Arabam

hayatımda duydugum en mantıksız fıkır
oyle konusan bı adamdan daha farklı bırsey beklenemezdı zaten

gerek yok aracını bana vermesine benimde ona vermeme gerek yok. ben buna mecburmuyum istemiyorum bu sebepten küfür ederek de karşılık veremezsin bana hatta hiçbir sebepten dolayı diyeceksiniz. küfür etmek nedir ya mecbur değilsiniz.ne münasebet insanlardaki böylesi rahatlıkta pes... herkes gitsin kendi arabasını kullansın şaka gibi ya.

Be kimseden küçükte olsa bi esya istemeyi sevmezken insanlar nasil baskasinin arabasini isteyebiliyor hayret ediyorum. Bence net yüzsüzlük

Eşiniz mi küfür etti ? Ay tövbe yarabbim , ağzını yırtardım herhalde s.li küfür etse eşim.Sakin kalıp n'apmalıyım diye başlık açmanıza şaşırdım.Tabii ki vermeyin arabanızı , bu absürt fikri size normalmiş sanki siz anormalmişsiniz gibi gösteren eşinize de haddini bildirin.

Babam da cenaze dolayısıyla arabasını bir akrabaya vermişti, şerefsiz adam kaç tane hız ihlali yapmis. Cezası bizim eve geldi.
Üç kuruştur beş kuruştur, hatırdır gönüldür diye isteyemedik de, durduk yere kaç yuz lira fatura ödedik. Adamın haberi bile yok olaydan.
Böyle sahneler yaşamak istemiyorsaniz uzak durun. Eşiniz de çok istiyorsa şirket arabasını versin

Ay ne alaka ya, yani mantıksız bir şey saçmasapan. Küfür etmesine hiç girmiyorum bile. Eşiniz mi etti size bu küfrü? Tabii ki bu akraba kılıklı uyanık geçinen tipe de araba maraba vermeyeceksiniz. Çok istiyorsa eşiniz kendi aracını versin. Yüzsüzlüğe bak ya.

Eşim bir arkadaşının aracını üstüne aldı, o borcundan dolayı haciz gelir diye alamamış üstüne, çok zengin birisi bu arada, neyse araca ceza yazılmış, ceza takibe düşmüş, en son bankada çalışan ablasına söyledik çünkü kaç aydır ödememiş. Ablasına söyleyince adam eşimi aramış ve "üç kuruş için aileyi karıştırdın" demiş, küstüler. Hatta eşim aracı üzerinden çıkardı iki ay içinde, bu ceza o arads gelmiş, adamdaydı yani araç daha satılmamıştı başkasına.
Hiç dikkat etmemiş yani. Bu üstüne alma işini eşim bana söylememişti, o zaman birlikte yaşıyorduk, imzayı atıp gelip söyledi, ben kızarım diye hatta bi şey olmaz diye gülüyordu, kaç ay peşinde koştu sonuç olarak. Bizimkine çok iyi bir ders oldu, belki size de aynısı olur.

Ne alakaya maydanoz ?
O küfür edince sen ne dedın Allah aşkına ?

Eşin küfür ederek kalitesini belli etmiş .ne desen boş

Arkadaşımın sevgilisi iyilik olsun diye bi arkadaşına internetini verdi. Kullanmış aylarca borç ödememiş . Enayi misin diye Yüz kere uyardık anlamadı öder dddi. Bir yılın sonunda faiziyle ödemek zorunda kaldı elin borcunu :/

millet uçmuş ya hakikaten
hangi kafada yasıyor bu ınsanlar bilemıyorum
sen haklısın tabıkı ne munasebet mıllete aracını vereceksin ya

En sinir olduğum şeylerden biri arabayı ödünç almak veya vermek! Aynısını yaşadım, şehir dışına çıkıyorduk neymiş bu arada arabamı eşimin bir arkadaşına verecekmişim. Asla asla vermem dedim ve bu aptal sebepten ötürü kavga ettik resmen yolculuk üstü, beş karşı suratla gittik o kadar yolu. Ama noldu, şimdi onlarla başka sebepten dolayı kötü. Şimdi yine olsa yine vermem. Gerekirse yine kavga ederim hiç farketmez. Bu kadar enayilik olmaz!!! Ay aklıma geldi yine sinir oldum şimdi

Amaç ne anlamadım , sizin araç onların ki ne oranla çok mu lüks . Özendiklerinden mi böyle bir istekleri oldu ?

Bu ne ya herkesin arabası var bu sefer de arabaları değişip arabacılık oynayalım diyorlar.
Allah akıl fikir versin.
Bir de üstüne konu sahibine s.... diyorlar.

Konunun neresinden tutsam elimde kalıyor

Aracı kullanırken birsey olsa siz suçlusunuz .Arabam serviste filan olsa babam götür git işini gör dese istemem.Bu akraba kim ,çok merak ettim kardeşi ,babası filan galiba .Hemde neden derim ,bu ne saçmalık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…