Arkadaşlar biriyle tanıştım sevgili olma yolunda ilerliyoruz. Herşey bana göre iyi hos güzel bir tek sey haric. Bir gun ahmetle bir gun mehmetle bir gun mahmutla arabada oturup içmesi gerekiyor. Aksam 8 de basliyorlar diyelim. 2'ye kadar mesela. Sizin de eşiniz dostunuz sevgiliniz böyle arabada içiyor mu saatlerce. Ben bu erkek modeliyle hayatimda ilk defa birlikteyim. Şaştım kaldım. Simdi laf etsem noluyor daha dun bir bugün iki olcak...
valla şöyle söyliyim yenisiniz diye karıştırmayabilir ama şunu da söyleyin bana ters diye, şimdiden terketmezse bu alışkanlıklarını ileride hiç terketmez, sinir küpüne dönersiniz
Bana çok bayağı bir hareket gibi geldi. Hiç kimseden de duymadım. Sen her akşam rutin olarak arabaya git, arkadaşlarınla iç. O arabayı içkili içkili sürüyorlardır da, ki bu konuya girmeyeceğim bile, banlanmaya kadar giderim...
Adam olan gider evinde doğru düzgün içer, kimseye zarar vermeden yatar uyur sonra. Her akşam arabada içip trafikte başkalarının da canınını tehlikeye atmaz diyip susuyorum...
Ay sevde gözümün önünde manzaralı bir tepeye çekilmiş, kapıları açık beyaz bir Şahin belirdi valla ne yalan söyleyeyim.Bana çok bayağı bir hareket gibi geldi. Hiç kimseden de duymadım. Sen her akşam rutin olarak arabaya git, arkadaşlarınla iç.
Her akşam arabada içmeyi anlayamadım gerçekten. Tamam alkol almada sıkıntı yok ama her gece ve araba ne alaka? Niye araba?
Gerçekten Ahmet'le Mehmet'le Mahmut'la olduğuna emin misiniz?
Ay sevde gözümün önünde manzaralı bir tepeye çekilmiş, kapıları açık beyaz bir Şahin belirdi valla ne yalan söyleyeyim.
Simdiden sinir kupuyum çünkü cok mantiksiz geliyor kocaman adamlar arabada napiyor ya. Benim merakim sizin de esiniz sevgilinizin benzer bi aliskanligi var mi...
benim eşimin arkadaşlarıyla öyle bir durumu yoktu ama her akşam bir iki bira içerdi, ozaman önemsemedim düzelir diye ama öyle olmuyor,yani baştan yapıcaksın yapıcaklarını, haftada bir iki içse sorun olmucak ama bizimki her akşam bir iki içmeyi adet edinmiş, o konuda sorunlar çıkıyor aramızda, o yüzden baştan tavrını koymak çok daha önemli
Iyı ve ktu yonlerını degerlendırelim.Arkadaşlar biriyle tanıştım sevgili olma yolunda ilerliyoruz. Herşey bana göre iyi hos güzel bir tek sey haric. Bir gun ahmetle bir gun mehmetle bir gun mahmutla arabada oturup içmesi gerekiyor. Aksam 8 de basliyorlar diyelim. 2'ye kadar mesela. Sizin de eşiniz dostunuz sevgiliniz böyle arabada içiyor mu saatlerce. Ben bu erkek modeliyle hayatimda ilk defa birlikteyim. Şaştım kaldım. Simdi laf etsem noluyor daha dun bir bugün iki olcak...
Guzelim ben de her aksam icsem icerim. Ki genelde de alkolü cok seven biriyim ama bi yerde veyahut evimde duzgunce oturup icmeyi severim ayyaş gibi degil sinir oldugum tam olarak arabada içilmesi. O da diyor ki gecenin bi vakti mekana gidip icsem daha mi iyi onca kadinin arasinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?