- 16 Eylül 2016
- 69
- 31
- 8
- Konu Sahibi kikirikiri
-
Tam anlamadım bu akrabaya neden vermenizi istiyor iş mi yapıyorsunuz beraberİyi geceler hanımlar. Eşimin şirket aracı var benim ise kendime ait iyi model bir aracım. Yaklaşık yedi yıldır kullanıyorum. Aynı şehirde yaşadığımız eşimin akrabasının da şirket aracı var eşinin de kendi aracı. Şimdi bu akraba aracının modelini yükseltmiş otomatik almış ve gelmiş bana diyor ki hafta sonları benim aracımı alacakmış bazen kendininkini de bana verecekmiş. Eşime kardeşime vermediğim aracı bu akrabaya mı verim dedim kavga çıktı arabanı s...dedi. Allah aşkına hanımlar sizce kim haklı?Sonuçta ben ne kimsenin aracını emanet alırım ne de kendi aracımı emanet vermek isterim. Eşime ne diyeyim şimdi?
İyi geceler, siz haklısınız taviz vermeyin, ne alaka yani??İyi geceler hanımlar. Eşimin şirket aracı var benim ise kendime ait iyi model bir aracım. Yaklaşık yedi yıldır kullanıyorum. Aynı şehirde yaşadığımız eşimin akrabasının da şirket aracı var eşinin de kendi aracı. Şimdi bu akraba aracının modelini yükseltmiş otomatik almış ve gelmiş bana diyor ki hafta sonları benim aracımı alacakmış bazen kendininkini de bana verecekmiş. Eşime kardeşime vermediğim aracı bu akrabaya mı verim dedim kavga çıktı arabanı s...dedi. Allah aşkına hanımlar sizce kim haklı?Sonuçta ben ne kimsenin aracını emanet alırım ne de kendi aracımı emanet vermek isterim. Eşime ne diyeyim şimdi?
hadi s...biliyorsan s.. de görelim de.nasıl uzuv var bu insanlarda yahu !!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?