Araba ve babam... Offff offf

duygular

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.523
727
333
Çok moralim bozuukkkk...
Araba aldık Fiat doblo... Ehliyetim var ama tecrübem yok, beni çalıştırmak için kimsede yok.. Aksi mi aksi babam var... Maalesef 2 gündür onunla çalışıyoruz.. Hakaret küfür gırlaaaa... Beni asfalt yoldan çıkarıp tenha tarla yoluna sürdürdü ordan dar ve bozuk yola dön dedi, debriyaj fren yapmam gerekirken gaz yaptım ve hızlı manevra oldu çıktım mı tepeye, gömdüm mü koca dobloyu... Komşu çağırdık traktör ile çekti... Uyarı yok, şunu yapcan bunu yapcan anlatmada yok... Sadece yanımda oturup sapa dön sola dön... Bi ton hakaret küfür yedim.... Ücretli hoca tut demeyin saatine 150 TL istiyorlar şu an o parayı verecek durumum yok... Gayet soğukkanlıyımdır bu baba ile araba işi olur mu sizce.... Psikolojik olarak etkileniyorum ve babamla anlaşamıyoruz özellikle son zamanlarda... Offff...

İnternette bu işi anlatan vloglar yok mu belki yardımcı olabilir?Motosiklet için birçok motovlog falan var mesela Altın Elbiseli Adam nurlar içinde yatsın.Birçok şeyi onun videoları sayesinde öğrendim.Araba için olanlarda vardır illa ki diye düşünüyorum babanızdan çok daha yararlı olur size bence

Babayla -abiyle -kocayla o iş olmaz . Benim rahmetli babam bundan 13-14 sene önce gel sana araba öğreteyim dedi götürdü beni bi yokuşa ama yokuş ki deve bağırtan dimdik . ‘Hadi kalk’ dedi , nasıl Kalkayım? Ben düz yolda süremiyorum baba dedim . Kaldıramadım tabi arabayı..
İn in sen de yetenek yok dedi.

Demem o ki , siz o zaman biraz daha erteleyin o işi . Ya da bilen bir arkadaşınızdan rica edin

Evet YouTube den bakabilirim

Varsın 1 saat olsun, hoca tutun. Ben de sizin gibi düşünüyordum. 5 saatliğine anlaştım, ancak hoca 3. Saatte derse son verdi. Bol bol ayna kontrolü ve dönüş çalışsanız yeterli olabilir. Paranızı biriktirin. Sinirli biri ile olmaz bu iş.

Babayla, eşle ve hatta abiyle bu iş biraz zor. Birinci dereceden yakın biri olunca tartisma da kaçınılmaz oluyor. Illaki ucretli hoca degil de yakinlarinizda baska kimse yok mu? Aile dostu olur, arkadas olur, eniste, dayi olur...Zaten bir kac derste cozersiniz, sonrasi zamanla yavas yavas oturuyor. Kolayliklar dilerim size

10 yıl önce ilk ehliyet aldığımda bana da daha ilk direksiyon oturmuşum, yokuştan kaldır dedi ve yapamamıştım... Onunla ilk ve son tecrübem olmuştu.... Çünkü lafı hakareti küfrü çok... Ama şimdi araba aldım ve kararlıyım, öyle böyle öğrenmek zorundayım....

2 gün oldu babayla... Devam ederse böyle hoca konusu aklımdan geçmiyor değil... Dün geçtiğim hata yapmadığım yolda bugün tarlanın tepesine çıktım... Dün nasıl yaptın diyor... Dün yaptım bugün olmadı işte

Benim günlük pratik yapmam lazım ki arabaya alışayım, arkdş eş dost çalışıyor Bi haftasonları oluyor, adamlar 1 gün 2 saat ayırsa diğer hafta yok.... Yani herkes işinde gücünde.... Çalışmayan da yok ki

Yasinizi bilmiyorum ama ben de 18 yasima kadar araba surme hayali kurdum.arabamiz vardi ..babam kullandirmadi hic.ehliyet dedim almadi.23 yasimda zar zor ehliyet aldim.bu se fer de arabamiz yoktu..evlendim.10 sene sonra araba aldik.esim bana sabirla aylarca ogretti.yok olmuyor ..korku olusmus ben de...hoca tuttum.iki derste trafige ciktim.esim sana para lazimmis dedi
Simdi suruyorum.ama dikkatsizlikten yanasirken lastik patlattim.yine tirstim.park da edemiyorum.o arabayi evin onunden kaldiriyorum o bana yetiyor simdilik.
Sana demem o ki vazgecme kardesim..sabret ..videolari izle..ben de esimle sorun yasadim.aglayarak eve bile dondum.ama vazgecmedim.

Hahahah tum babalarmi ayni yaa...kizmayin onlar isi biliyor diye kolay geliyor.opun ellerinden o sinirlenir ama siz sinilernmeyin.nedense gozumun onune geldide surusun tarlaya tutamadim guldum valla

Ortam gerilince oluyor işte. Hata yapmaktan korktukca daha fazla yapıyorsunuz. Ayrıca sizin arabanız güvenli değil. Kurs arabalarinda hocada da fren ve debriyaj oluyor. Bir de öğrenince sık sık kullanmak gerek. İyice alisabilmek için

36 yaşındayım... Babam için araba aşırı kıymetli... Zaten araba alırken benim üzerime olacak ve kullanmayı artık öğreneceğim dedim, bir ton kavga olay oldu... Sonunda ikna oldu 65 yaşında çünkü yarın bir gün hasta olsan kim seni hastane postane götürecek diye annem destek çıktı yoksa arabayı filan vermezdi... Şimdi mecbur kaldım böyle... Kaldırma da vs problem yok... Bugün hızlı dönüş yaptım hata işte... Park olayına daha girmedik Allah bilir ne kıyamet koparacak

Hahahah tum babalarmi ayni yaa...kizmayin onlar isi biliyor diye kolay geliyor.opun ellerinden o sinirlenir ama siz sinilernmeyin.nedense gozumun onune geldide surusun tarlaya tutamadim guldum valla
Ya sorma, çamurlu toprak bide eğim var, devrilme durumu bile olabilirdi... Buna rağmen ben soğukkanlıydım babam panik...az önce diyor dün nasıl sürdün o yolu... Gidecen o yolda diyor

Babayla olacak iş değil bu araba kullanma işi kesinlikle. Ben çok yakın kardeşim gibi olan bir erkek arkadaşımla öğrenmiştim öyle bir arkadaşınız varsa süper oluyor ne dırdır ne vırvır. Öğrenme sürecinde 1 gün babamla çıkma gafletinde bulundum ve assssla dedim yani gayet sakinken durduk yere panik yaptırıyordu bana. Şimdi çok şükür mis gibi kullanıyorum, babam hatta sen kullan daha iyi kullanıyorsun diye veriyor kendisi kullanmaz ben varken. Sizin de varsa böyle bir arkadaşınız onla çalışsanız çok iyi olur. Yoksa da artık 2-3 saat vereceksiniz parasını hocayla kullanacaksınız. En temizi o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…