Arabanın içinde kuytu yerlerde oturmaktan çok sıkıldım

Adam evli değilmiş.
Evli olan, konu sahibi.
Adam bekar. Yani onun iddiası bu yönde.

adam evli değilmiş,kocasıda başka bir kadınla yurt dışında yaşıyormuş,sanırım adam türkiyede olmadığı için resmi işlemler uzamış,ikiside bekar yani.

Allah affetsin ama yalan bence, adam da evli olmasa niye saklansın?? Eğer doğruysa ayrı komedi adam cimri ötesi demektir konu sahibesi acilen kaçmalı

Hukuki olarak dezavantajlı konuma düşebilirsin şöyle ki yeni bir dava açarlar kusurlu taraf sen sayılırsın boşanma gerçekleşmediği için aleyhine tazminat ve yargılama giderlerine hükmedilir.

Bir de işin diğer boyutu var boşanma davaları ülkemizde o kadar uzun sürüyor ki hele senin olayında olduğu gibi taraflardan biri yurtdışındaysa tebligat döneceği için kafadan 4-5 yılı buluyor bu korkunç bir şey bu konuda kesinlikle bir düzenleme gelmeli. Kimse bitirmek için harekete geçtiği bir evliliği sırf bürokrasi ve yargılama yavaş diye bu derece beklemek zorunda kalmamalı.
Yaptığın hukuken yanlış ama benim değer yargılarıma göre seni ahlaksız ve kocasını aldatan bir kadın yapmaz.
Yine de hak kaybın olmaması için bu adamla alenen görüşmemeni tavsiye ederim. Bunun dışında adam belli ki malın biri bekar olsan da bundan olmaz

Allah affetsin ama yalan bence, adam da evli olmasa niye saklansın?? Eğer doğruysa ayrı komedi adam cimri ötesi demektir konu sahibesi acilen kaçmalı
adam pasif bence,vardır ya böyle tipler kimse için kılı kıpırdamaz,yada başka bir hayatı var dediğiniz gibi.

Basligi okuyunca toz akarı yaziyor sandim, yanilmisim.

Bu dava bila tebliğden 4-5 yıl sürer
daha uzun süren davalar var,adam yada kadın boşanmaya yanaşmıyorsa yada başka ülkede yasıyorsa ulaşamıyorlar,süreç uzuyorda uzuyor,o kadar çok madur varki bu konuda,resmi olarak boşanmayı beklese ömrü yalnız geçer insanın,yazık ben çok üzülüyorum bu durumda sıkışıp kalanlara,zor bir durum.

Çok uzun zamandır ayrıyız bırakıp başka bir kadınla yurt dışına gitti o nedenle sıkıntılar olunca davam sonuçlanmadı yargılamak çok kolay ama kimse kimsenin ne yaşadigini bilemez
Cok merak ettim avukat arkadaslar varsa cevaplayabilir mi? Bu durumlarda bosanma sureci en fazla kac yil suruyor?

Omrun yarisi nerdeyse bosanmaya calismakla geciyor, cok sacma bir durum

Siz 15 16 yaşında ailesinin verdiği harclikla idare edecek kişiler değilsiniz.Araba da falan buluşma nedir ? Neredeyse torun seveceksiniz birkaç seneye kadar hiç hoş değil.

Adam ya ailesine harciyordur kendisine kalmiyordur.Yada gerçekten evlidir sizi oyaliyordur başka diyeceğim bir şey yok.

Kimse görmesin ayağına yatıyor ama aslında adam düşük bütçeyle takılmak istiyor.

Nuran iyice abart gülüm. 38 yaşında torun sevecez he he

Niye trip atıp sorguluyorsunuz ki? Mal bu değiştiremezsiniz belli huyu karakteri bu adamın. Değişme ihtimali varsa aklınızda çıkarın daha evlenmeden size karşı böyle evlense yemek bile yedirmeyecek herhalde. Niye ısrarla böylesiyle ilişkinizi devam ettirirsiniz hiç anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…