Arabami alayim Eşimin borcunami vereyim

Iddia gibi bi illet var basinda sen araba almak derdindesin canim ya.o koca adam olmaz.bugun odersin yarin yine cikar.bunun sonu yok.koy o adami kapiya.o birikimi de yeni bir duzen kurmak icin harca.en azindan cocugun icin yap bunu

Arkadaşlar da demiş alsanız bile kesinlikle sizin üstünüze olmasın.

Ama eşiniz benim bu kadar borcum var sen araba alıyorsun derse, size sıkıntı olabilir. 2.si satman konusunda sana baskı ve bilimum çirkeflikler yapabilir. Bunu da düşün.

Ben olsam araba almazdım. Annemin adına bir banka hesabı açar, paramı gizlice tutardım. Hatta arttırırdım o parayı günden güne. Adam borçlarını ödeyince de yine annemin üstüne arabamı alırdım.

Borç eve gelecek sonucta degil mi?
Allah korusun icra vs durumlar olursa mecbur araba satacaksin... Huzurun olmayacak. .

Borclari bitir, bunun son olduğunu ve tekrar kumar borcu odemeyecegini soyle.

Borc varken her ne kadar hakkin olsa bile araba alman seni zorlar satarsan bir daha almak konusunda hevesin kirilir, borc yuzunden zor durumda kalirsiniz... Gero donulmez seyler olur

Bir kez daha yardim et, duze cikin inşallah. Sonra kurus verme. Al arabani. Kendine cocuguna harca.

Valla gecici bir durum olsaydi,ya da esinin bu borclarindan en bastan beri haberin olsydi, ya da bu borclari sen ve cocugun icin yapmis olsaydi,yazik adam size ugrasmis simdi senin kendi luksun icin araba alman olmaz derdim ama,esin ailesi ve kendisi icin ugrasan biri degil belli ki...kendini dusunmeyenk sen hic dusunmeyeceksin.al arabani yalniz şu da var.ben borc icindeyken sen altina araba cektin,satip borclari kapatalim,sonra araba aliriz diyebilir.hazir ol bu teklifede.

Kendi ustumede arabayı yaşam icra geldiğinde giderim.bunu öğrendiğim iyi oldu.arabayi ablamın adına yapayım o zaman.esim araba alma gel bu borcu odeyelim demez.benim hayallerini biliyor ne zamandan beri araba istediğimi.iste bu yüzden ondan bosanmiyorum.kendini ve bizi kurtarmak için çırpındıkça batıyor.yaptigi hataları hatayla düzeltmek istiyor.bunu yapsa omur billah oynamaz diye dusunuyorum.bu ona koydu.ama artık sona geldi bir hata ve borç daha çıksın beni ve yavrusunu kaybedecek bunu bildiği icin sona geldi asla büyük bir hata yapamaz biter herşey.benim aldığım maasima elini surmez.b en yaptım ben odeyecegm diyor.maasindan kesiliyor borçlar.2 yılı kaldı bitmesine borcun.bende yildim borcu odesem benimde canım var karda kışta çocuğumu sürükleyip soğukta yiprandim.oda bende rahat edelim istiyorum.hasta oluyor gece sokaklara dusuyoruz.yani ben haketmedim bu hayatı.kendide çok pişman bu yüzden hala Evliyim.kalbi yumuşaktır Eşimin.ama finans konusunda sınıfta kaldı çok beceriksizdir.ben parayı elimizde nasıl tutarı biriktirir diye çabalıyorum.adam parayı sokağa saçıyor.beni çok yıprattı.hayallerimi yıktı.artik kendim için bisey yapmak istiyorum.benimki şey gibi oldu.ayrani yok içmeye kurkle gider... ya gibi. Ama ne yapayım bende bunu çok istiyorum.kimden eksiğim var

Eşiniz bu kadar mal satıldığında ne yaptı peki uslanmadımı ?
Arkası kesilmiyor borçların
Hayalini gerçekleştirsen bile iç huzurun kalmaz çünkü eşin size piskolojik baskı yapar

borçları yaparken size mi danıştı ki
kadınsal içgüdülerinizle şefkatinizle yumuşamayın
bu yumuşak yzünüzü daha çok kullanır eşiniz alışkanlık yaptırtmayın

araba alçaksın da eşine borç harç gelirse sen de arabandan olursun. araba alıyorsan da annenin babanın üstüne felan al en azından sizin üstünüze mal görünmesin..

araba al.
biriktirdiğin parayla araba alin. kendine üzerine yapın..
eğer parayı eşinize verirsen daha çok batar.kendi ödesin.
bu durumu teyzem aklima geldi..
oda işe girdi çalışıyordu.. eniştede bi sürü borç.. adamcagiz borç ödüyo yıllardan beri..
teyzemde ev aldi evi de kendi üstüne yaptı eşyalari da kendi al herşeyi..
eniştede bi kuruş para vermemiş teyzeme.. ee durum böle.

Acıdım kele duyurdu beni ele der annem
Daha çok borcu çıkacak kim için çalıştığını hatirla
%100 ARABA ALMALİSİN CANIM

kocanın borcu ödedikçe bitmeyecek hissi verdi bana, siz ne kadar öderseniz o o kadar yapacak.Kendi hayallerinin peşinden git, yavrun için bir şeyler yap.

arabadan ziyade hayatınızın geri kalanı için endişelenmen gerekmez mi.
heryerden hergün borç çıkıyor diyosun.
eşin hala para batırmaya devam ediyor mu.
bunla ilgili ne yapmayı düşünüyorsun.
eviniz kendinizin mi.
borç çok büyükse üzgünüm ama ne ev kalır elinizde ne araba gün gelir.

delirdiniz mi siz
adam herseyını kaybetmiş siz hala eşime mi vereyim demişsiniz
vermeyin tabiki deeeeeeeeeeeeeeeeeeee

İçinizi karartmak istemem ama bazı erkekler bunu huy ediniyor. Oraya borç yap buraya borç yap hele de ödetecek birini buldu mu bu karısı veya çocuğu olsun farketmez. tamamen yüzsüzlüğü ele alıp ne bankalara cevap verirler nede icra mektuplarını önemseyen. olan evdeki kadına olur çevremde çok örneği var. Sizin onun borcunu ödemeniz ona yeni bir borç yapmak fırsat yaratıyor sadece. İlerde boşanmaya kalkarsanız en azından elinizde arabanız olsun eliboş ortada kalmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…