Arabayı beyzbol sopası ile parçalayacağım, daha yaratıcı fikirlere açığım.

Arabayı satmak için almadınız mı niye satmıyor ki? üstelik acayip pahalandi bu ara 2. El. Geçmiş olsun artık. Ben de delirirdim kesin.
Arabanın üzerine sprey boyayla ben gay im yazin, hiçbiri trafiğe çıkamaz.

Ahahahhahahahahahha çok hoş anlatmışsın ya bayıldım. Yani olay can sıkıcı tabi ama gülümseyerek okudum. Valla haklısın, parçalama da anahtarına el koy ve direksiyon kilidi gibi bir şey tak. Sende dursun ikisinin de anahtarı :)

Arabayı çalındı diye ihbar etmek çok canice bir plan ama. Kimbilir kime vuracak piyango.
Alanlar hep ayni kişiler mi? Eşin anahtarı paspasın altına koydu galiba. Gelip garajdan mı alıyorlar?

Araba geri geldiğinde uzağa bir yere park edin,eşiniz sorunca da kapıdan geçen biri beğendi ben de verdim nasılsa amme hizmeti yapıyorduk arabayla,şimdi sevaba girmiş olduk deyin?

Adama arabayı sattırıp yenisi aldırmadın mı? Bak bu süpermiş

Adama arabayı sattırıp yenisi aldırmadın mı? Bak bu süpermiş
Yok aldırmadım.
Çünkü kendi koyacağım parayı vermeyince mümkün değil maddi olarak istediğimizi alamaz.
Pirinç peşine düşerken eldeki burgurdan oldu.
Bahanem de iş kurmak istiyorum gelecek yıllarda, seninle ortak araba alırsak sattırmazsın o yüzden vermiyorum oldu.
Alsa alsa kendine bir tane alır, onu da kimseciklere yedeği olmadığı, arabasız kalacağı için veremez.

Arabası canı olan bir benim kocam mı yaaa
En son vale ye bırakmadığın görünce kelepçe takta beraber yatın dedim :)
Bırak başkasına vermeyi hergün siler,yıkar o arabayı bende burnumdan duman çıka çıka izlerim, yeter gidelim artık diye

Bizimki de motosikletine çok önem verir, kumam oldu artık.

Konuyu okuyunca parcalama kismini geyik sandim ama yorumlarda ciddi ciddi arabaya zarar niyetindeyim diyosun

ALLAHIM BANA DA ORTA OLCEKLI BIR ARABAYI SATMAK YERINE PARCALAMAKTAN KORKMAYACAK KADAR COK PARA VER NOLUR amin :d

Ben önce lastiklerini indirmekle işe başlardım. Yine mi gidiyor araba bu sefer dikiz aynasını kopartırdım. Devam ederse plakayı sökerdim. Artık nerede durmayı bilirse...

Bu fikir süpermiş. :)

Bu arada mandal , leğen kısmına çok güldüm.. :)

Anahtarlarını saklayın,ruhsatınıda tabi. Asla kata ve zinhar bulamayacağı bir yerde olsun,satılana kadarda böyle devam edin.
Arabaya zarar verirseniz haksız duruma düşmeniz hatta eşiniz tarafından mal düşmanı ilan edilmeniz olası. Bu sebeple verememesi için saklayın anahtarı,ruhsatı

Arabanın anahtarlarını alıp saklasanız son çözülmez mi?

Bir daha garajda göremezseniz polisi arayın, arabam çalındı deyin, bulup getirsinler.
Eşiniz niye yaptığınızı sorarsa, sen kimseye artık vermeyeceğini söylemiştin, garajda da bulamayınca çalındığını düşündüm deyin.

İlla elden çıkarmak istiyorsanız, satın , parasını bir hayır kurumuna bağışlayın. Sizi geren bir şey belki ihtiyacı olanlara küçük bir yardım olur.

Adamin 3 kaşigi varsa 1 kiracaksin derler büyüklerimiz bilirmisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…