Arabada içme sevdası sabır sabır sabır

İstediği kadar Klas olsun abi, hergün hergün olunca ayyaşlık, çakallık olur bence.

Bizde içtiğimiz günlerde, mekan öncesinde veya sonrasında bilkent tepede yada gölbaşında fln devam etmeyi severdik ama yanımızda mutlaka Ayık birini nöbetçi bırakırdık..

Bence her şey tadında güzel, abi biraz abartmış.

Bence de yol yakınken dön şimdi bişey desen senin de dediğin gibi dün bir bugün iki der ilerde bişi desen eskiden de böyleydim der ki haklı duruma çıkar cevap veremzsizn...
İlla ki içixem diyosa alsın evinde içip yatsın benim eşim ayda bir anca içer oda arkadaşları ısrarla cagırsa da gitmez evde azıcık içer sakince yatar eğer içilecekse doğrusu budur...
Tahsilli olması hiç bişeyi değiştirmez.
Okumak eşşekliği alır ama cahillik baki kalır...

Adam olan gider evinde doğru düzgün içer miiiiii? Adam olan mi !!??

Evet genelde yakın cevrelerde. Ama iste onca saat ne anliyolar diye düşünüyorum =/ saptirmadan yorum yaptiniz teşekkür ederim. Şahin de şahin sahinlik bi durum yok anlatamiyorum.

Aynen universitede tamam da yaşı başı alinca bi siritiyor iste.

Profili anlatıyorum iste ondan dedim.

Butce sorunu yok. Zevk meselesi tamamen :)
Enteresan bi zevk.

Bi de demişsin ya elde votka kadehleri falan.. Sıradışı buldum ben.

Ama kültürel acıdan bir sorun yoksa işte beyaz şahin, köpek Öldüren şarap, son ses arabesk müzik ve trafik canavarlığı gibi ..

Sıkıntı etme bence cok sık olmıyorsa ...

Arada sen de katıl.

Ama bana gercekten farklı geldi.

Profili anlatıyorum iste ondan dedim.
Tamam haklısın canım anladım seni ama içki maalesef düzeltilecek beye eğitilecek bi alışkanlık değil eğer yani var öyle takıntısı olan insanlar evlenince de akşamları içmeye gieçdebilir arkadaşları ile katlanabileceksen bişey deme ama bence tepki vereceksen geç kalma...

Valla biz kadınlarında çok ilginç huyları var. O yüzden çok sasirmadim ben . Mesela ben ağda yaptiramam hiçbir yerde, evde kendim yapacağım ve illa yanımda biri olacak. Annem kardeşim yengem kuzenim.. İlla biri olacak. Niye bende bilmiyorum öylesi hoşuma gidiyor ve ağda günleri yapıyoruz
Herkesin değişik zevkleri var sizinkide arabada içmek demek ki. Ben olsam çok takilmazdim.

Valla yorumunuza katılmakla beraber şunu söylemem gerek yanlamak yazısını okuyunca krize girdim resmen
Valla hala guluyorum

Hangi s1klikla iciyor peki? Ay bende hep asla alkol kullanan bir erkekle olamam derdim basima geldi. Allahtan hergün, herhafta icen biri degil. Keyif icin iciyor. Icmese daha cok hosuma gidicek ama birseyde diyemiyorum henüz

Valla aynı şey benim başımda da var kendisi gayet ilgili samimi bi insan ama konu içkiye gelince sen istiyosun diye bırakamam diyo. İçmeye başlayınca tek çeşitle de kalmıyo içkinin her türünü deniyor. Bu gidişle iletişimi kesicem sanırım

Çok net olmamış sanki derdiniz. Erkek arkadaşınızın içmesi mi sorun, arabada içmesi mi sorun, yoksa bunu çok sık yapması mı sorun?

Modifiye Şahininin icinde elinde gazete kağıdına sarılmış köpek öldürenle demlenenler ile altında bmw Audi Mercedes (artık her neyse) arabasının icinde elinde votka/viski bardağıyla demlenenler benim icin aynı. Adam evinde isterse küvete doldurup içine yatsın ama trafiğe çıkıyorsa ikiside maganda bana göre. Onun temeli alkol zaten, sarhoş yapan ve refleksleri yavaşlatanda alkol, dolayısıyla biri elit biri kıroca değil. O mantıga göre elinde viski bardagı üzerinde röpdeşambırıyla içeceğinin içine uyku ilacı atıp kıza tecavüz edenle sokakta mini eteğinden etkilenip kuytuda tecavüze yeltenen arasındada fark var. Sonuc aynı ama işlem farklı olunca yanlış ortadan kalkmıyor. Garip ve uzak durulası bir huy tatlım, evinde içsin, mekanda içsin madem. Hic olgun biri gibi gelmedi. Olgunluk meslekle parayla okumayla olmuyor işte

Bi arkadaşım vardı onun sevgilisi hep yapardı.Mahalleden arkadaşlarıyla manzaralı bir yere çekip içerlerdi:) yapan duydum yani ama bana çok kro geliyor :)

Bi o tepedeler bi bu tepede ayyy eskiden bi cizgi film vardi kediler çöplüğün tepesinde arabada oturuyolardi hatirlio musunuz. Ayni.
Hahaha Heathcliff o kedi ,ne severdim o çizgi filmi.
Konunuza gelince her akşam arabada içmek ne keyif verebilir insana anlayamadım. Hadi ayda alemde gidilir bir mekanda içilir anlarım ama arabada içmek,sonra o arabayı kullanarak ,o kafayla trafiğe çıkmak akıl kârı değil.
Birde her akşam aynı rutin fazla. Bu kadar içki içmek,madden ve bedenen zarar verir insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…