Bu sabah ben fark etmedim kardeşim görmüş. Arabanın bir bölgesini bariz bir şekilde çizmişler. Öyle araba sürtmesi falan da değil, bildiğiniz bir cisimle çizmişler arabayı. Ortalık yerde de değil araba birkaç apartmanın olduğu bir yerde yani yabancı kimselerin geçtiği arabasını park ettiği bir yer de değil. Gece yapılmıştır büyük ihtimal çünkü gündüz mutlaka birileri oluyor etrafta gören olurdu. Yani bu Nasıl bir sorundur normal bir insan neden bunu yapar anlamıyorum. Kimseyle bir sorunumuz da yok ki tahmin edebileceğim biri olsun. Kamera mı taksam arabanın içine bilmiyorum ki. Araştırıyorum ama çok can sıkıcı bir şey bu. Kiminle ne sorunumuz olabilir ki böyle bir şey yapıyor anlamadım. O kadar bariz bir yeri çizmiş ki kim yaptıysa, direkt göze çarpıyor kazımış resmen ya. Ben Allah'a havale ediyorum bunu yapanı, hakkımı da helal etmiyorum yazık değil mi emeklere Nasıl normal bir insan böyle bir şey yapar ki? Sizin öneriniz var mı arkadaşlar bu konuyla ilgili ne yapabilirim? Nasıl bir önlem almalıyım?