Arabayı beyzbol sopası ile parçalayacağım, daha yaratıcı fikirlere açığım.

anahtari ve ruhsatı saklayın. plakayıda sökün yeterli bence.

Bence hemen plakayi sök , plakasiz trafige cikamaz nasil olsa...

En nefret ettigim sey arabayi ödünc vermek..

Arabayi onun bilmediği biryere çek .Falan filana verdim dersin .istedigin gibi kullsnirsin .sorana da sattik diye yayarsin bu arada

Sat Parasını ye bence

Ben olsam arabayi satip parasiyla tamamen kendime alisveris yapardim. Cunku esiniz iki turlu de cok sinirlenicek en azindan siz karli cikin :))

Arana senin uzerineymis nasilsa. Şu malum siteye ilan verin. Fiyatı da en kotu aldiginiz fiyat yapin satin. Arabayi soruncada sattim dersinparayi ister ye ister araba modelini yukselt.

Su araba konulari deli eder beni. Esimde 2 ayda bir araba degisir. Birde aldiga her arabaya artilar katar aldigi fiyatinda altina satar deli ediyor beni

arabayı bana versene parçalayacağına
arabam yok benim sevaba girersiniz :)

bir beyzbol sopası nerden baksan 50 tl .nalburdan bi çekiç al 5 tl filandır .temiz iş

Benim eşimde böyledir ve ne acı ki babam da aynı :) anneminde güzel bi lafı var 'biyerleri çıkıyor olsa onu bile emanet verecek' der. Umarım soruna kökten çözüm bulmuşsunuzdur.

Çok güldüm ya Elune kızma ama , eee ne yaptın ? Son durum nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…