Başlıktan anlaşılacağı üzere çığrımdan çıktım kızlar.
Olay şu, eşimin ve benim kendi araçlarımız var. Yalnız bundan 3-4 ay önce piyasasına göre uygun fiyatlı, temiz bir araç haberi geldi. Neyse aldık biz bunu. Derdimiz normal fiyatından satmak, en kötü başka bir araç alırken peşinat yapmaktı.
Ancak bu araba geldiğinden beri eşimin arkadaş çevresine servis görevi görüyor. Ne zaman sorsam ya birinde ya bir yerde. Hiç bir hasar kaydı olmayan araç 3 ayda ya sürtüldü ya tamponu indi ya başka bi bela geldi başına. Bir de ben bu arabayı emanet vermek işinden zerre hazzetmem.
Bu konuda rahatsızlığımı önce tatlı dille beyan ettim, maksimum 2 gün durdu araba garajda.
Cıngar çıkardım bu sefer benden habersiz vermeye başladı. Çünkü ben gerizekalıyım garaja inip arabayı yerinde göremeyince anlamıyorum gittiğini buharlaştı sanıyorum.
Gelelim koptuğum noktaya. Kendi arabamın camları bozuldu. Sıcakta camlar açık, klima çalıştıramıyorum yanıyorum her yerimden ter fışkırıyor. Cuma günü servise gitti. Tabi bende bu bahsi geçen extra aracı kullanacağım servisten gelene kadar.
Bir indim aşağı arabanın yerinde yeller esiyor. Eşimi aradım falanca filancanın kuzeninin çocuğunun sünneti varmış ondan vermiş. Ooo çok harika ya fantastik dedim.
Belli ki benim bu derdim konuşmayla kavgayla çözülmeyecek. Diyorum ki araba geri geldiğinde ben bir güzel bunu parçalayayım. Sıkıntının kaynağını komple ortadan kaldırayım. Sonra çağırayım hurdacıyı karşılığında kova mandal falan alayım. Siz ne dersiniz?