Arabada içme sevdası sabır sabır sabır

Canım bi daha düşün bence
Şahsen ileride eşim arabada içip eve geç kalsın istemem sinirlerim tepeme biner
Huy da kolay değişmez ki bilemedim

O kadar kadının arasında? Hahaha, kadınlar onu görünce yiyor mu? Yoksa kendi mi kadın görünce dayanamıyor? neyin korkusuymuş bu? Yoksa aklınca sizi mi kıskandırıp gaza getiriyor?
Ben de sizin gibi düşünüyorum, ayyaş gibi bir hareket. Bir yerde iç, meyhaneye git, restorana git, ya da evinde adam gibi iç. İçki içmenin bile bir kalitesi var bence, bu konuyla farkettim.
O en son cümlesiyle bana çok güvensiz ve olgunlaşmamış bir erkek gibi geldi. Arabada içmenin yanısıra arkadaşınızın konuşmaları da güven vermiyor, saçmalıyor. Elle tutulacak bir yanı yok bu kişinin. Bir daha düşünün bence bu kişiyle olan ilişkinizi. Serseri gibi afedersiniz.

Ya iste bana kabullendircek ya durumu akli sira, bel alti oynuyor. Him tamam yeter ki kadin gorme otur arabada ic dicem. Zira kons gibi icmekten surati hakan altuna dönmüş saçı teni yattara gibi kadinlar benim en büyük rakibim

içebilir o onun keyfi sonucta ama her aksam arabada içmesi tuhaf arada evde mekanda içsin canım:)))

İçki edin gerisini okumadım bile.Uzak dur bu gençden.Ayrıl.Arızası olmayan bir modeli bul.

böyle ergen kız kaçırıp evlenseydi çocuk doğurtsaydı bdv ye kocam arabada sürekli içiyor diye konu açardı.herkes evlenmeden de öyleymiş ne buldunuz bu adamda diye hücum ederdi emin ol. okumuş ama eğitilememiş insan tipi

Simdiden sinir kupuyum çünkü cok mantiksiz geliyor kocaman adamlar arabada napiyor ya. Benim merakim sizin de esiniz sevgilinizin benzer bi aliskanligi var mi...
bence onlar sırf ıckıyle kalmıyordur benden soylemesı bırde her aksam her aksam ış zevkten cıkmıs alıskanlıga donmus, bu tarz adamlar evınde ekmegı olmaz yemege ama ıckıye sıgaraya hep para bulurlar cevremde cok ornegını gordum bır an once kaçın derim

Bir arkadaşımın eşi böyleydi. Böyleydi diyorum artık eşi değil. Kadın sabır sabır diye diye 20 yılı devirdi ama..Sonunda havlu attı. Bence yol yakınken müsaade istemelisiniz. Arabası ve arkadaşlarıyla arasına girmeye çalışmayın lütfen.

Abartmayın yahu :) 32 yasinda asagi yukari iyi bir meslegi var ve mesleginde kendini surekli gelistirmeye calisan seminere kursa egitime giden, ailesinde asla oyle bir kültürsuzluk yok modern sosyal demokrat tabiri insanlar araba şahin degil orta klasman üstü icilen icki de gazeteye sarili kopekolduren sarap değil votka genelde o da mutlaka votka bardaginda agza dayama gibi bir durum yok profili anlatiyorum.

Bu yoruma tamamen katılıyorum.

içki içkidir klası önemli değil ortak maddesi alkol hep farketmez.bu huyu ile baş ederim dert olmaz diyorsan git evlen derim.sonra sıkılırsan adam dönüp sana" evlenmeden zaten böyleydim şimdi noldu ki?" diyecek.

Ya fark eder çünkü ben de icmeyi seviyorum.

bazı tiplerde oluyo böyle. arabayı bir yerlere çekip içmeler. pikniğe vs. tarzı yerlere giderken çok görürüm.hiç haz etmem. çok itici geliyor bana.

Bayağı geldi bana da..
Toplansınlar iki bira içsinler bir mekanda.

BÜTÇE sorunu var sanırum. Yoksa kim yaoar bunu?

Ben bunda abartılcak hiç birşey göremedim. bira olur votka olur her ne ıcıyolarsa artık bu hıc farketmez. ılla mecburlarmı bı mekanda oturup ıcmeye hergun degılmıs zaten. benım esımde evlenmeden once hep yapardı halada ara sıra yaparlar.
Mekana gıttıklerıde olur ama arabayı cekıp ıkı muhabbet sohbet manzarada dertlesme zaten evede yakın caddelere cıkıp trafık canavarlıgı yaptıkları yok. bende gıderım arada.
bu kadar elitlik dışı ne var göremedim ben abartılcak hiç birsey yok. içip içip kapında müzik açıp kapında şahiniyle yanlıyomuş sanki tarzı tepkilere anlam veremedim bence normal.

ömrü hayatımda böyle bir hobiyi ilk kez duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…