Adam olan gider evinde doğru düzgün içer miiiiii? Adam olan mi !!??Bana çok bayağı bir hareket gibi geldi. Hiç kimseden de duymadım. Sen her akşam rutin olarak arabaya git, arkadaşlarınla iç. O arabayı içkili içkili sürüyorlardır da, ki bu konuya girmeyeceğim bile, banlanmaya kadar giderim...
Adam olan gider evinde doğru düzgün içer, kimseye zarar vermeden yatar uyur sonra. Her akşam arabada içip trafikte başkalarının da canınını tehlikeye atmaz diyip susuyorum...
Ben bunda abartılcak hiç birşey göremedim. bira olur votka olur her ne ıcıyolarsa artık bu hıc farketmez. ılla mecburlarmı bı mekanda oturup ıcmeye hergun degılmıs zaten. benım esımde evlenmeden once hep yapardı halada ara sıra yaparlar.
Mekana gıttıklerıde olur ama arabayı cekıp ıkı muhabbet sohbet manzarada dertlesme zaten evede yakın caddelere cıkıp trafık canavarlıgı yaptıkları yok. bende gıderım arada.
bu kadar elitlik dışı ne var göremedim ben abartılcak hiç birsey yok. içip içip kapında müzik açıp kapında şahiniyle yanlıyomuş sanki tarzı tepkilere anlam veremedim bence normal.
Bayağı geldi bana da..
Toplansınlar iki bira içsinler bir mekanda.
BÜTÇE sorunu var sanırum. Yoksa kim yaoar bunu?
İstediği kadar Klas olsun abi, hergün hergün olunca ayyaşlık, çakallık olur bence.
Bizde içtiğimiz günlerde, mekan öncesinde veya sonrasında bilkent tepede yada gölbaşında fln devam etmeyi severdik ama yanımızda mutlaka Ayık birini nöbetçi bırakırdık..
Bence her şey tadında güzel, abi biraz abartmış.
Bence de yol yakınken dön şimdi bişey desen senin de dediğin gibi dün bir bugün iki der ilerde bişi desen eskiden de böyleydim der ki haklı duruma çıkar cevap veremzsizn...
İlla ki içixem diyosa alsın evinde içip yatsın benim eşim ayda bir anca içer oda arkadaşları ısrarla cagırsa da gitmez evde azıcık içer sakince yatar eğer içilecekse doğrusu budur...
Tahsilli olması hiç bişeyi değiştirmez.
Okumak eşşekliği alır ama cahillik baki kalır...
Yaa off öldüm gülmektenBi o tepedeler bi bu tepede ayyy eskiden bi cizgi film vardi kediler çöplüğün tepesinde arabada oturuyolardi hatirlio musunuz. Ayni.
Enteresan bi zevk.Butce sorunu yok. Zevk meselesi tamamen :)
Tamam haklısın canım anladım seni ama içki maalesef düzeltilecek beye eğitilecek bi alışkanlık değil eğer yani var öyle takıntısı olan insanlar evlenince de akşamları içmeye gieçdebilir arkadaşları ile katlanabileceksen bişey deme ama bence tepki vereceksen geç kalma...Profili anlatıyorum iste ondan dedim.
Arabesk, rap muzikAy sevde gözümün önünde manzaralı bir tepeye çekilmiş, kapıları açık beyaz bir Şahin belirdi valla ne yalan söyleyeyim.
Ben bunda abartılcak hiç birşey göremedim. bira olur votka olur her ne ıcıyolarsa artık bu hıc farketmez. ılla mecburlarmı bı mekanda oturup ıcmeye hergun degılmıs zaten. benım esımde evlenmeden once hep yapardı halada ara sıra yaparlar.
Mekana gıttıklerıde olur ama arabayı cekıp ıkı muhabbet sohbet manzarada dertlesme zaten evede yakın caddelere cıkıp trafık canavarlıgı yaptıkları yok. bende gıderım arada.
bu kadar elitlik dışı ne var göremedim ben abartılcak hiç birsey yok. içip içip kapında müzik açıp kapında şahiniyle yanlıyomuş sanki tarzı tepkilere anlam veremedim bence normal.
Valla aynı şey benim başımda da var kendisi gayet ilgili samimi bi insan ama konu içkiye gelince sen istiyosun diye bırakamam diyo. İçmeye başlayınca tek çeşitle de kalmıyo içkinin her türünü deniyor. Bu gidişle iletişimi kesicem sanırımArkadaşlar biriyle tanıştım sevgili olma yolunda ilerliyoruz. Herşey bana göre iyi hos güzel bir tek sey haric. Bir gun ahmetle bir gun mehmetle bir gun mahmutla arabada oturup içmesi gerekiyor. Aksam 8 de basliyorlar diyelim. 2'ye kadar mesela. Sizin de eşiniz dostunuz sevgiliniz böyle arabada içiyor mu saatlerce. Ben bu erkek modeliyle hayatimda ilk defa birlikteyim. Şaştım kaldım. Simdi laf etsem noluyor daha dun bir bugün iki olcak...
NOT: Arkadaslar benzer durumda olan var mi en cok bunu merak ediyorum. Icki kotuluklerin anasidir kilisesini hatirlatmadan evet benim de eşim / sevgilim arabada icer diyebilecek biri var mi?
Hahaha Heathcliff o kedi ,ne severdim o çizgi filmi.Bi o tepedeler bi bu tepede ayyy eskiden bi cizgi film vardi kediler çöplüğün tepesinde arabada oturuyolardi hatirlio musunuz. Ayni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?