• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araç kullanma tabum ve ilk aracım

velev ki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
38
Puanlar
3
Kızlar merhaba,
Araç kullanmak benim için yıllarca bir tabuydu. Ancak artık bunu yıkmak istiyorum ve bugün ilk aracımı aldım. Renault taillant markası ve 2023 model. Tabi ufak tefek sürtmeler olabilir ama en büyük korkum büyük bir kaza yapmak. Allah korusun. Ne dersiniz sizce ben de olabilir miyim yollarda? Siz ilk araç kullanmaya başladığınızda nasıldınız? Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, hep güzel yerlere gidin. Tabiki kaza olabilir ama Allah büyük kazadan korusun. Olur da kaza yaparsaniz sürme cabanizdan vazgeçmeyin. Araçlara acemi sürücü yazıları yapıştırılıyor artık insanlarda hem daha temkinli hem de daha anlayışlı davranıyor. Düşünebilirsiniz. Kurallara uyun, hız yapmayın. Güle güle kullanın 🥰

Hayırlı olsun, hep güzel yerlere gidin. Tabiki kaza olabilir ama Allah büyük kazadan korusun. Olur da kaza yaparsaniz sürme cabanizdan vazgeçmeyin. Araçlara acemi sürücü yazıları yapıştırılıyor artık insanlarda hem daha temkinli hem de daha anlayışlı davranıyor. Düşünebilirsiniz. Kurallara uyun, hız yapmayın. Güle güle kullanın 🥰
Çok teşekkür ederim:)

Zamanla alışacaksınız aracınızın sınırlarını, manevrasını kavrayacaksınız. Allah aşkına trafikteki tiplere bi bakın siz elbette güzel kullanacaksınız sadece korkuyorsunuz zamanla geçecektir

Zamanla alışacaksınız aracınızın sınırlarını, manevrasını kavrayacaksınız. Allah aşkına trafikteki tiplere bi bakın siz elbette güzel kullanacaksınız sadece korkuyorsunuz zamanla geçecektir
İnşallah inşallah güzel güzel kullanırım 🙏

Ben de bu korku ile araç kullanmayanlardanım.Üstelik aracım da yok..ama şu an size çoook imrendim .Herşey gönlünüzce olsun ,bana da motivasyon olacak sonraki günlerde sizin de vereceğiniz tavsiyeler ,🌸

Ben de bu korku ile araç kullanmayanlardanım.Üstelik aracım da yok..ama şu an size çoook imrendim .Herşey gönlünüzce olsun ,bana da motivasyon olacak sonraki günlerde sizin de vereceğiniz tavsiyeler ,🌸
İnşallah çok çok güzel olur, size güzel tavsiyeler verebilirim ❤️

Tam tersi ben sıfır bilgiyle.kursa yazıldım 3.gun kendi arabama binip kursa gidiyordum 20 dk lil yol
Bendede acemi cesareti var asla korkmam
hatta usta şoförleri.bile kafa tutuyorum.
Ama bir acemi.icin bu tehlikeli
Bende korku yoktu yani

Tam tersi ben sıfır bilgiyle.kursa yazıldım 3.gun kendi arabama binip kursa gidiyordum 20 dk lil yol
Bendede acemi cesareti var asla korkmam
hatta usta şoförleri.bile kafa tutuyorum.
Ama bir acemi.icin bu tehlikeli
Bende korku yoktu yani
Umarım kullana kullana korkumu atarım

Ilk bir yil arabayi ayda 3 hafta kullanabiliyodum. 4 hafta sanayide. Araba x liraysa 1 yil tamirine x lira harcamis. Su ansa kocaman suv kullaniyorum

Kızlar merhaba,
Araç kullanmak benim için yıllarca bir tabuydu. Ancak artık bunu yıkmak istiyorum ve bugün ilk aracımı aldım. Renault taillant markası ve 2023 model. Tabi ufak tefek sürtmeler olabilir ama en büyük korkum büyük bir kaza yapmak. Allah korusun. Ne dersiniz sizce ben de olabilir miyim yollarda? Siz ilk araç kullanmaya başladığınızda nasıldınız? Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.
Ben de cok korkarak başladım arac kullanmaya ki aracım da manel. ama zamanla alışılıyor. Benim icin araç kullanmaya alışırken en buyuk kolaylık, park sensörleri ve kameralar oldu. Onlar sayesinde ufak tefek surtmeler disinda olağanüstü bir vukuatim olmadi.
Dikkatli olun, cok hiz yapmayın, arac kullanıldıkca alışkanlık haline geliyor. Keyifli sürüşler

Çizersen de çizersin ne olacak bebişim, dünyanın sonu değil ya.... forumdaki ve TRdeki bu ya sürtersem korkusunu anlamıyorum🙄🙄altı üstü Renaultmuş, porsche değil ya

Çizersen de çizersin ne olacak bebişim, dünyanın sonu değil ya.... forumdaki ve TRdeki bu ya sürtersem korkusunu anlamıyorum🙄🙄altı üstü Renaultmuş, porsche değil ya
Yok korkum çizilmesi değil tabiki çizilebilir. Allah korusun büyük bir kaza yapmaktan çok korkuyorum.

Bundan 6 yıl önce bir kaza yaptım maddi hasarlı bir kazaydı 1 yıl araç kullanamadım
Kesinlikle maddi kaygı değildi
Ya birine bişey olsaydı ne olurdu bunun vebalini nasıl alırdım diye çok düşünüyordum korkuyordum
Etraftan kullanmasan üzerine gitmezsen araç kullanman her geçen gün daha da zorlaşacak dediler
Üzerine gittim
Kullanıyorum arada şükür aştım
Ama kaygı duyuyor insan neme lazım
Üzerine gideceksiniz ki gidiyorsunuz da

Back
X