- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
Arkadaşlar biriyle tanıştım sevgili olma yolunda ilerliyoruz. Herşey bana göre iyi hos güzel bir tek sey haric. Bir gun ahmetle bir gun mehmetle bir gun mahmutla arabada oturup içmesi gerekiyor. Aksam 8 de basliyorlar diyelim. 2'ye kadar mesela. Sizin de eşiniz dostunuz sevgiliniz böyle arabada içiyor mu saatlerce. Ben bu erkek modeliyle hayatimda ilk defa birlikteyim. Şaştım kaldım. Simdi laf etsem noluyor daha dun bir bugün iki olcak...
O kadar kadının arasında? Hahaha, kadınlar onu görünce yiyor mu? Yoksa kendi mi kadın görünce dayanamıyor? neyin korkusuymuş bu? Yoksa aklınca sizi mi kıskandırıp gaza getiriyor?Guzelim ben de her aksam icsem icerim. Ki genelde de alkolü cok seven biriyim ama bi yerde veyahut evimde duzgunce oturup icmeyi severim ayyaş gibi degil sinir oldugum tam olarak arabada içilmesi. O da diyor ki gecenin bi vakti mekana gidip icsem daha mi iyi onca kadinin arasinda.
O kadar kadının arasında? Hahaha, kadınlar onu görünce yiyor mu? Yoksa kendi mi kadın görünce dayanamıyor? neyin korkusuymuş bu? Yoksa aklınca sizi mi kıskandırıp gaza getiriyor?
Ben de sizin gibi düşünüyorum, ayyaş gibi bir hareket. Bir yerde iç, meyhaneye git, restorana git, ya da evinde adam gibi iç. İçki içmenin bile bir kalitesi var bence, bu konuyla farkettim.
O en son cümlesiyle bana çok güvensiz ve olgunlaşmamış bir erkek gibi geldi. Arabada içmenin yanısıra arkadaşınızın konuşmaları da güven vermiyor, saçmalıyor. Elle tutulacak bir yanı yok bu kişinin. Bir daha düşünün bence bu kişiyle olan ilişkinizi. Serseri gibi afedersiniz.
içebilir o onun keyfi sonucta ama her aksam arabada içmesi tuhaf arada evde mekanda içsin canım:)))Arkadaşlar biriyle tanıştım sevgili olma yolunda ilerliyoruz. Herşey bana göre iyi hos güzel bir tek sey haric. Bir gun ahmetle bir gun mehmetle bir gun mahmutla arabada oturup içmesi gerekiyor. Aksam 8 de basliyorlar diyelim. 2'ye kadar mesela. Sizin de eşiniz dostunuz sevgiliniz böyle arabada içiyor mu saatlerce. Ben bu erkek modeliyle hayatimda ilk defa birlikteyim. Şaştım kaldım. Simdi laf etsem noluyor daha dun bir bugün iki olcak...
bence onlar sırf ıckıyle kalmıyordur benden soylemesı bırde her aksam her aksam ış zevkten cıkmıs alıskanlıga donmus, bu tarz adamlar evınde ekmegı olmaz yemege ama ıckıye sıgaraya hep para bulurlar cevremde cok ornegını gordum bır an once kaçın derimSimdiden sinir kupuyum çünkü cok mantiksiz geliyor kocaman adamlar arabada napiyor ya. Benim merakim sizin de esiniz sevgilinizin benzer bi aliskanligi var mi...
Arkadaşlar biriyle tanıştım sevgili olma yolunda ilerliyoruz. Herşey bana göre iyi hos güzel bir tek sey haric. Bir gun ahmetle bir gun mehmetle bir gun mahmutla arabada oturup içmesi gerekiyor. Aksam 8 de basliyorlar diyelim. 2'ye kadar mesela. Sizin de eşiniz dostunuz sevgiliniz böyle arabada içiyor mu saatlerce. Ben bu erkek modeliyle hayatimda ilk defa birlikteyim. Şaştım kaldım. Simdi laf etsem noluyor daha dun bir bugün iki olcak...
NOT: Arkadaslar benzer durumda olan var mi en cok bunu merak ediyorum. Icki kotuluklerin anasidir kilisesini hatirlatmadan evet benim de eşim / sevgilim arabada icer diyebilecek biri var mi?
böyle ergen kız kaçırıp evlenseydi çocuk doğurtsaydı bdv ye kocam arabada sürekli içiyor diye konu açardı.herkes evlenmeden de öyleymiş ne buldunuz bu adamda diye hücum ederdi emin ol. okumuş ama eğitilememiş insan tipi
O kadar kadının arasında? Hahaha, kadınlar onu görünce yiyor mu? Yoksa kendi mi kadın görünce dayanamıyor? neyin korkusuymuş bu? Yoksa aklınca sizi mi kıskandırıp gaza getiriyor?
Ben de sizin gibi düşünüyorum, ayyaş gibi bir hareket. Bir yerde iç, meyhaneye git, restorana git, ya da evinde adam gibi iç. İçki içmenin bile bir kalitesi var bence, bu konuyla farkettim.
O en son cümlesiyle bana çok güvensiz ve olgunlaşmamış bir erkek gibi geldi. Arabada içmenin yanısıra arkadaşınızın konuşmaları da güven vermiyor, saçmalıyor. Elle tutulacak bir yanı yok bu kişinin. Bir daha düşünün bence bu kişiyle olan ilişkinizi. Serseri gibi afedersiniz.
içki içkidir klası önemli değil ortak maddesi alkol hep farketmez.bu huyu ile baş ederim dert olmaz diyorsan git evlen derim.sonra sıkılırsan adam dönüp sana" evlenmeden zaten böyleydim şimdi noldu ki?" diyecek.Abartmayın yahu :) 32 yasinda asagi yukari iyi bir meslegi var ve mesleginde kendini surekli gelistirmeye calisan seminere kursa egitime giden, ailesinde asla oyle bir kültürsuzluk yok modern sosyal demokrat tabiri insanlar araba şahin degil orta klasman üstü icilen icki de gazeteye sarili kopekolduren sarap değil votka genelde o da mutlaka votka bardaginda agza dayama gibi bir durum yok profili anlatiyorum.
içki içkidir klası önemli değil ortak maddesi alkol hep farketmez.bu huyu ile baş ederim dert olmaz diyorsan git evlen derim.sonra sıkılırsan adam dönüp sana" evlenmeden zaten böyleydim şimdi noldu ki?" diyecek.
Tahsili bi kenara birakHa bu arada tahsilli cakal çukal olmayan birisi.
NOT: Arkadaslar benzer durumda olan var mi en cok bunu merak ediyorum. Icki kotuluklerin anasidir kilisesini hatirlatmadan evet benim de eşim / sevgilim arabada icer diyebilecek biri var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?