henüz ehliyetimi almadım. hatta yazılı sınavı daha bu hafta sonu oldum. bugun eşimde arabayı evde bıraktı. bende bugunsağlık ocağına gidecektim 33. haftalık hamileyim kontrolüm vardı.aldım anahtarı bir cesaret bindim. araba tersti döndüreyim derken (bizim arabanında burnu çok uzun ) sol lambanın altını sürttüm çatladı(( önce lambadır diye düşündüm değiştirilir dedim. sağlık ocağına gelip baktığımda beynime kan sıçradı. direk ben eşime ne dicem şimdi diye bunları düşünürken ebenın yanına gittim tansiyonumu bi ölçtüm ki düşükk. ne yaptın sen dedi. ama benım kalbim pıt pıt. neyse uzatmım. eve geldim bişekilde söylemem lazım eşime. açtım tlf dedim tek olduğun bir yere git. neyse sesimde titriyor oda korktu dedim böle böel oldu. tamam dedi geçmiş olsun diye kapattı. içim bi kötü oldu. dedim bu bişey demedi akşama fırçayı yedim. aradan 10 dk geçti kapı çaldı kapıda kocam arabayı görmüş sinirli başaldı saymaya . sonra bende tabi ses titredi ağlamaya başaldım oda ozaman sakinleşti... ama biliyorum uzun bir süre bunu önüme serer. ayy arabasıda bir kıymetlidir. her hafta sonu yıkar parlatır.... inş çabuk unuturr ((
henüz ehliyetimi almadım. hatta yazılı sınavı daha bu hafta sonu oldum. bugun eşimde arabayı evde bıraktı. bende bugunsağlık ocağına gidecektim 33. haftalık hamileyim kontrolüm vardı.aldım anahtarı bir cesaret bindim. araba tersti döndüreyim derken (bizim arabanında burnu çok uzun ) sol lambanın altını sürttüm çatladı(( önce lambadır diye düşündüm değiştirilir dedim. sağlık ocağına gelip baktığımda beynime kan sıçradı. direk ben eşime ne dicem şimdi diye bunları düşünürken ebenın yanına gittim tansiyonumu bi ölçtüm ki düşükk. ne yaptın sen dedi. ama benım kalbim pıt pıt. neyse uzatmım. eve geldim bişekilde söylemem lazım eşime. açtım tlf dedim tek olduğun bir yere git. neyse sesimde titriyor oda korktu dedim böle böel oldu. tamam dedi geçmiş olsun diye kapattı. içim bi kötü oldu. dedim bu bişey demedi akşama fırçayı yedim. aradan 10 dk geçti kapı çaldı kapıda kocam arabayı görmüş sinirli başaldı saymaya . sonra bende tabi ses titredi ağlamaya başaldım oda ozaman sakinleşti... ama biliyorum uzun bir süre bunu önüme serer. ayy arabasıda bir kıymetlidir. her hafta sonu yıkar parlatır.... inş çabuk unuturr ((
henüz ehliyetimi almadım. hatta yazılı sınavı daha bu hafta sonu oldum. bugun eşimde arabayı evde bıraktı. bende bugunsağlık ocağına gidecektim 33. haftalık hamileyim kontrolüm vardı.aldım anahtarı bir cesaret bindim. araba tersti döndüreyim derken (bizim arabanında burnu çok uzun ) sol lambanın altını sürttüm çatladı(( önce lambadır diye düşündüm değiştirilir dedim. sağlık ocağına gelip baktığımda beynime kan sıçradı. direk ben eşime ne dicem şimdi diye bunları düşünürken ebenın yanına gittim tansiyonumu bi ölçtüm ki düşükk. ne yaptın sen dedi. ama benım kalbim pıt pıt. neyse uzatmım. eve geldim bişekilde söylemem lazım eşime. açtım tlf dedim tek olduğun bir yere git. neyse sesimde titriyor oda korktu dedim böle böel oldu. tamam dedi geçmiş olsun diye kapattı. içim bi kötü oldu. dedim bu bişey demedi akşama fırçayı yedim. aradan 10 dk geçti kapı çaldı kapıda kocam arabayı görmüş sinirli başaldı saymaya . sonra bende tabi ses titredi ağlamaya başaldım oda ozaman sakinleşti... ama biliyorum uzun bir süre bunu önüme serer. ayy arabasıda bir kıymetlidir. her hafta sonu yıkar parlatır.... inş çabuk unuturr (([/QUO
o araba onun arabası mı sizin arabanız mı eşinizi tanımıyoruz tabi ama lütfen lütfen ya bu kadar taviz vermeyin bu insanlara artık
Eşimde okadar gaddar değil canım :) önce benı sordu zaten. sonra nasıl oldu. sonra arabanın nesi var :) araba tabiki ikimizin birlikte yapıyoruz herşeyi ama. o bana arabayla gitme daha acemisin biraz yanımda kullan sonra yavaş yavaş çıakrsın diye her seferinde söylüyordu. onu dinlemediğim için tepkiler sonradan büyüdü ....
ilk sizi sorup ilgilenip sonra araba için hıncını çıkardıysa ona lafım yok canım benimde:))ilk sıra sizin olmalı..sonra ne derse desin ama ben korkuyorsunuz sanıştım bu çok berbet bana göre yanlış anlamışım..
ya konuyla ilgisi olmayacak ama bebeğiniz için çok sevindim..minicik bişe aileye üye olcak yavv..Allah analı babaı büyütsün nediyim..dikkat edin lütfeeenn..
Ben de ehliyeti ilk aldıgım gün okula gidicez, eşim sen sür dedi. Bindik gayet güzel sürüyorum. Neyse kırmızı ışıga yaklaşıyoruz, öndeki araba saga çekip önümde pat diye durmasın mı? Ben önce arabayı yavaşlattım o anda dikiz aynasından beyaz bir arabanın çok hızlı bir şekilde geldiğini gördüm, direksiyonu kırdım araba bir baktım yanımda nerdeyse ona çarpmayayım diye önümde duran arabaya sürterek geçtim. Daha dogrusu eşim o anda müdahale etti çünkü ben panikten direksiyonu bırakmıştım. eşim bir salladı beni debrijaya bas vs yönerge veriyor. İndik arabadan eşim hemen bir sigara yaktı. Bizim arabada bir şey yok, ama öndeki araba arka tampon göçmüştü resmen. Neyse karşıdaki kişi de bayandı aldık arabasını servise götürdük, parasını verdik ayrıldık yanlarından.
Ama eşim bana hiç bir şey demedi. Şok oldum ki onun da arabası kıymetlidir. Olur böyle şeyler böyle böyle ögreneceksin dedi.
Ama ben o günden bu yana araba kullanmıyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?