- 30 Kasım 2010
- 9.600
- 19.268
- 448
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
-
Var evetS Suyahapsettim19 çocuğunuz var mı
otele gitmiyorlarsa arabada mi sevişiyorlar kiBir yıldır berabersiniz.
Ve başkası ile de evlisiniz.
Adam da size cips alıp arabada yediriyor. Hiçbir yere davet etmiyor. Köşe bucak saklanıyor.
Bir yıldır da böyle.
Otele bile gitmiyor sizinle. Düşünsenize. Otele bile gitmiyor.
Ama bizim ne düşündüğümüzü merak ediyorsunuz.
e yalan söylüyorÜyeler 1 yıldır görüstüğüm adamın medeni durumunu benden daha iyi biliyor:) Evli olsa neden böyle darvrandığı hakkında sizlerden fikir alma gereği duymazdım.Sebebi belli olurdu o zaman
geçen termal otele gittikSiz bu muameleye razi oldugunuz icin adam sizinle beraber. Neticede kapısında kadinlar sira olmamistir, e cimrilikte var malum. Arabada oturmak isteyen kadınla iliskisini sürdürmesi normal
ha bi b.ktan kurtulup başka bi b.ka saplandınız yaniÇok uzun zamandır ayrıyız bırakıp başka bir kadınla yurt dışına gitti o nedenle sıkıntılar olunca davam sonuçlanmadı yargılamak çok kolay ama kimse kimsenin ne yaşadigini bilemez
Tofaş olmasa bariAraba güzel mi bari?
Kendin evlisin kanunen hala aloooooo????Ben neden hakarete uğruyorum pardon da adam evli olsa zaten sebebini sorgulamam evli oldugu için disarida gorusmuyor olur ama siz benden daha iyi biliyosunuz evli oldugunu
bu konuda baya yanlış anlaşılmışsınız,keşke eski eşinizle uzun zaman önce ayrıldığınızı,onun hayatında başkası olduğunu,sevgilinizin bekar olduğunu belirtseydiniz,sevgiliniz pasif bir insan,vizyonu yok,48 yaşında adam arabada oturup sevgilisiyle vakit geçirmeye çalışıyorsa vardır bir sıkıntısı,bazı insanlar böyle malesef,kendi evi muhakkak vardır sonuçta nerede kalıyor bu adam dimi,yada bi yerlerde oturup bişeyler yiyip içmek konusu neden bu kadar sorun oluyor,tabiki siz daha iyi bilirsiniz biz tanımıyoruz sonuçta ama bu ilişkiyi istemiyor gibi, adam sadece arabada oturuyor sizinle,muhtemelen sizinle ciddi anlamda olmak istemiyor o yüzdende kimse görsün istemiyor,ben sizin yerinizde olsam sürdürmezdim bu ilişkiyi,sizin için yapıyorsa bile buna gerek olmadığını söyleyin normal bir ilişki istediğinizi söyleyin olmadı bırakın yani,böyle ne zamana kadar giderki bir arabanın içinde,saçma yani.ikimizde olgun kişileriz ben 38 o ise 48 yaşında 1 yıldır beraberiz.Kızlar sorunum şu adam cimri çocuklarina evine vs degil son derece fazla harcamaları var.Ama bu harcamaları kendinede yapmiyor hiç yeni bir sey alıp giydigini gormedim mesela.Dışarda yemek yemiyoruz bir iki kez ben söyledim ve hesabin yarisini da ben ödedim.Öyle aman aman bir hediye almadi bir defa doğum gunumde çicek ve cikolata yolladi hepsi bu.Ben de ona hediye aldim ama maddi degeri yuksek hediyelerdi.Gezme olayı yok bizde bir cips içecek alip geliyor arabanin içinde oturup yiyoruz.Neden bir yerlere gidelim teklifi yapmiyor anlamis degilim ben resmi olarak henüz bosanmadim dava süreci devam ediyor ailenden birileri görmesin falan demişti bir kaç kez.Hep de teklif eden ben olmak istemiyorum.Bunun tribini atıncada geçerli bir sebebi yok hep arabanin icinde oturmaktan sıkıldım açıkcası diger seyler içinde otel olayına sıcak bakmıyor yine beni bahane ederek ne yapacam bilmiyorum
Bir yıldır berabersiniz.
Ve başkası ile de evlisiniz.
Adam da size cips alıp arabada yediriyor. Hiçbir yere davet etmiyor. Köşe bucak saklanıyor.
Bir yıldır da böyle.
Otele bile gitmiyor sizinle. Düşünsenize. Otele bile gitmiyor.
Ama bizim ne düşündüğümüzü merak ediyorsunuz.
Adam evli değilmiş.Metresliğin de bir şerefi var yahuuu madem adam evli uzak muzak bir yere davet eder, oteledavet eder bir şeyler bulur. Arabada oturmak için metres mi olunur yahuu biraz standardı olsun insanların
adam evli değilmiş,kocasıda başka bir kadınla yurt dışında yaşıyormuş,sanırım adam türkiyede olmadığı için resmi işlemler uzamış,ikiside bekar yani.Metresliğin de bir şerefi var yahuuu madem adam evli uzak muzak bir yere davet eder, oteledavet eder bir şeyler bulur. Arabada oturmak için metres mi olunur yahuu biraz standardı olsun insanların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?