Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arabayı bulaşık sungeriyle mi yikiyorsunkız fırçayla yapsana ahajaja bilmiyorum ama kalemler vardı bir ara çizik kalemi
![]()
Hadii yaaa ben bir sefer surttum arabayıda götürdüm servise yaptılar pasta cila bende reklamda gorduydumAy çizik kalemleri hiçbir işe yaramıyor. Oje sürsün daha iyi araba siyah ya da beyazsa. Ama çok belliyse çizikler bir servise götürsün daha temiz halleder onlar.
Hadii yaaa ben bir sefer surttum arabayıda götürdüm servise yaptılar pasta cila bende reklamda gorduydum
Araban mi var derdin varYok ya ben de aldım ama hiçbir işe yaramıyor ben de pasta cila attırmıştım zamanında.
O çizik kalemi bir halta yaramıyor. :)Arabayı bulaşık sungeriyle mi yikiyorsunkız fırçayla yapsana ahajaja bilmiyorum ama kalemler vardı bir ara çizik kalemi
![]()
+1Bulaşık süngeriyle araba temizlendiğini ilk sizden duydum valla. Öyle şeylerle araba temizlemeye kalkmayın. Çizikler belli oluyorsa pasta cila attırmak lazım, bir servise götürüp danışın.
Öyleymiş canım bende denemedim hiç ama en iyisi pasta cila demekki illa bir işlem yapilacakO çizik kalemi bir halta yaramıyor. :)
Aynen öyle canım.Öyleymiş canım bende denemedim hiç ama en iyisi pasta cila demekki illa bir işlem yapilacak
Şimdi köpükler var sadece yıkamak için fırça bile degirmiyorlar çizilecek diye ne kıymetli arabamız varAynen öyle canım.