude degil tuttugu bizimde koymaya calisyigimiz yer yan binanin bir kismiydi
Sinir etme beni elm :D

ahahahha yewrum ben anlamadım simdi, koymaya calıstıgınız yer binanın değil ve boş, herkesin kullanabileceği bir yeri mi sahiplenmişler.

Eğer öyleyse cagırıcan zabıta kafasını gözünü yardırıcan :1:

Ama yok değilse ne dediğimi biliyosun :)

Bu arada bu kavgaların yüzünden bi gün dayak yicen, yolacaklar seni :1:

3 arac var o binada 2 si kendi bina onlerine sigiyor 1 tane icinde yeni gelinin arabasi icindr yan binanin yarisini tutmuslar bidr adam hakli diyom elm yandan bahceli dar cepheli evler buarada simdi bi da dusun
Hih
Hala sinirliyim he

Bos degil yavrum yan binanim bahce kapisi ben sikistirinca o bahceyede arac girecek buraya birakamazsin diyor halbuki o binada araba yoo bahce kapisiyla dertleri yok yani bos alan onu drgil ama krndi binalarida ddgil
Esim sen trafiktede korkarim biriyle yolusacaksin diyor ;$

Bos degil yavrum yan binanim bahce kapisi ben sikistirinca o bahceyede arac girecek buraya birakamazsin diyor halbuki o binada araba yoo bahce kapisiyla dertleri yok yani bos alan onu drgil ama krndi binalarida ddgil
Esim sen trafiktede korkarim biriyle yolusacaksin diyor ;$

O zaman napıcaksın biliyo musun? Oranın fotograflarını cekip emniyet gn md trafik sube bilgi edinme birimine göndereceksin. Kimseye ait dğilse kimse koymayacak. Ben böle birsey yapmıştım ve sonuc aldım.

Elm ayni frekansa niye gecemiyoz guzelim ya yan binanin onunude kebdileri icin tutuyo o binada araba olmadigi icin sorun olmuyo ama bix park edemedik niye tutmuslar
Bi taraftan uzuldumde annemlerin tanidigi biri filan ugrasmak ayipmi gunahmi olur bilemiyorum ama bizimde ustumuze cok geldi
Polis gelmedu demek zabita filan ilgileniyor senin olayin neydi

Elm ayni frekansa niye gecemiyoz guzelim ya yan binanin onunude kebdileri icin tutuyo o binada araba olmadigi icin sorun olmuyo ama bix park edemedik niye tutmuslar
Bi taraftan uzuldumde annemlerin tanidigi biri filan ugrasmak ayipmi gunahmi olur bilemiyorum ama bizimde ustumuze cok geldi
Polis gelmedu demek zabita filan ilgileniyor senin olayin neydi

Yewrum sen bana boş alan bahce cıkısı demedin mi?

Neyse ugrasma o zaman. Akraba flnsa :S

Devletin yolunu otopark mafyası parsellemişti ben de alayını temizledim :1: Haa adamlar arabamı cizdiler ama olsun :D

O bahce bir eve ait iste :)) o binada onlarin degil
Buda sokak arasi mafyasi buda kendi capinda :))) akrabami bilemiyorum uzaktan babamin olabilir veya ayni memleketli bilemedim

Back
X