- Konu Sahibi kikirikiri
-
gerek yok aracını bana vermesine benimde ona vermeme gerek yok. ben buna mecburmuyum istemiyorum bu sebepten küfür ederek de karşılık veremezsin bana hatta hiçbir sebepten dolayı diyeceksiniz. küfür etmek nedir ya mecbur değilsiniz.ne münasebet insanlardaki böylesi rahatlıkta pes... herkes gitsin kendi arabasını kullansın şaka gibi ya.İyi geceler hanımlar. Eşimin şirket aracı var benim ise kendime ait iyi model bir aracım. Yaklaşık yedi yıldır kullanıyorum. Aynı şehirde yaşadığımız eşimin akrabasının da şirket aracı var eşinin de kendi aracı. Şimdi bu akraba aracının modelini yükseltmiş otomatik almış ve gelmiş bana diyor ki hafta sonları benim aracımı alacakmış bazen kendininkini de bana verecekmiş. Eşime kardeşime vermediğim aracı bu akrabaya mı verim dedim kavga çıktı arabanı s...dedi. Allah aşkına hanımlar sizce kim haklı?Sonuçta ben ne kimsenin aracını emanet alırım ne de kendi aracımı emanet vermek isterim. Eşime ne diyeyim şimdi?
Hayatımda bu kadar saçma bi teklif görmedim.
İyi geceler hanımlar. Eşimin şirket aracı var benim ise kendime ait iyi model bir aracım. Yaklaşık yedi yıldır kullanıyorum. Aynı şehirde yaşadığımız eşimin akrabasının da şirket aracı var eşinin de kendi aracı. Şimdi bu akraba aracının modelini yükseltmiş otomatik almış ve gelmiş bana diyor ki hafta sonları benim aracımı alacakmış bazen kendininkini de bana verecekmiş. Eşime kardeşime vermediğim aracı bu akrabaya mı verim dedim kavga çıktı arabanı s...dedi. Allah aşkına hanımlar sizce kim haklı?Sonuçta ben ne kimsenin aracını emanet alırım ne de kendi aracımı emanet vermek isterim. Eşime ne diyeyim şimdi?
İyi geceler hanımlar. Eşimin şirket aracı var benim ise kendime ait iyi model bir aracım. Yaklaşık yedi yıldır kullanıyorum. Aynı şehirde yaşadığımız eşimin akrabasının da şirket aracı var eşinin de kendi aracı. Şimdi bu akraba aracının modelini yükseltmiş otomatik almış ve gelmiş bana diyor ki hafta sonları benim aracımı alacakmış bazen kendininkini de bana verecekmiş. Eşime kardeşime vermediğim aracı bu akrabaya mı verim dedim kavga çıktı arabanı s...dedi. Allah aşkına hanımlar sizce kim haklı?Sonuçta ben ne kimsenin aracını emanet alırım ne de kendi aracımı emanet vermek isterim. Eşime ne diyeyim şimdi?
Eşim bir arkadaşının aracını üstüne aldı, o borcundan dolayı haciz gelir diye alamamış üstüne, çok zengin birisi bu arada, neyse araca ceza yazılmış, ceza takibe düşmüş, en son bankada çalışan ablasına söyledik çünkü kaç aydır ödememiş. Ablasına söyleyince adam eşimi aramış ve "üç kuruş için aileyi karıştırdın" demiş, küstüler. Hatta eşim aracı üzerinden çıkardı iki ay içinde, bu ceza o arads gelmiş, adamdaydı yani araç daha satılmamıştı başkasına.
Hiç dikkat etmemiş yani. Bu üstüne alma işini eşim bana söylememişti, o zaman birlikte yaşıyorduk, imzayı atıp gelip söyledi, ben kızarım diye hatta bi şey olmaz diye gülüyordu, kaç ay peşinde koştu sonuç olarak. Bizimkine çok iyi bir ders oldu, belki size de aynısı olur.
millet uçmuş ya hakikatenİyi geceler hanımlar. Eşimin şirket aracı var benim ise kendime ait iyi model bir aracım. Yaklaşık yedi yıldır kullanıyorum. Aynı şehirde yaşadığımız eşimin akrabasının da şirket aracı var eşinin de kendi aracı. Şimdi bu akraba aracının modelini yükseltmiş otomatik almış ve gelmiş bana diyor ki hafta sonları benim aracımı alacakmış bazen kendininkini de bana verecekmiş. Eşime kardeşime vermediğim aracı bu akrabaya mı verim dedim kavga çıktı arabanı s...dedi. Allah aşkına hanımlar sizce kim haklı?Sonuçta ben ne kimsenin aracını emanet alırım ne de kendi aracımı emanet vermek isterim. Eşime ne diyeyim şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?