Arabayı sürttüm

Kimse kusura bakmasinda, karti aldiktan sonra kaza yapsanizda evet sizi serbest birakmiyorlar , fakat o karti alaninda araba surmesi ve kurallari bilmesi aciisndan kaza yapma sansi en aza dusebilir.
Veee ayrica araba surmek karti aldiktan sonra sakin sokaklarda yollarda ogrenilmez, o kart alinmadan kurs tarafindan ogretilir, ogretilmelidir, ogrenmedende aslaaa asla verilmemelidir! Ama ne yazikki yurdumuzda bu konudada vurdum duymaz birtakim insanlar var.
O karti aldiignizda zaten o an iyi bir surucu olmaniz gerek, zamanla dahada pekistirecek surucu elbet, fakat o karti alirim sonrada ogrenirim sakin sokakta yolda diye birsey olabilirmi yaa?

yasalar bu konuda cok cok cok buyuk degisime ugramalidir, yaya yolundan gecemiyoruz insanlarin bilgisizligi yuzunden, durmadiklarindan yaya yolunda bile vin vin...!!

ayy arabasıda bir kıymetlidir. her hafta sonu yıkar parlatır.... inş çabuk unuturr ((

burasinda cok güldüm :)
bosver senin bonusun var, hamilesin hamile olmasan abooooo düsünemiyorum bu erkekler yokmu arabalarina gözleri gibi bakarlar.. ama iyi cesaret, milletin basina türkiye trafiginde neler geliyor, helal valla :) sanada gecmis olsun ayrica sen doktorun müsade ettigi sürece yürüyüs yap bol bol.. Allah kurtarsin

nasıl yani,8 aylık hamileyken ehliyetsiz arabamı kullandın ben yürümeye bile korkarım gibi geliyo :84:

Kendine güvenmeyen,bu işi cidden beceremediğine inanan,trafiğe çıkmasın

zamanla öğrenmek başka ,ama kendini geliştiremeyip trafiğinde ahengini bozmak başka

İllallah çektiriyorlar ya !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…