- 27 Ekim 2016
- 37
- 26
- 3
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisiniz ilk hırpalamasi değil zaten . Son da olmayacak belli ki. Bi mesaj falan atmadi bende atmiyorum atsa da affetmem zaten bu olanlardan sonraForumlarda böyle bı konu görmüştüm daha önce 2009da kadının başına bu tarz bı olay gelmiş çalışan arabadan inmek istemiş nişanlısı kızıp ağzını sıkmış kadının beline doğru vurmustu. Sonrasında kadın 2016da konuyu güncelleyip o gün keşke affetmeseydim tarzı bı şey yazmıştı.
Taviz tavizi doğurur. Şimdi böyle davranmasını affederseniz ileride bundan güç olup ileriye gider. Bence affetmeyin. Hatta onun hakettiği şekilde bı ayrılık konuşması bile yapmayın hiçbir şey demeden bitirin
Henüz okuykruz evlilik için okulun bitmesini bekliyorduk. Ama gerçekten umrunda değilmişimseni umursamayan bi adama ne yaabilirsin ki seçeneklerini soruyosun? Umurunda olsan zaten merak ederdi en azından. Zaten bu kadar zaman birlikte olunup ta evlilikle sonuçlanmayan bi ilşkiden hayır çıkmıyor. tecrübemle sabit..
ha olur da evlenirseniz o zaman çanta yerine seni toplarlar yerden haberin olsun. Sen çanta kadar şanslı da olamayabilirsinHenüz okuykruz evlilik için okulun bitmesini bekliyorduk. Ama gerçekten umrunda değilmişim
Çok doğru söylüyorsunhz. Sevildigimi dusunmuyorum artık. Ben kendimi kandirmisim düzelir değişir diye. Böyle bir insanla yapamam artıkeysöylüyo post: 50129137 .!.:ha olur da evlenirseniz o zaman çanta yerine seni toplarlar yerden haberin olsun. Sen çanta kadar şanslı da olamayabilirsinya canım benim bu kadar seni inceten bi adamla ne işin var allahaşkına.. şimdi böyleyse sonrasını da düşün. evlendiğinizde oldu ya bişeye kırıldın ve ağladın.. Yanına gelip seni teselli etmeyecekse, bir gönlünü almayacaksa nerde bunun sevgisi.. Biraz da mantıklı olun lütfen
Ben barışmak istiyorum diye bisey soylemedin öyle bir isteğim de yok . Doğal olarak çok kırıldım çok canim yandı bira anlayışlı olabilirsiniz.Ya olaydan hemen sonra sana yalvarsaydı zaten suan onu affetmiş olurdun coktan buraya da konu acmazdın. Yapma ya bana yalvarmadı falan filan. Bence sen adama mesaj at canım ben hatalıyım nolur barısalım sen de seviyosun biliyorum bu yaptığın hataydı lütfen bu konuyu burda kapatalım hayatımıza kaldığımız yerden devam edelım bi dahakıne arabanın arkasına bağla benı bi öncekinin heycanı daha azdı çünki de bu işi tatlıya bağla hadı kızım güzel haberlerini beklıyoruz öpuyorum yanaklarından !
Yok dusunmuyorum zaten böyle bisey yapabiliyorsa sevmiyor demekki beni kaybetmeyi göze almış demektirCanım olamıyorum kusura bakma gercekten tahammulum yok bu konulara. Bence senınde o sekılde olmalı hatta herkesın bu durum da öyle olmalı. Barısmayı tabi ki düşünme! hatta iletişime gecmeyı bile dusunme.!