canım zor bi durum cidden:26: annene anlatsan durumu yani ben artık 24 yaşındayım konuştuğum kişide öyle 3-5 günlük birisi değil felan desen hiç mi anlayış göstermez acaba:26:
sanmam canm yaa babamdan daha sert öğrendiğinde ilk işi babama ispiyonlamak oluyor
anlıyorum canım ama erkek arkadaşınında sana bu konuda sana her yönden destek olması gerekiyor yani arabesksin bilmem ne böyle şeyler demesini çok yanlış buldum ben
cnm annem anca nişan olacağı zaman öğrenebilir o da en erken yazın tabi planladığımız gibi giderse... anlamıyorlar valla elin oğlu eğlenmek için çıkarmış tek mantığı bu onuncanım 24 yaşındaysan ileriyi düşünüyosunuzdur diye düşünüyorum.annen tepki gösteririse nqapıyım görüüc usuluümü evleniyim de
sonra bişey demiyolar ben öle yaptım
aynen öyle valla amcamın kızıda işe girdi hala bekar ama üni dönemimde yok sevgilin olmasın falan diyolardı şimdide bi koca bulamadı diyolarcanım dert etme ailen annen,baban duyarsa duysun.önce kızlarına kimseyle görüşme derler ondan sonra okul biter kimseyi bulamadın diyip evde kalmış kız muamelesi yaparlar.anladığım kadarıyla edepli,usturuplu bi kızsın yaşın da 24 birileriyle mecburenn konuşacaksın:13:
benim yaşım 19 ailem erkek arkadşımla sinemaya gtmeme izin vermedi diye kıyameti kopardm evde
şimdi konunu okuyunca benim isyan etmem yersizmiş dedim
arkadaşında dediği gibi senin hiç erkek arkadaşın olmayacaksa sen nasıl nişanlanıp evleniceksin görücü usuluyle mi :44::44:
hiiç anlamıyorum bu aileleri
canım dert etme ailen annen,baban duyarsa duysun.önce kızlarına kimseyle görüşme derler ondan sonra okul biter kimseyi bulamadın diyip evde kalmış kız muamelesi yaparlar.anladığım kadarıyla edepli,usturuplu bi kızsın yaşın da 24 birileriyle mecburenn konuşacaksın:13:
bu aileler niye böle yapıolar ya bende 26 yaşına girdim ailemlede bu konuda problemleriim var ablamlar ve annemler dominant ailecek çektiriolar. konuşamazsın msndden yüzünü gösterme gezme konuşma ee o zaman nası tanıcaksın ki karşındakini. ne verebileceksin ki? evet belli bi süre sonrada senden beklentileri farklı olur sankio kız gider 1 yıl içinde evde kalmış bi kız gelir. benim anne tek olsa hadi neyse ablalarda dominant ve herşeye erkeğin elini tutma gezme gezersen kaçar bu mantıkla bakıolar. ilişkiden soğutuolar resmen(
Ya canım ailen haksız bu durumda 24 yaşında aklı başında yetişkin birini nasıl eve kapatırlar :88:
Ama erkek arkadaşın da keşke sen mutsuzken öyle demeseymiş ...Ama liseli aşık kıvamında da nereye kadar yaniii.Kocaman insanlarsınız.Bu durumda yani erkek arkadaşına da birşey diyemiyorum.sorun ailede yaaa
Ya o zaman yanında ağlama ...Güçsüz gösterme kendini sen de canım...Yani ne bileyim sevgilin bile olsa fazla düşkün görünme gözüne :26:
yo düşkün görünmüyorum ki zaten
mesela annem arıyo nerde kaldın diye saat 6da falan sinir oluyorum erkek arkadaşımda kar yağııyo ya yollar kapalı diye merak etmiştir sen yanlış anlıyon diyo
bu aileler niye böle yapıolar ya bende 26 yaşına girdim ailemlede bu konuda problemleriim var ablamlar ve annemler dominant ailecek çektiriolar. konuşamazsın msndden yüzünü gösterme gezme konuşma ee o zaman nası tanıcaksın ki karşındakini. ne verebileceksin ki? evet belli bi süre sonrada senden beklentileri farklı olur sankio kız gider 1 yıl içinde evde kalmış bi kız gelir. benim anne tek olsa hadi neyse ablalarda dominant ve herşeye erkeğin elini tutma gezme gezersen kaçar bu mantıkla bakıolar. ilişkiden soğutuolar resmen(
anlıyorum canım ama erkek arkadaşınında sana bu konuda sana her yönden destek olması gerekiyor yani arabesksin bilmem ne böyle şeyler demesini çok yanlış buldum ben
Canım ailen turşunumu kuracakmış acaba ?
17 18 yaşında değilsinki artık,nasıl evleniceksin sen ozaman.
Erkek arkadaşının dediği şey yanlış ama haklıda,çok mızmız kızları sevmezler
ben sana kesinlikle katılıyorum ne alaka arabesklikle kızın aile yapısı böyle saygı duyup daha kıza destek olacağına 'olsun hayatım sorun değil' diyeceğine böyle söylemesi saçma ,seviyorsa herşeye katlanır bir erkek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?