Arabanın koltuğu (eşim)

Arabamiz yok ama olsa,
On koltuk takintisi asla yapmazdim.
Bir erkek varsa yanimizda ben arkada oturabilirim veya bayan arkadasim olsa yanimizda arabada onunla birlikte arkada oturabilirim.
Sen de akisina birak relax:KK14:

Arabamiz yok ama olsa,
On koltuk takintisi asla yapmazdim.
Bir erkek varsa yanimizda ben arkada oturabilirim veya bayan arkadasim olsa yanimizda arabada onunla birlikte arkada oturabilirim.
Sen de akisina birak relax:KK14:
Ben zaten oyle yapiyorum adam bana hadi on bosaldi one gec diyo bende useniyorum gecmiyorum bi ton laf isitiyorum.

Gereksiz tartisma.. Uzatilacak birsey degil..koklasin barisin.

Eniste beyi herseferinde tasima ve bu yuzden yolunuzun uzamasi konusulacak bir durum tabiki..o ayri.

Herkese iyi akşamlar hanımlar..sizlere bu akşam eşimin yaptığını paylaşmak istiyorum.Ona göre benim ayıp ettiğim bana görede o çok haksız ..Neyse bütün gün çalıştım işim gereği sürekli 8 saat ayaktaydım.işden çıktım markete girdim ordan beni alıcaktı eve gidicektik..tabi herzamanki gibi görümcemin kocasıda arabadaymış öne geçmiş neyse ben arkaya geçtim alışveriş torbalarıyla .. (şunu söylemek istiyorum.Evlendiğimiz günden beri görümceyi kocasını getirip götürüyoruz ..herşeye para var ama araba almıyolar)neyse evlerinin önüne geldik indi enişte bey ..eşim kapıyı açtı öne geçmemi istedi bende oturdum kaldım iyi böyle dedim aslında bi taraftan gerçekden bacaklarım agrıyordu bi taraftan eşime tepki vermek istedim..söylenmeye basladi yok efendim uyum saglicakmisimda rezil etmisimde konusma benimleler havada firliyo bende konusmuyorum suan haksizmiyim..

Ikiside hem yorgundum hem her Allah in gunu bu adami gormekden sıkıldımm niye ben onu evine birakmak icin yarin saat yolunu uzatiyorum ..durumlari var gibi gorunuyo ama almiyolar
.ee bu arabya sigortasiydi benziniydi..neden odesinlerki..
Bizde de var oyle bir tane eniste bey :sinirli:
Esimi ozel sofor gibi kullanirlar surekli getir goturlerini yapariz evlerinin onunde 10 dk asagiya inmelerini bekleriz bir yere giderken bizim arabayi alip giderler
Gorumcem benzin kattir dedigi halde yuzsuz yuzsuz 1 kere bile kattirmadi
Durumlari cok iyi ikiside calisiyor eniste bey 5000 tl maas aldigini soylemisti ama pintinin onde gideni
Araba alirsa biliyor benziniydi sigortasiydi bir suru masraf kendini niye zora soksun zaten belese sofor var
Bnde arada derdimi anlativerdim
Kisacasi Allah yardimcin olsn :dua:

Eşin seni yanına oturtmak istemiş sen de adama şoför muamelesi yapmışsın. Adam haklı.

Beni bi öne bi arkaya geçirmesi sıkıntı
Önce binen öne oturur. Enişte sizden önce bindiği için öne oturmuş haliyle,arka koltuğa geçmesi tuhaf olur ama siz binerken durduğunda arkaya geçebilir,geçmemiş.
Eşinizde öne gel demiş,sizde tavır yapmışsınız ki bana göre çok manasız tavrınız. Küçücük birşeyi büyütmek bu.
Ha önde ha arkada o araba aynı yere gidiyor.

Biçok kişi derdinizi anlayamamış ama asıl derdiniz eniştenin devamlı sizin araba ile gidip gelmesi
Tabiki sende haklısın eşinle araba ile gezerken önde oturarak eşinle eğlenerek gitmek seninde hakkın
Bana eşim şunu demişti aile büyükleri dışında arkada oturmanı istemiyorum yanımda otur der doğrusu da bu
Bu durumda yapabileceğiniz bişey yok eniştenin kendine bir araba alması lazım
Sizin aracınızı toplu taşıma aracı gibi kullanması yanlış

Canım onlar erkek :) ve bir erkekten eşin gelince öne oturur ben arkya geçeyimi düşünmesini bekleme ;) eğer güzergah uyuyorsa eşin önce seni alsın akşamları sorun çözülür. Bence çok büyütüp eşinle yoktan yere sıkıntı yaşama.

Enişte bencede arkaya otursun tam şoför olsun eşiniz , haklısınız

Herkese iyi akşamlar hanımlar..sizlere bu akşam eşimin yaptığını paylaşmak istiyorum.Ona göre benim ayıp ettiğim bana görede o çok haksız ..Neyse bütün gün çalıştım işim gereği sürekli 8 saat ayaktaydım.işden çıktım markete girdim ordan beni alıcaktı eve gidicektik..tabi herzamanki gibi görümcemin kocasıda arabadaymış öne geçmiş neyse ben arkaya geçtim alışveriş torbalarıyla .. (şunu söylemek istiyorum.Evlendiğimiz günden beri görümceyi kocasını getirip götürüyoruz ..herşeye para var ama araba almıyolar)neyse evlerinin önüne geldik indi enişte bey ..eşim kapıyı açtı öne geçmemi istedi bende oturdum kaldım iyi böyle dedim aslında bi taraftan gerçekden bacaklarım agrıyordu bi taraftan eşime tepki vermek istedim..söylenmeye basladi yok efendim uyum saglicakmisimda rezil etmisimde konusma benimleler havada firliyo bende konusmuyorum suan haksizmiyim..

Öff aman ne saçma tavır ya. Ben ilk günden dediö eşime ön koltuk benim, senin yanın benim yerim. Kimse oturamaz. Nişanlıyken vs eşimin ailesine yer veriyordum. Şimdi vermiyorum, zaten kayınvalidem de ısrar etsem de geçmez öne. Kaldı ki enişte yani, dış kapının dış mandalı. Bi zahmet geçiversin arkaya. Bazen arabada eşimin arkadaşları olur, ben binecekken öndeki arkaya geçer hemen. Bunu sağlayan da eşim ama. Bence sonuna kadar haklısınız.

Nekadar sinirsel bir durum
Neden eniştemi görümcemi tasiyamki
Dil altı görümcene herzaman araba alın felan diyin anlar

Back
X