Keske hesap konusunda Diger mesajlari da okusaydiniz ama sizin icin tekrar yazamiyacagim. Arkadasinizin yanimda askim aksama sunu yapalim mi bunu yapalim mi diyorsaniz, o sizin ayibiniz bence. Benno sekilde görmedim, evliyken arkadasim da yanimizdayken esime kizla da ilgilense de diye kac kere söyledim, biz davet etmisken hesap ödemesi de zaten imkansiz ama Herkesin yetistirilis tarzi görgüsü farklidir. Size höre normal bana göre degil. So what?
So what? Görgüye bak
Tüm mesajları okudum, size ne arkadaşınız ister öder sevgilisinin parasıyla ister ödemez
Adam birşeyler ısmarlamayı vaad etti diye mi gittiniz?
Sanki sizin yanınızda akşama hangi pozisyonlarda sevişelim diye konuşmuşlar gibi davranıyorsunuz,
Daha bugün eşim ben ve evli bir çift arkadaşımızla görüştük, sohbetin duraksadığı bir anda yarın ne pişirsem hayatım eve dönerken olmayan birşey varsa alalım dedim, arkadaşımızın eşi de ben şunu yapacam severseniz sende yapabilirsin dedi, onun eşi boşver onu şunu yap dedi, on dk yemek muhabbeti döndürdük, sen onu seversin ben bunu sevmem ona dereotu katınca enfes oluyor birgün şöyle yapmıştım da misafire rezil olmuştum diye anlata güle sohbet ettik
Aynı şeyi siz de yapabilecek kadar insani ilişkileriniz görgünüz gelişmiş olsaydı keşke
Daha önce hiç sohbet etmediniz mi? Bu ilk tecrübesizliğiniz mi?
Akşama pişecek yemekten bahsetmenin nesi ayıp? Havadan sudan muhabbet işte, ne yapacaklardı, üçlü bir koalisyon kurup Rusya-Ukrayna arasındaki savaşı mı durduracaklardı?
Ben hiç eşimi uyarmadım yanımızdaki insanla da konuş diye, gerektiği gibi içinden geldiği gibi davranabilecek yaşta kendisi
Biz eşimle bekar bir arkadaşımızı davet etsek ve arkadaş muhabbete dahil olmayıp kös kös otursa manyak mıdır nedir niye geldi madem derim yani
Ben insanlara birşeyler ısmarlamayı severim ama bizim davet ettiğimiz kişi asla hesabını ödeyemez diye bir tabum yok, canım istemezse ödemem, canı isterse kendi öder, belirli birkaç kişi dışında kimseye yediğimi içtiğimi ödetmem