- 13 Kasım 2016
- 327
- 402
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen devam!İyi geceler. yedi senelik ayrıl barış devam eden bir iliskimiz vardı. Bir kaç gündür aramız bozuktu bu akşam buluştuk. Tartışmaya başladık ve ben hava almak için arabadan inmek istedim. o inmemi istemedi bende kapıyı actim tam inecekken arabayı çalıştırıp hızlandı. Kapı açıktı zor tutundum arabanın koltuğuna çantam arabadan düştü. Durunca indim arabadan aldım çantamı gitmeye başladım arkamdan koştu tuttu boynumdan hirpalayarak arabaya bindirdi .panik atağım var ağlamaya başladım dönüp bakmadı bile yuzume o kadar umrunda değildi ki. Eve bırakıp gitti beni sonra ne bir mesaj ne bisey. O kadar kirginim ki. Ne yapmalıyım sizce?
Ne yapmalıyım sizce?
İyi geceler. yedi senelik ayrıl barış devam eden bir iliskimiz vardı. Bir kaç gündür aramız bozuktu bu akşam buluştuk. Tartışmaya başladık ve ben hava almak için arabadan inmek istedim. o inmemi istemedi bende kapıyı actim tam inecekken arabayı çalıştırıp hızlandı. Kapı açıktı zor tutundum arabanın koltuğuna çantam arabadan düştü. Durunca indim arabadan aldım çantamı gitmeye başladım arkamdan koştu tuttu boynumdan hirpalayarak arabaya bindirdi .panik atağım var ağlamaya başladım dönüp bakmadı bile yuzume o kadar umrunda değildi ki. Eve bırakıp gitti beni sonra ne bir mesaj ne bisey. O kadar kirginim ki. Ne yapmalıyım sizce?
ne yapacağın o kadar net ki.İyi geceler. yedi senelik ayrıl barış devam eden bir iliskimiz vardı. Bir kaç gündür aramız bozuktu bu akşam buluştuk. Tartışmaya başladık ve ben hava almak için arabadan inmek istedim. o inmemi istemedi bende kapıyı actim tam inecekken arabayı çalıştırıp hızlandı. Kapı açıktı zor tutundum arabanın koltuğuna çantam arabadan düştü. Durunca indim arabadan aldım çantamı gitmeye başladım arkamdan koştu tuttu boynumdan hirpalayarak arabaya bindirdi .panik atağım var ağlamaya başladım dönüp bakmadı bile yuzume o kadar umrunda değildi ki. Eve bırakıp gitti beni sonra ne bir mesaj ne bisey. O kadar kirginim ki. Ne yapmalıyım sizce?