Araban var derdin var

Daha dikkatli davranmaya çalışır bundan sonra. Hele ki ışık ve yaya geçitleri bence en önemli unsurlar. Acemiler bazen hemen tepki veremez gördükleri şey karşısında. Mesela ilk zamanlar hemen çukurdan kaçamaz, bir frenle bir sürtmeye ya da carpmaya engel olabilecekken yapamaz, hızlanıp geçmesi gerekir bir durumda ama gaza basamaz hemen. Zamanla düzelebilecek şeyler bunlar. Biz de yazın aracı değiştirdik. Aldığımız araçla eskisi arasında 10 yaş fark var. 10 yılda araba dünyasında her şey değişmiş. Garibim polonun aynaları, camları, kliması bi de cd çaları elektrikliydi :) Şimdikinin neredeyse her şeyi elektronik. Kaç yıllık şoförüm yeni arabaya geçince ben bile tedirgin oldum. Alışmak biraz zaman alabiliyor çok normal. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın.

Ben hiç ceza yemedim. Ama yollara kameralara hakimiyetim iyi.
Bazı araçlar görüyorum dönüşün yasak olduğu tramvay yollarından dönüyor sürücüler de hep erkek 😬 diyorum paraları çok herhalde. Yollara hakim olsun acele etmesin. Eğer kuralları çiğneyen biri değilse öğrenir.
İkinci el araç benim de başımda Allah elimden almasın inş biraz masraf gideri oluyor işte. Ama o da birikim işte. İleride üzerine koyup yükseltirsiniz

Merak ettim kimlerin kimisiniz acaba? Ceza ödemeyecklermiş. Mesela ben sizin kullanıcı isminizi ve mesajınızı Cimer ve trafik emniyet müdürlüğüne ilettim. Belki onlar da sorarlar niye ceza ödemeyeceğinizi.
😂 Sordurun eşim hakim olduğu için hakim ve savcılara ceza yazılmadığı için ceza ödemiyorlar. Ne kadar çirkinsiniz. İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz. Adımız belli yerimiz belli

Back
X