Arabanın içinde kuytu yerlerde oturmaktan çok sıkıldım

Bu arada üyelerin bahsettigi gibi gerçekten evliyseniz e yuh ama yani
Üyeler 1 yıldır görüstüğüm adamın medeni durumunu benden daha iyi biliyor:) Evli olsa neden böyle darvrandığı hakkında sizlerden fikir alma gereği duymazdım.Sebebi belli olurdu o zaman

Üyeler 1 yıldır görüstüğüm adamın medeni durumunu benden daha iyi biliyor:) Evli olsa neden böyle darvrandığı hakkında sizlerden fikir alma gereği duymazdım.Sebebi belli olurdu o zaman
Kendinize layık gördüğünüz adam bu mu gerçekten? Coluguna çocuğuna mi bakacaksiniz milletin. Evli olmasa bile size tavrı metres gibi adamın . Bir yemek ismarlamamis yapmayın yahu . Kendinizi bu kadar degersizlestirmeyin , mahkum hissetmeyin

Yaw bunlar ne hemen buluyor. Once bi bosan acelen ne ya

1 yıldır bu adamla berabersin ve daha boşanamadın?

Bu yükten kurtulmamışken, arabada cips kola yemeye mi takıldın?

Boşanmak bu kadar kolay olmamalı. Üzüntünü yaşasaydın bi..

Adam, evli bir kadınla görüntülenmek istemiyor
Kendi de öyle olduğu için belki de !

Çok uzun zamandır ayrıyız bırakıp başka bir kadınla yurt dışına gitti o nedenle sıkıntılar olunca davam sonuçlanmadı yargılamak çok kolay ama kimse kimsenin ne yaşadigini bilemez
Belli ki aşmanız gereken bir konu var. Bu size hic değer vermeyen adama ayırdığınız bütçeyi iyi bir psikologa ayırın kendinizi yenileyin ve kendinize uygun değer veren birini bulun .

Hanımlar konu sahibinin aynı adam hakkında açtığı zibilyonuncu konu bu, bildiği kadarıyla adam evli değil boşanmış.

Konu sahibi daha kaç defa adamın sizi çevresinden sır gibi saklamaya çalıştığını anlatırsak ikna olursunuz? Adam sizi hayatına sokmak istemiyor, size emek vermek, yatırım yapmak istemiyor. Gelecek planlarına dahil değilsiniz. Ya eski karısını bekliyor ya da yeni birini bulana kadar eğleniyor sizinle.

Eklentiler

• F7d5sUVWUAEIppt.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…