- 23 Ağustos 2012
- 51.171
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.189
- 898
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
-
Adam evli değilmiş.
Evli olan, konu sahibi.
Adam bekar. Yani onun iddiası bu yönde.
adam evli değilmiş,kocasıda başka bir kadınla yurt dışında yaşıyormuş,sanırım adam türkiyede olmadığı için resmi işlemler uzamış,ikiside bekar yani.
Bu dava bila tebliğden 4-5 yıl süreradam evli değilmiş,kocasıda başka bir kadınla yurt dışında yaşıyormuş,sanırım adam türkiyede olmadığı için resmi işlemler uzamış,ikiside bekar yani.
adam pasif bence,vardır ya böyle tipler kimse için kılı kıpırdamaz,yada başka bir hayatı var dediğiniz gibi.Allah affetsin ama yalan bence, adam da evli olmasa niye saklansın?? Eğer doğruysa ayrı komedi adam cimri ötesi demektir konu sahibesi acilen kaçmalı
Basligi okuyunca toz akarı yaziyor sandim, yanilmisim.ikimizde olgun kişileriz ben 38 o ise 48 yaşında 1 yıldır beraberiz.Kızlar sorunum şu adam cimri çocuklarina evine vs degil son derece fazla harcamaları var.Ama bu harcamaları kendinede yapmiyor hiç yeni bir sey alıp giydigini gormedim mesela.Dışarda yemek yemiyoruz bir iki kez ben söyledim ve hesabin yarisini da ben ödedim.Öyle aman aman bir hediye almadi bir defa doğum gunumde çicek ve cikolata yolladi hepsi bu.Ben de ona hediye aldim ama maddi degeri yuksek hediyelerdi.Gezme olayı yok bizde bir cips içecek alip geliyor arabanin içinde oturup yiyoruz.Neden bir yerlere gidelim teklifi yapmiyor anlamis degilim ben resmi olarak henüz bosanmadim dava süreci devam ediyor ailenden birileri görmesin falan demişti bir kaç kez.Hep de teklif eden ben olmak istemiyorum.Bunun tribini atıncada geçerli bir sebebi yok hep arabanin icinde oturmaktan sıkıldım açıkcası diger seyler içinde otel olayına sıcak bakmıyor yine beni bahane ederek ne yapacam bilmiyorum
daha uzun süren davalar var,adam yada kadın boşanmaya yanaşmıyorsa yada başka ülkede yasıyorsa ulaşamıyorlar,süreç uzuyorda uzuyor,o kadar çok madur varki bu konuda,resmi olarak boşanmayı beklese ömrü yalnız geçer insanın,yazık ben çok üzülüyorum bu durumda sıkışıp kalanlara,zor bir durum.Bu dava bila tebliğden 4-5 yıl sürer
Ne kadar güldüğümü anlatamayacamAraba güzel mi bari?
Cok merak ettim avukat arkadaslar varsa cevaplayabilir mi? Bu durumlarda bosanma sureci en fazla kac yil suruyor?Çok uzun zamandır ayrıyız bırakıp başka bir kadınla yurt dışına gitti o nedenle sıkıntılar olunca davam sonuçlanmadı yargılamak çok kolay ama kimse kimsenin ne yaşadigini bilemez
Yani ben mesela metres olsam cips yiyorsam da mercedesin içinde yemek isterim nerede ne yediğin de mühimNe kadar güldüğümü anlatamayacam
Omrun yarisi nerdeyse bosanmaya calismakla geciyor, cok sacma bir durumdaha uzun süren davalar var,adam yada kadın boşanmaya yanaşmıyorsa yada başka ülkede yasıyorsa ulaşamıyorlar,süreç uzuyorda uzuyor,o kadar çok madur varki bu konuda,resmi olarak boşanmayı beklese ömrü yalnız geçer insanın,yazık ben çok üzülüyorum bu durumda sıkışıp kalanlara,zor bir durum.
Siz 15 16 yaşında ailesinin verdiği harclikla idare edecek kişiler değilsiniz.Araba da falan buluşma nedir ? Neredeyse torun seveceksiniz birkaç seneye kadar hiç hoş değil.ikimizde olgun kişileriz ben 38 o ise 48 yaşında 1 yıldır beraberiz.Kızlar sorunum şu adam cimri çocuklarina evine vs degil son derece fazla harcamaları var.Ama bu harcamaları kendinede yapmiyor hiç yeni bir sey alıp giydigini gormedim mesela.Dışarda yemek yemiyoruz bir iki kez ben söyledim ve hesabin yarisini da ben ödedim.Öyle aman aman bir hediye almadi bir defa doğum gunumde çicek ve cikolata yolladi hepsi bu.Ben de ona hediye aldim ama maddi degeri yuksek hediyelerdi.Gezme olayı yok bizde bir cips içecek alip geliyor arabanin içinde oturup yiyoruz.Neden bir yerlere gidelim teklifi yapmiyor anlamis degilim ben resmi olarak henüz bosanmadim dava süreci devam ediyor ailenden birileri görmesin falan demişti bir kaç kez.Hep de teklif eden ben olmak istemiyorum.Bunun tribini atıncada geçerli bir sebebi yok hep arabanin icinde oturmaktan sıkıldım açıkcası diger seyler içinde otel olayına sıcak bakmıyor yine beni bahane ederek ne yapacam bilmiyorum
Nuran iyice abart gülüm. 38 yaşında torun sevecez he heSiz 15 16 yaşında ailesinin verdiği harclikla idare edecek kişiler değilsiniz.Araba da falan buluşma nedir ? Neredeyse torun seveceksiniz birkaç seneye kadar hiç hoş değil.
Adam ya ailesine harciyordur kendisine kalmiyordur.Yada gerçekten evlidir sizi oyaliyordur başka diyeceğim bir şey yok.
diger seyler içinde otel olayına sıcak bakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?