Bende senin gibiydim geçtiğimiz yaza kadar. Dün gezmeden gelirken kendi kendime dedim bu muydu korktuğun şey. O kadar kolay ki sadece ilk bir iki hafta biraz gergin olur sonrası ohhhh keyif. Hele ki yol Bilgin varsa benim gibi geçmediğin yer kalmaz 6 aydA :)))) işim özü git 8 saat özel ders al ve ondan sonra akışına bırak bu kadar basit. Kimler kimler kullanıyor allah aşkınaEsasen ben ehliyet alalı yıllaaaar yıllaaar oldu. Ama bilirsiniz bu bir beceri meselesi, belirli süre-saat kullanmalısın ki beceri haline gelebilsin. Pratik yok, araba var, ama heves hiç yok. Hatta şimdi otomatik vites araba var. Ama cesaret de yok! Nolur kolay deyin, yaparsın diyin bana, aslansın kaplansın falan... Direksiyona geçince ateş basıyor!
Tabii ki boş alanda sorun yok :)Sizi araba değil trafik korkutmasın?
ben kursa yazıldım direksiyona oturunca yapamam gibi geldi sonra baktım bende hakimiyet var.Ama sonra dedim ara sokaklarıda var bunun heralde deneye deneye olucak bişiler suan kursa devam kimler kimler kullanıyor biz mi yapamicazzzz??Esasen ben ehliyet alalı yıllaaaar yıllaaar oldu. Ama bilirsiniz bu bir beceri meselesi, belirli süre-saat kullanmalısın ki beceri haline gelebilsin. Pratik yok, araba var, ama heves hiç yok. Hatta şimdi otomatik vites araba var. Ama cesaret de yok! Nolur kolay deyin, yaparsın diyin bana, aslansın kaplansın falan... Direksiyona geçince ateş basıyor!
Ya bende bu sene ehliyet almak istiyorum ama cok korkuyorum yapamam diye nasil ozeniyorum kullanan bayanlara bazen ruyamlara giriyor araba kullaniyormusum falan ins konu sahibide isteyen herkesde kullanabilirBir sure kendinizi zorlayip pratik yapmaya calisin. Kendinize bir kac ay verin bunun icin. Iyice ogrenene kadar da trafige cikmayin. Zaten ne zaman trafige cikmaniz gerektigini anlayacaksiniz.
Bunlara ragmen heyecaniniz paniginiz devam ediyorsa da arac kullanmanizi tavsiye etmem.
Ya bende bu sene ehliyet almak istiyorum ama cok korkuyorum yapamam diye nasil ozeniyorum kullanan bayanlara bazen ruyamlara giriyor araba kullaniyormusum falan ins konu sahibide isteyen herkesde kullanabilir
Buraya yazma al anahtarını AC müziği ve dolaş ışıklara gir bir yokuş çık dolan yaparsın bebek isiEsasen ben ehliyet alalı yıllaaaar yıllaaar oldu. Ama bilirsiniz bu bir beceri meselesi, belirli süre-saat kullanmalısın ki beceri haline gelebilsin. Pratik yok, araba var, ama heves hiç yok. Hatta şimdi otomatik vites araba var. Ama cesaret de yok! Nolur kolay deyin, yaparsın diyin bana, aslansın kaplansın falan... Direksiyona geçince ateş basıyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?