arabuluculuk yapmak

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Arkadaşlar,

Yakin bir arkadasim var. Kendisini severim, sayarim. Yasam tarzimiz farkli olsa da birbirimizi elestirebiliriz.Yani yakiniz. Birbiridönemiorunda destegizdir hep..
Arkadasim sehir dışında okudu, epey zorluk yasadi. Orada bir sevgilisi oldu. Oğlan bunu ailesi yüzünden terk etti. Ama ne terkedis.. Aile yokken yaninda, bir darbe de böyle aldi.
23 yasinda. Yeni öğretmen oldu.

Tanidigim bir abi var. Kendisi hayat nesesi dolu bir insan. Ayni zamanda nisanlimin kuzeni. insaat mühendisliği son sınıfta. 26 27 yasinda.
bu abi de birisiyle cok uzun zaman ciddi olarak görüştü ancak o dönem kiz ailesi istemedigi icin bir baskasiyla evlenip abiyi terketti. abi de o donemki bunaltisi ile össye girip insaat muhendisligini kazandi okudu. Simdi de okul bitmeye yaklasinca evlilik niyeti var. Bana söyledi uygun bir arkadasin olur mu dedi.

Benim de ikisi birbirine uygun gibi geldiler. Ayni memleketliler. Adetleri, yedikleri, ictikleri.. pek cok seyleri uyumlu. Annelerinin görgü kulturleri babalarini yasayislari.. yine de tanistirmak konusunda kararsiz kaldim.

Siz ne dersiniz? Yanlis mi yaparim tanistirsam ola ki aksilik olursa benden mi bilirler. Emin olamiyorum.

Oldu ki bu iş olursa ve ileri de aralarında bir sorun yaşanırsa sizi suçlayacak tipte insanlar değilse tanıştırın ama bunu bilmek biraz zor gibi. Cherry'nin dediği mantıklı bence de.

Boyle seylerde pek riske girilmez ama ikisinin de bir arada olabilecegi bir ortam olusturup tanistirabilirsiniz. Hatta tanistirirken "bak x, y de senin memleketinden. y, x'de filanca seylere ilgisi var" tarzi ilgilerini cekebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…