- 1 Haziran 2018
- 5.315
- 16.311
- 248
- Konu Sahibi La vie en Rosee
Merhabalar,
Aracım var 2013 model yaris, şu zamanda 250 falan ediyo. 2016da almıştım tüm bunları fikir yürütmeniz için söylüyorum.
Küçük bir şirketim var, internetten satış yapıyorum. Sipariş geldikçe kargoya gidiyorum falan.
Aracımı satmayı düşünüyorum. Ama biyandan da kararsızım ilerde pişman olursam diye.
Büyük rahatlık ama Maddi durumum şu sıra cok iyi değil,
Yapmak istediklerim var,
Şirketim için mal almak istiyorum. İnternette reklam falan vermek istiyorum. Bu işler sadece reklamla yürüyor bilen bilir,
Yeni cocugum oldu ona istediklerimi almak istiyorum
Kendim için de istediklerim var haliyle,
Eve eşime de yardım etmek istiyorum maddi anlamda.
Bi yandan da gelecek için yatırım düşünüyorum;
Satmalı mıyım yoksa kalmalı mı?.. ama kaldığı zaman borçlar içinde yüzücem bunu da biliyorum
Sizlerin düşüncelerini merak ettim şimdiden teşekkürler:)
Aracım var 2013 model yaris, şu zamanda 250 falan ediyo. 2016da almıştım tüm bunları fikir yürütmeniz için söylüyorum.
Küçük bir şirketim var, internetten satış yapıyorum. Sipariş geldikçe kargoya gidiyorum falan.
Aracımı satmayı düşünüyorum. Ama biyandan da kararsızım ilerde pişman olursam diye.
Büyük rahatlık ama Maddi durumum şu sıra cok iyi değil,
Yapmak istediklerim var,
Şirketim için mal almak istiyorum. İnternette reklam falan vermek istiyorum. Bu işler sadece reklamla yürüyor bilen bilir,
Yeni cocugum oldu ona istediklerimi almak istiyorum
Kendim için de istediklerim var haliyle,
Eve eşime de yardım etmek istiyorum maddi anlamda.
Bi yandan da gelecek için yatırım düşünüyorum;
Satmalı mıyım yoksa kalmalı mı?.. ama kaldığı zaman borçlar içinde yüzücem bunu da biliyorum
Sizlerin düşüncelerini merak ettim şimdiden teşekkürler:)