• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabam

Anlamsız talep,anlamsız tepki.Eşiniz ayıp etmiş. Emanet ata binen tez inermiş.Anlattığınız durumda arabanızı vermeniz de,konuya ilişkin tek kelime etmeniz de gereksiz.

Sabah esimin elinde sarz makinami gordum napiyon sen onla kullandimi dedim yoo dedi iyi kullanma bozuluyor baska tele takildi mi dedim ben 45 lira verdim anliycan sarz aletine digeri bozulunca yani haklisin herkes kendi aracini kullansin.

Amaclari ne havami atacaklar hergun arac degistiriyoruz diye ?

En saçma araba isteme olayı galiba bu duyduğum. İhtiyaç yok ama arada değiş tokuş edeceksiniz? Neden? :KK53: Akraba o kadar özeniyordu madem sizin arabanızdan alsaydı. İçinde kalmış zaar. :KK53:

Eşinizi de dalgaya alıp nasıl yapacaksın göstersene falan deseydiniz, gıcık olurdu.

Arabamı valeye ,oto yıkamaya bile bırakmaktan hoşlanmiyorum. Koltuk ayarı değişiyor,direksiyonla oynanıyor diye. Mümkün olsa bırakmayacağım o derece.
Kaldı ki akrabama vereceğim.
Birde başkasının arabasına bineceğim.
Sebep?
Ne alaka yani.
Herkes kendi arabasını kullansın.
Ben kullanırken birşey olsa mahçup olurum.
Ayrica yakıtını ayarlamak zorundasınız,yarım depo aldiysanız o yarım depoyu tamamlayıp vermek vs neden uğraşayım.
Ayrıca belki haftasonu km'lerce yol yapacaklar kendi km'leri yükselmesin diye almak istiyor olabilirler.
Asla vermem yani kimse kusura bakmasın.
Arabam olmasada istemem kimseden. Binerim taksiye,otobüse ama kimseye eyvallah etmem.
Eşinize de ayrı şaşırdım. Aşırı derecede saçma ve kaba bir laf etmiş.

Back
X