- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Merhaba kızlar ben 9 yıllık Evliyim eğlendim çocuk olduktan sonra Eşimin birsuru borcu çıktı hala borç içinde iddaa oynuyor borsada kaybetti vss.... artık o kadar biktim.girdigim ev satıldı araba satıldı bu borçlar uğruna sağlığından oldum artık o kadar bilgim ki.2 aydir ise girdim çalışıyorum.cunku evimize borctan bisey girmiyor.bari çocuğumun kendinin ihtiyaçları evin geçimi için ise girdim yıldım.simdi beni hayata bağlayan bir hayal var bunun için çabalıyoruz araba almak istiyorum hem kızımı okula ise giderken bırakalım diye lazım her an bize çalıştığım için.hemde ben artık kendi hayalim için bisey yapmak istiyorum bir gün yüzü görmedim.disimden tırnağından artırdığını parayla arabami alayim.esimin bir başka borcu çıktı onami vereyim.hep acidim ama bilgim sizden bir fikir almak istiyorum.lutfen bana yol gosterin
Kesinlikle arabanı al. Erkek adam kendi borcunu kendisi ödesin. İnan değmezMerhaba kızlar ben 9 yıllık Evliyim eğlendim çocuk olduktan sonra Eşimin birsuru borcu çıktı hala borç içinde iddaa oynuyor borsada kaybetti vss.... artık o kadar biktim.girdigim ev satıldı araba satıldı bu borçlar uğruna sağlığından oldum artık o kadar bilgim ki.2 aydir ise girdim çalışıyorum.cunku evimize borctan bisey girmiyor.bari çocuğumun kendinin ihtiyaçları evin geçimi için ise girdim yıldım.simdi beni hayata bağlayan bir hayal var bunun için çabalıyoruz araba almak istiyorum hem kızımı okula ise giderken bırakalım diye lazım her an bize çalıştığım için.hemde ben artık kendi hayalim için bisey yapmak istiyorum bir gün yüzü görmedim.disimden tırnağından artırdığını parayla arabami alayim.esimin bir başka borcu çıktı onami vereyim.hep acidim ama bilgim sizden bir fikir almak istiyorum.lutfen bana yol gosterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?