- 5 Nisan 2023
- 4.417
- 14.217
- 138
- 27
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
-
Evlisin, evliyken sevgili yapmışsın adamda konya ovası kadar geniş veya evli demek ki kabul etmiş. Cips fazla kola yeter sizePardon neden bunu hak ediyorum ben
Hakettigin bu olmasa ellisins merdiven dayamış amca sana böyle davranabilir miydi ? Sende hakettigine inanıyorsun ki ilişki devam ediyor . Mesela ben kimseyle kuytu köşede arabada buluşmam. Kimse de bana bunu layık görmedi göremez
Üyeler 1 yıldır görüstüğüm adamın medeni durumunu benden daha iyi biliyor:) Evli olsa neden böyle darvrandığı hakkında sizlerden fikir alma gereği duymazdım.Sebebi belli olurdu o zamanBu arada üyelerin bahsettigi gibi gerçekten evliyseniz e yuh ama yani
Çok uzun zamandır ayrıyız bırakıp başka bir kadınla yurt dışına gitti o nedenle sıkıntılar olunca davam sonuçlanmadı yargılamak çok kolay ama kimse kimsenin ne yaşadigini bilemez1 yıldır neden davanız sonuçlanmadı?
Teşekkür ederimEvlisin, evliyken sevgili yapmışsın adamda konya ovası kadar geniş veya evli demek ki kabul etmiş. Cips fazla kola yeter size
Kendinize layık gördüğünüz adam bu mu gerçekten? Coluguna çocuğuna mi bakacaksiniz milletin. Evli olmasa bile size tavrı metres gibi adamın . Bir yemek ismarlamamis yapmayın yahu . Kendinizi bu kadar degersizlestirmeyin , mahkum hissetmeyinÜyeler 1 yıldır görüstüğüm adamın medeni durumunu benden daha iyi biliyor:) Evli olsa neden böyle darvrandığı hakkında sizlerden fikir alma gereği duymazdım.Sebebi belli olurdu o zaman
Yaw bunlar ne hemen buluyor. Once bi bosan acelen ne yaikimizde olgun kişileriz ben 38 o ise 48 yaşında 1 yıldır beraberiz.Kızlar sorunum şu adam cimri çocuklarina evine vs degil son derece fazla harcamaları var.Ama bu harcamaları kendinede yapmiyor hiç yeni bir sey alıp giydigini gormedim mesela.Dışarda yemek yemiyoruz bir iki kez ben söyledim ve hesabin yarisini da ben ödedim.Öyle aman aman bir hediye almadi bir defa doğum gunumde çicek ve cikolata yolladi hepsi bu.Ben de ona hediye aldim ama maddi degeri yuksek hediyelerdi.Gezme olayı yok bizde bir cips içecek alip geliyor arabanin içinde oturup yiyoruz.Neden bir yerlere gidelim teklifi yapmiyor anlamis degilim ben resmi olarak henüz bosanmadim dava süreci devam ediyor ailenden birileri görmesin falan demişti bir kaç kez.Hep de teklif eden ben olmak istemiyorum.Bunun tribini atıncada geçerli bir sebebi yok hep arabanin icinde oturmaktan sıkıldım açıkcası diger seyler içinde otel olayına sıcak bakmıyor yine beni bahane ederek ne yapacam bilmiyorum
1 yıldır bu adamla berabersin ve daha boşanamadın?ikimizde olgun kişileriz ben 38 o ise 48 yaşında 1 yıldır beraberiz.Kızlar sorunum şu adam cimri çocuklarina evine vs degil son derece fazla harcamaları var.Ama bu harcamaları kendinede yapmiyor hiç yeni bir sey alıp giydigini gormedim mesela.Dışarda yemek yemiyoruz bir iki kez ben söyledim ve hesabin yarisini da ben ödedim.Öyle aman aman bir hediye almadi bir defa doğum gunumde çicek ve cikolata yolladi hepsi bu.Ben de ona hediye aldim ama maddi degeri yuksek hediyelerdi.Gezme olayı yok bizde bir cips içecek alip geliyor arabanin içinde oturup yiyoruz.Neden bir yerlere gidelim teklifi yapmiyor anlamis degilim ben resmi olarak henüz bosanmadim dava süreci devam ediyor ailenden birileri görmesin falan demişti bir kaç kez.Hep de teklif eden ben olmak istemiyorum.Bunun tribini atıncada geçerli bir sebebi yok hep arabanin icinde oturmaktan sıkıldım açıkcası diger seyler içinde otel olayına sıcak bakmıyor yine beni bahane ederek ne yapacam bilmiyorum
Evet bencede yerinde bir yorumduAdam cimri değil size para harcamak istemiyor. Kandırmayın kendinizi yahu
Belli ki aşmanız gereken bir konu var. Bu size hic değer vermeyen adama ayırdığınız bütçeyi iyi bir psikologa ayırın kendinizi yenileyin ve kendinize uygun değer veren birini bulun .Çok uzun zamandır ayrıyız bırakıp başka bir kadınla yurt dışına gitti o nedenle sıkıntılar olunca davam sonuçlanmadı yargılamak çok kolay ama kimse kimsenin ne yaşadigini bilemez
hep arabanin icinde oturmaktan sıkıldım açıkcası diger seyler içinde otel olayına sıcak bakmıyor yine beni bahane ederek ne yapacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?